5-DAGERS YOGA ADVENTURE RETREAT

Outdoor NorwayKjerneverdien er å hjelpe mennesker på nytt å koble seg til naturen. Nok en annen kjerneverdi av oss, en som ofte går seg vill i spenningen og stoke av turene våre, er vårt ønske om å hjelpe folk til å komme i kontakt med seg. Hvorfor? Enkel. Vi tror at når vi er i tråd med tankene og kroppene våre, er vi best i stand til å kurere en eksistens med mer retning, formål og kjærlighet.

For mange er kunsten å bremse ikke bare vanskelig å oppnå, men vanskelig å akseptere. Fra en ung alder lærer vi oss at suksess måles i penger og med ting. Så vi tilbringer livene på en endeløs motorvei, og tror at vi en dag til slutt kommer til slutten, et sted som endelig tillater oss å nyte fruktene av vårt arbeid. Likevel, det som mange av oss ikke klarer å innse, er at det ikke er målet, men reisen, som vi skal være oppmerksomme på. Et sted mellom endeløs produktivitet og press, har vi mistet evnen til å bremse og reflektere over livene vi kjører gjennom.

For å hjelpe deg med å redusere farten, har vi laget en fem-dagers sommer yoga-eventyrpakke for å åpne døren mot å leve et liv med mer bevissthet. Bevissthet som gir mer takknemlighet for tingene vi har, menneskene vi elsker, og arven vi ønsker å legge igjen. Ved å kombinere kvalitetstid i naturen med yogaens grunnstøtningsegenskaper, tar vi sikte på å justere kompasset ditt, så når du reiser, kan du gå trygt i en retning med en omdefinert lidenskap og hensikt.

Ligger mellom Norges to største fjorder, er Voss kjent over hele verden for spenningssøkere det trekker hvert år. Likevel er denne stille fjellbyen, hjemmet til vakre innsjøer, grønne daler, snødekte fjell og blå elver, også det perfekte tilfluktsstedet for de som leter etter noen dager med hvile, for å bli omfavnet av naturens helbredende kraft.

PROGRAM

I løpet av denne opplevelsespakken vil yoga være hovedtråden som binder alt sammen. Foruten den naturbaserte aktiviteten som er planlagt hver dag, vil vi også ha en daglig yogatime på en time som fokuserer på et bestemt tema / intensjon. Vi vil kombinere flyt med åpne dialoger og pusteøvelser.

 • DAG EN: FJORD - din 5-dagers yogereise begynner med solen når vi møtes på Basecamp for å vekke våre sinn og kropper med en mild flyt. Etter å ha strukket ut er det tid for en klassisk havkajakkpadling på Nærøyfjorden. Her vil du finne utrolig utsikt over fossefall, unik natur og dyreliv, og historiske gårder som har holdt fast ved fjellsiden i århundrer. Underveis tar vi et par stopp for å nyte ikke bare snacks og forfriskninger, men for å fotografere noen av områdets mest ikoniske landskap. EN full day av ro, fred og ro i Norges ikoniske fjordregion før du vender tilbake til Voss og sjekker inn på overnattingen din (8 timer totalt inkl. transport). Nærøyfjord er en arm av Sognefjorden eller Sognefjorden, som er den største og mest kjente fjorden i Norge og den nest lengste i verden.
 • DAG TO: FJELL - Etter frokost begynner dagen din med solen når vi møtes på Basecamp for å vekke våre sinn og kropper med en mild flyt. Etterpå drar vi avgårde for å vandre det kjente Mt. Oksen: står litt over 1,200 meter over havet. Løypa begynner i Tjoflot og snor seg nesten 1000 meter loddrett fra parkeringsplassen gjennom bratt skog, før den åpnes og gir utsikt over de omkringliggende fjordene og fjellene. Toppen tilbyr et 360-graders panoramabilde av Samlafjorden, Sørfjorden, Eidfjorden og Granvinsfjorden, samt Norges tredje største isbre: Folgefonna. Dagen vil ende tilbake på overnattingsstedet ditt, hvor du vil ha resten av dagen på fritiden. (Totalt 8 timer inkl. Transport).
 • DAG TRE: INNSJØ - Etter å ha spist en fersk og lokal frokost, møtes du på Basecamp for å oppleve Voss fra et annet perspektiv. Med en unik utfordrende SUP Board yogaklasse, vil du utfordre ditt sinn og kropp når jeg beveger meg gjennom en enkel flyt som engasjerer muskler som ofte er ubrukt. Etterpå vil du ha resten av dagen på fritiden. Vi vil foreslå at du holder deg ute på SUP-brettet ditt litt lenger for å utforske innsjøens strandlinje, og beundre det lille livet som finner tilflukt der, samt oppleve det utrolig klare vannet som strømmer inn fra Vosso-elven. Når du går av med SUP-styret, har du resten av dagen til å bruke på egen hånd.
 • DAG XNUMX: SKOG - Etter frokost begynner dagens eventyr med en terrengsykling på noen av Voss mest elskede singelspor. Med tre muligheter tilgjengelig for din tohjulede aktivitet, kan alle, uansett ferdighetsnivå, få oppleve et aspekt av Voss mountain bike scene i komfort og stil med våre Cube-sykler med full oppheng. Etter å ha kommet tilbake til basecampen og dratt tilbake til overnattingsstedet ditt for litt fritid, vil vi møte på hotellet ditt for å sende solen med en aktiv flyt. (Totalt 4 timer)
 • DAG FEM: RIVER- den siste dagen din tar deg til storslått Raundal River. Her om morgenen vil du og fuglene utforske norsk natur fra en oppblåsbar flåte mens du lærer deg nye ferdigheter, utfordrer deg selv og jobber som et team. Elva er kjent som et nordeuropeisk mekka for kajakkpadling, og tilbyr lekne seksjoner for sperrer som ønsker å nyte stryk i klasse III. Svetten du bygger opp mens du padler, vil bli belønnet med avkjølende svømming i de klare elvebassengene og fossene som finnes underveis. Senere på ettermiddagen, tilbake på overnattingsstedet ditt, vil vi avslutte Voss-eventyret ditt med en siste gjenopprettende yoga-økt. Sammen vil vi fortelle dagene vi delte, hva vi vil ta bort, og energien vi har fått for å komme tilbake til livene våre med en ny følelse av retning.

VI HAR FÅTT DEG

FRED AV SINNPOLITIKK

At Outdoor Norway, vårt mål er å sikre at hele opplevelsen din hos oss, fra det øyeblikket du bestiller eventyrferien til det øyeblikket du setter foten tilbake på hjemmebanen, er så hyggelig og stressfritt som mulig. Det er grunnen til at vi har fått på plass - og står fast bak - følgende fred-i-sinn-politikk, med målet å maksimere din lykke og minimere dine bekymringer:

1. VÅR KUNDETILFREDSHETSGARANTI

Hvis du av en eller annen grunn ikke er 100% fornøyd med din Outdoor Norway erfaring, gi oss beskjed om årsaken (e), så gir vi deg en gratis tur. Det er så enkelt.

2. GARANTERTE AVGANGER

Når du har bestilt plassene dine, skal du! Dette gir deg friheten til å begynne å lete etter flyreiser og gjøre andre ordninger med en gang. I motsetning til mange andre turoperatører vil vi aldri kansellere en tur på grunn av lave antall eller andre avbestillinger av passasjerer.

3. 14-DAGERS RISIKOFRITT BESTILLINGSVINDU

Etter å ha satt ned et depositum, kan du avbestille når som helst i løpet av de første 14 dagene etter bestilling og få 100% refusjon. Dette kjøper deg to uker for å sortere flyreiser, ferietid osv. Og ikke trenger å bekymre deg for at noen andre tar din plass (er).

4. LEVETIDSINDSTILLINGER

Vårt livstidsinnskudd gjør det mulig for alle våre kunder å forsinke en avreise eller ønske å bytte turpakke

helt muligheten til å bruke sitt første innskudd mot en senere planlagt dato eller en annen person uten ekstra kostnad. Så lenge du gir oss 90 dagers varsel, vil innskuddet være godt for alltid, enten du bruker det for den samme turen eller overfører det til en annen. Et levetidsinnskudd har ingen utløpsdato og kan brukes til avgang - forutsatt at rommet fremdeles er tilgjengelig.

Enkelt sagt, vi ønsker å sikre at du kan nyte Outdoor Norway opplevelse du vil ha, på en tid som fungerer best for deg.

Et levetidsinnskudd kan også overføres, noe som betyr at du kan overføre innskuddet til en annen venn som en gave.

For mer informasjon om retningslinjene for fred og sinnsinnskudd, vennligst klikk her.

Merk: Eventuelle avbestillinger innen 90 dager etter planlagt avgang vil bli behandlet som en avbestilling av passasjerer. I så fall blir hele betalingen, inkludert depositum, tapt og kan ikke brukes på en annen avgang. Vi anbefaler på det sterkeste at du kjøper avbestillings- / avbruddsforsikring. Vi tillater en overføring av innskuddet ditt på Lifetime Deposit, hvis du velger å overføre en gang til, er det kr. 3.500 overføringsgebyr.

INKLUDERT

 • veilede
 • Utstyr
 • Daglig yogaøvelse
 • Joga matte
 • Transport (fra hotell til aktivitetssteder og tilbake)
 • 5 overnattinger
 • 5 frokoster
 • 5 matpakke + snacks
 • 4 middager
 • Drikkevann

IKKE INKLUDERT

 • Ulykke / reiseforsikring

PRISER

Prisene er oppgitt i norske kroner (NOK).

 • 1 person: 23.400kr per person
 • 2 - 3 personer: 22.230 kr per person
 • 4+ personer: 21.060kr per person

Minimumsalder er 16 år.
Du må kunne svømme og sykle.
Venligst informer oss om relevante helsetilstander som astma, epilepsi m.m.

AVGANGSDATOER

21 juni 2021

19 juli 2021

09 august 2021

19 juni 2022

17 juli 2022

07 august 2022

HVA TRENGER DU

For havkajakk, elv Rafting & SUP-ombordstigning:

 • Badedrakt eller termisk undertøy hvis du pleier å bli kald (ingen bomull)
 • Vanntett pose til mat, vann

For terrengsykling / sykling:

 • Komfortable klær som passer for sykling (inkludert en vind- / vanntett jakke)
 • Solide / grippy joggesko
 • Liten ryggsekk for vann og snacks

For fotturer:

 • Turstøvler eller løypeløpere
 • Vind / vanntett jakke
 • Lag i tilfelle du blir varm eller kald
 • Liten ryggsekk for mat, snacks, vann og kamera

For hver dag generelt:

 • Lunsj, snacks og vann
 • Solkrem / solbriller
 • Yogamatte (hvis du foretrekker å bruke din egen)

Klar til å komme eventyret i gang? Send en e-post til info@outdoornorway.com med ønsket dato (er), så kommer vi tilbake innen 24 timer!

Bestill nå Bestill nå