fbpx
Hopp til innhold

Voss: Hvorfor er du inne for opplevelsen av en levetid

optimist rafting bilder

Voss er hjemby for eventyr og adrrenalin.
Selve Norge er kjent over hele verden for det utrolige fjorder som kaller landet hjem. 
Disse vannmassene stammer fra isbreer, og former også landet rundt dem, og noen områder har stått med hakkede fjell, og andre med grønne, store daler. Voss er en av dem!

Hva er egentlig fjorder?

Fjorder er en vannmasse dannet fra en isbre, drenerer i sjøen eller en innsjø. De er dype, smale og langstrakte og ofte funnet i daler eller nedover fjellsider og åser, og det er derfor de vanligvis er omgitt av bratt land på forskjellige sider.

Fjorder kan dateres tilbake til istiden, og det er derfor mange av dem har formet landskapet betydelig. Landet rundt disse fjordene er utrolig naturskjønt og gir fantastisk utsikt og mange muligheter til å nyte å være i naturen.

Under vann har du barrierer som danner "havterskler". Den stille roen forbundet med disse utvidelsene av havet det er derfor de er så interessante for besøkende! Outdoor Norway gir deg sjansen til å komme nær disse fantastiske naturopplevelsene med våre utendørs turer og aktiviteter.

Fjordturer

Registrer deg på en fjordkajakk tur, og vi tar deg gjennom Norges mest ikoniske fjorder, inkludert Sognefjorden og Nærøyfjorden, sistnevnte er UNESCOs verdensarvliste.

rolig fjord med kajakk

Med den stille enkelheten til en kajakk, guidene våre tar deg gjennom noen av de vakreste landskapene, og gir deg minner som varer livet ut. Omgitt av snødekte fjell, fossefall og gårder på fjellet, blir du fraktet til en annen verden, også sett under vår nydelige havkajakktur i Sognefjord, hvor du vil gli gjennom vann over 4000 ft dypt.

Paragliding

Hvis du ikke har opplevd spenningen og spenningen ved å gå på paragliding, går du virkelig glipp av det. Voss er et senter for paragliding i Norge, og tilbyr deg en rekke muligheter til å prøve det. Det er ikke nødvendig å ha noen tidligere erfaring - vi vil sørge for å tildele deg bare de beste guidene vil være ved din side og sikre en trygg og morsom opplevelse.

Rafting i Voss

Rafting er en flott aktivitet når du besøker Norge. Du finner flere flotte elver i dette landet der utendørs selskaper tilbyr rafting på. 
På Voss gjør vi vårt rafting på Raundal -elven.

Du er inne for et vått eventyr med spektakulær utsikt over kløften du er rafting i.

Rafting på Voss er ikke bare for adrenalin -junkier. Du finner også en mildere tur, ofte kalt kalt familie rafting, med mindre stryk egnet for familier med barn eller folk som vil prøve rafting men er ikke interessert i den villeste turen helt fra starten.

Leieutstyr

Mens vi har snakket utførlig om turene våre, Outdoor Norway tilbyr også utleieutstyr som et rimelig alternativ for de som ønsker kortere opplevelser. Enten du har tidligere erfaring eller ikke, er det alltid en fin måte å nyte et par timer ute i naturen. Går du bare gjennom eller har bare en begrenset mengde fritid? Vi har dekket deg av innsjøkajakker, SUP-brett og Mountain bike tur i Norge.

Mountain Bike i Voss