fbpx
Hopp til innhold

3 ting å se frem til på Voss for naturelskere

Mountain bike i Norge

FOR NATURLOVE

Ved første øyekast er Voss kjent som eventyrmekka eller Norge. Imidlertid gir de bølgende åsene, de stoiske fjellene og de grønne beitene også en fredelig fristed for naturelskere. Ligger i utkanten av Vestland, den vestligste regionen av landet, regnes denne vakre fjellbyen for å ligge ved hjertet av Fjord Norge, en av de mest naturskjønne, idylliske stedene i verden.

Outdoor Norway har alle verktøyene man trenger for å bygge en minneverdig utendørs ferie, spesielt hvis du er en fan av fjell og elver. Enkel tilgang, vi anbefaler å ta turen til Voss med tog fra Bergen - en fargerik kystby som også er kjent som 'Gateway to the Fjords'. Vel i Voss vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å få en unik og behagelig opplevelse.

For å få deg spent på turen, her er noen av tingene du får oppleve på nært hold:

1. Rikelig med fjorder, innsjøer og elver

Voss er kjent for sin utrolige vannkilder, inkludert elver, innsjøer og fossefall, som hver har et unikt utgangspunkt for naturbaserte opplevelser. Samtidig å oppleve ruvende snødekte fjell og saltvannsfjorder ved kystklima gir en unik opplevelse som finnes bare på noen få spesielle steder rundt om i verden.

Du blir aldri lei av det kalde, blå søte vannet som strømmer gjennom elvene i Voss, eller lyden av rasende stryk og fosser som drukner ut resten av verden. Outdoor Norway har flere vannaktiviteter å velge mellom, inkludert rafting, kajakkpadling og SUP-turer. Ligger ved bredden av innsjøen Vangsvatnet, kan du avslutte dagen med oss ​​ved å bare henge og nyte utsikten, perfekte steder for naturelskere.

 

fjellutsikt norsk tur

2. Fjellutsikt som aldri før

Hvis du trodde du hadde sett nok fjell til å vare livet ut, vil Voss helt sikkert ombestemme deg. Byen er omgitt av snødekte fjell som gir deg fantastisk utsikt over de omkringliggende dalene, gårdene og platåene. På de klareste dagene kan du til og med se kanten av isbreene!

Enten du skal på tur gjennom skogen, eller bare rusle rundt i boligen din, kan vi forsikre deg om at utsikten rett og slett aldri blir gammel. Pust inn fjelluften, nyt fred og ro, og kom fornyet og forynget hjem.

 

3. Jordbruksmark og skogbruk

Spredt over Voss vil du se utallige små gårder, som sitter på bølgende åser og ved foten av formidable fjellvegger. Disse gårdene skaper en gammel timian-følelse i en region som har stått på jordbruk i århundrer, som besøkende kan lese mer om på det lokale kulturmuseet. Regionen holder seg generelt grønn hele året, noe som gjør den til et perfekt reisemål for naturskjønne fotturer og trekkingekspedisjoner.

Det er en overflod av skjønnhet på Voss, det er derfor det er et så populært campingsted i Norge, i tillegg til et favorittsted for hvitt vann rafting Norge, skiturer og mye mer. Bestill ditt neste eventyr hos oss i dag for vårt Voss friluftsliv vi snakker naturelskere språk!