Vannaktiviteter

Voss er hjemmet for sommervannsport i Norge.

De omkringliggende fjellene i Raundalen og Myrkdalen-regionen forsyner oss med ubegrenset, friskt, turkis vann som strømmer gjennom mange kløfter, elver og innsjøer.

Enten du vil ha total ro eller en vill adrenalin-pumpetur, Outdoor Norway har alle dine eventyraktiviteter dekket.

Kom og bli med oss ​​i vannet i sommer!

Rafting Raundalselva og mountain bike Voss

RAFTING & MTB COMBO I VOSS

Utforsk den vakre Voss med en kombinasjonstur som blir med i to ikoniske Voss-elementer: Whitewater rafting og terrengsykling! Sprut gjennom bølger, makuler ned stier, og slapp av på rolig vann med dette rafting + MTB + SUP-brett (valgfritt) opplevelse.
EVENTYREREN  - KOMBOOutdoor Norway AS

EVENTYREREN - KOMBO

Legg ut på eventyr og oppdag fantastiske landskap gjennom 3 av de ypperste aktivitetene du kan gjøre i Norge: Havkajakk i fjorden, Stisykling på naturskjønne stier og kanotur på elva!
BAKGÅRDEN  - KOMBO

BAKGÅRDEN - KOMBO

Lurte du på hva du skulle gjøre på Voss? Se ikke lenger og bli med på denne 3-aktivitetspakken og oppdag hagen vår fra elven, fra naturskjønne stier og fra innsjøen! Lokale opplevelser garantert! landskap River Canoe tur, en guidet Mountain Bike tur og et Stand up paddle board og la guider vise deg hverdagens lekeplass, hagen vår!
NYSGJERRIGPER  - KOMBO

UTFORSKEREN - KOMBO

En dobbel dose eventyr for å skape to ganger mye minner! Våre profesjonelle guider tar deg med på en fantastisk reise både i elv og terreng med denne guidede turen Kano og MTB.
ELVEKANO - Guidet tur

ELVEKANO - Guidet tur

Padle langs en vakker strekning av den nydelige Raundalselva i våre morsomme elvekanoer og rafter. Ta hele familien eller vennenegjengen med på et storslått eventyr!
RAFTING I RAUNDALSELVA

RAFTING I RAUNDALSELVA

Navigate awesome rapids along a beautiful stretch of the GORGEOUS Raundal River. Take your friends to enjoy a fun, challenging and outstanding rafting in Voss. A must do experience in Norway.
SUP PÅ ELVA - Guidet tur

SUP PÅ ELVA - Guidet tur

Klar til å se elva fra et helt nytt perspektiv? Bli med på denne spennende elveturen på stand up paddle board (SUP)! Våre ekspertguider tar deg med på en litt utfordrende, informativ tur i en del av elva klassifisert til nivå 1. Vi har alt av utstyr.
BOAT & ROAD TRIP ON THE GREEN COAST OF RIO DE JANEIRO

BOAT & ROAD TRIP ON THE GREEN COAST OF RIO DE JANEIRO

Utforsk landskapet og fjellene, kanskje dette er starten på en turtradisjon? Gi deg hen til naturen og den norske folkesjela.
TANDEMKAJAKK PÅ ELV

TANDEMKAJAKK PÅ ELV

Tandemkajakkpadling lar deg ta på deg noen av de beste strykene i Europa på en halv dag.
Bestill nå Bestill nå