fbpx
Hopp til innhold

TOPP 3 aktiviteter for å tilbringe høstferien

sommerferie rafting

Her er de 3 beste aktivitetene, slik at du kan nyte den norske høstferien på Voss!

1. Terrengsykling

Terrengsykling er en flott aktivitet nesten hele året. Men mens det i sommertiden er sporadisk varme temperaturer og mygg kanskje gjør turen oppover bakken enda mer utfordrende, kan du om høsten bare fokusere på turen.

En kul bris i ansiktet ditt, fantastiske farger i alle toner av rødt og brunt rundt deg og mindre overfylt sti underveis! 
Med vår utendørsbase på Voss, Norge, har vi en førsteklasses beliggenhet for terrengsykling på Voss som tilbyr et flott løypenettverk for alle slags ferdighetsnivåer og aldre! 

For de som ønsker å slå bakken med litt støtte, ville det beste valget være en elektrisk mountain bike. De blir mer og mer populære og lar deg komme oppover åser som virket umulige før!

Mountain bike tur på Voss

Terrengsykling med utsikt over dalen. Her sett på som en del av Great Hill Tour.

2. Familie Rafting

Få mennesker tenker fortsatt rafting er vill og ekstrem aktivitet og bare egnet for eventyrsøkende voksne.

Men det er langt fra sannheten!
Rafting kan være morsomt og trygt selv for de yngste i familien din! 
En elv har alltid forskjellige seksjoner, noen er villere med stryk 3 eller 4, mens andre er mildere med lettere stryk.
Når tar en tur med barna dine på mildere seksjoner, som stryk 1 eller 2, blir det en flott aktivitet for alle fra 5 år og oppover! Og her er vår familie rafting tur.
Spenningen blir høyere under turen og blir en hyggelig aktivitet selv for barn som ikke allerede er vannentusiaster. Det er til og med greit når svømmekunnskapene til barnet ditt ikke er utviklet ennå, fordi alle får det riktige sikkerhetsutstyret for å holde dem flytende uansett.

Vi har kvalitetsutstyr for å holde deg og dine nærmeste varme som: våtdrakt, neoprenjakke, vanntett jakke, neoprenstøvler og life west, selv kaldere temperaturer er lette å kjempe. Så definitivt en av de beste høstferien med barna dine.

Utforske elven, selv med de yngste!

3. Rafting

Rafting på villere deler av elven kan definitivt bli ditt største eventyr på ferien!

Elven byr på forskjellige utfordringer og raske seksjoner. Fra klasse 1 for enkel opp til klasse 6 for ekstrem.

Grad 3 -stryk garanterer en morsom og actionfylt tur med venner og familie. Samtidig som den fortsatt er egnet for nybegynnere innen vannsport. Så du trenger ikke å pusse opp dine utendørs ferdigheter, for å bli med på en slik tur.

Nå med regnet fremover stiger vannstandene i elver sakte igjen, og det gjør elven rafting en flott aktivitet selv på en regnværsdag i familiens høstferie og elv rafting på Voss er en perfekt høstferieaktivitet

Leter du etter en dag full av aktivitet, må du sjekke vår BESTE SELGER eventyraktivitetspakke kombinasjonen Elv Rafting og Terrengsykkel på Voss.

Bli med på en episk tid denne høsten 2021. 

Villturer fremover med en adrenalin -pakketur på elven!

De tre høstaktivitetene i en oversikt

Facebook
Linkedin
Telegram
Twitter
WhatsApp
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *