fbpx
Hopp til innhold

Den beste tiden å besøke Norge

Bergen havn og bryggen

Å besøke Norge, er på bøttelisten til mange reisende!
Nå er det kanskje ikke på tide å gå ombord på det flyet og fly på drømmeferien. Men mens verden slår seg ned og øker sikkerhetstiltak knyttet til Covid, er det god tid til å begynne å tenke på og planlegge ditt neste eventyr.

Når det gjelder å velge riktig tidspunkt å reise, er det mye å ta hensyn til. Fra flybilletter og høysesonger til ferien, hvilke aktiviteter du vil delta i og reiseruten din, flere faktorer påvirker reiseplanene dine. Når du velger et sted som Norge, er svaret imidlertid enkelt: når som helst er det rette tidspunktet.

Norge tilbyr reisemuligheter gjennom året

Norge er mest kjent som et sommermål. Og sommeren er en fantastisk tid å besøke - varmere dager, midnattssol og glade nordmenn som nyter kald øl ute, sammen med vennene sine, mens de griller favorittmatene sine. Likevel er mindre kjent om dette skandinaviske landet hvordan det gir et vakkert og unikt eventyr året rundt. Våren tilbyr fargerike blomsterutbrudd og sangfugler, mens høsten gir en sjanse til å vise seg, tilbakestille og se den naturlige verden forberede seg på vinteren. Denne nevnte sesongen har satt sitt preg i turisme pga nordlyset, men det gir også rikelig med utendørs muligheter knyttet til truger, fotturer og ski.

Uansett hvilken tid du velger å dra, har du et herlig eventyr. Det er aktiviteter på tvers av byer, og selvfølgelig eventyrmekkaet, Voss, som du kan besøke med venner og familie. Og når vi snakker om venner og familie, enten du reiser med dem eller reiser på en sjelsøkende solo-søken, er det noe for enhver smak.

besøk norge

Når du besøker Norge, har hver sesong unike fordeler og severdigheter

Mens høysesongen for reiser til Norge er mellom juni og august, kan du også besøke i skuldersesongene i mai og juni, og september og oktober.

Hvis du vil unngå folkemengder, høyere flypriser og generelle kostnader for turer, overnatting, shopping osv., Bør du reise om våren eller høsten. Lavsesong er rundt vinteren, og du får ikke oppleve mange av de vanlige aktivitetene. Imidlertid er det også når vi tar kundene våre på Norge backcountry ski  turer på Voss.

Summer Activities Verdt å prøve

Det er ingen mangel på aktiviteter som er tilgjengelige for din eventyrerånd. Om sommeren har vi flere turer og ekspedisjoner i hele Voss, hvor du får det gøy, og mange utfordrende, men spennende ting å gjøre.

Noen av våre mest populære turistaktiviteter inkluderer:

  • Vannaktiviteter som fjord- og elveturer
  • Naturskjønne innsjøturer og piknik
  • Hiking
  • Terrengsykling

 

Havkajakk Arnafjord OutdoorNorway 1 1 845x684 1

Winter Activities

Selv om det er begrenset, er vårt winter activities er langt fra kjedelig. Våre skiturer tar deg gjennom det naturskjønne fjellandskapet i fjord-Norge, og gir deg en smak av ekte norsk vinter.

Snakk med oss for den ultimate, opplevelsesfylte ferien og Skitur i Norge.