Voss og omegn tilbyr terrengsykkel i verdensklasse med spektakulær norsk natur.


Outdoor Norway tilby komplette guidingstjenester for å sikre at du får en best mulig opplevelse mens du besøker Voss og vi har en rekke mountain bike turer som passer alle nivåer av ryttere. Enten du er ute etter et adrenalin-pumpende enkeltsporseventyr eller en naturskjønn mountain bike erfaring med familie og venner, vår sertifiserte mountain bike guider kan gi deg en minneverdig tur for livet!


Vi har dekket deg! Alle våre guidede turer eller utleie inkluderer Enduro av full kvalitet mountain bike fra CUBE. Med 27.5 ′ eller 29 ′ dekk og 150 mm eller 160 mm vandring er disse syklene perfekte for terrenget på Voss, med steiner, røtter og skogbunn. Det er ingen tvil om at disse syklene vil bidra til å øke selvtilliten din. Leieflåten vår er godt vedlikeholdt av vårt veiledende mannskap.


Opplev det beste Voss har å tilby i et trygt og morsomt miljø. 

MTB Myrk UpNivå 4 10 1

MTB Mountain til Fjord

har et utvalg av mountain bike turer som passer til alle nivåer av ryttere, enten du er ute etter en adrenalin-pumping nedoverbakke eller en mer naturskjønn mountain bike eventyr.
STISYKKEL  - The Great Hill

STISYKKEL - The Great Hill

The variety of technical and sweet flowy singletracks surrounded by alpine forest landscape makes this Mountain Bike tour perfect for both intermediate and advanced riders. The locals favourite ride!
STISYKKEL  - Vossaskogen

STISYKKEL - Vossaskogen

Cruise ned de beste stiene for lett og morsom sykling i Vossaområdet! Utmerket opplevelse for nybegynnere og viderekommende.
TERRENGSYKKEL  - Utleie

TERRENGSYKKEL - Utleie

No bicycle? No problem. Outdoor Norway top quality full-suspension enduro mountain bikes are tuned and ready to hit the trails whenever you are.
E MTB OutdoorNorway custommade04

E-MTB - Guidet tur

Når du har gått tom for unnskyldninger, når bare den beste all-mountain el-terrengykkelen er bra nok ... med de morsomste guidene for å ta deg med på de beste turene rundt Voss.
E-MOUNTAIN BIKE  - Utleie

E-MOUNTAIN BIKE Utleie

Outdoor Norway høyeste kvalitet FULL-SUSPENSJON enduro HIBRID mountain bikes er innstilt og klar til å treffe stiene når du er. Gå hvor som helst, ri hva som helst.
GrandTraverse 26

STISYKLING - Grand Traverse

Hidden singletrack journey traversing a stunning mountain region. Perfect mountain bike day surrounded by the western valleys of Norway. Adventure for advanced all mountain riders
Bike Tour Norway

7-DAGERS EPISK SINGLETRACK-EVENTYR MOUNTAIN BIKE - NORGE FJORDER

Kjør episke singletrack som krysser høye alpine fjelloverganger som går ned gjennom alpin skog til frodige dalbunn og dypper tærne inn i Norges fjorder. Uforglemmelig mountain bike tur i Norge.

MOUNTAIN BIKE KOMBOOPPLEVELSER

SPAR TID & PENGER & KOMBINER UP med elve kano, standup padling, rafting, Mountain sykling, havkajakk.

Rafting Raundalselva og mountain bike Voss

RAFTING & MTB COMBO I VOSS

Utforsk den vakre Voss med en kombinasjonstur som blir med i to ikoniske Voss-elementer: Whitewater rafting og terrengsykling! Sprut gjennom bølger, makuler ned stier, og slapp av på rolig vann med dette rafting + MTB + SUP-brett (valgfritt) opplevelse.
EVENTYREREN  - KOMBOOutdoor Norway AS

EVENTYREREN - KOMBO

Legg ut på eventyr og oppdag fantastiske landskap gjennom 3 av de ypperste aktivitetene du kan gjøre i Norge: Havkajakk i fjorden, Stisykling på naturskjønne stier og kanotur på elva!
BAKGÅRDEN  - KOMBO

BAKGÅRDEN - KOMBO

Lurte du på hva du skulle gjøre på Voss? Se ikke lenger og bli med på denne 3-aktivitetspakken og oppdag hagen vår fra elven, fra naturskjønne stier og fra innsjøen! Lokale opplevelser garantert! landskap River Canoe tur, en guidet Mountain Bike tur og et Stand up paddle board og la guider vise deg hverdagens lekeplass, hagen vår!
NYSGJERRIGPER  - KOMBO

UTFORSKEREN - KOMBO

En dobbel dose eventyr for å skape to ganger mye minner! Våre profesjonelle guider tar deg med på en fantastisk reise både i elv og terreng med denne guidede turen Kano og MTB.
outdoor norway voss expresso

VOSS EXPRESSO - UTLEIE KOMBO

Dra ut på egenhånd med total frihet og opplev den flotteste naturen Voss har å by på. Utforsk innsjøen fra en havkajakk og dra på stisyklingseventyr i skogen eller i fjellet.


TERRENGSYKKELKURS


Kunnskap er den nye valutaen!

Lær noe nytt med det mest kunnskapsrike teamet på Voss!

Med over tre tiårs erfaring i det fri kan vi forsikre deg om at dette ikke er en hobby for oss, det er vår livsstil å lage eventyr på elva, i fjellene eller ved sjøen.

Vi ser frem til å dele kunnskapen vår med deg.


Outdoor Norway kurs tilbys av akkrediterte og høyt trente internasjonale instruktører.

Vi ønsker at du skal få oppleve å mestre disse aktivitetene på egenhånd.

Kom og bli med!


IMG 1194 1

TERRENGSYKKELKURS FOR JENTER

Her får du mestringsfølelse på sykkelen sammen med andre jenter som også vil lære noe nytt eller forbedre sykkelferdigheter. Morro, spennning og andre som vil det samme som deg, gir et miljø hvor det er gøy å utfordre seg selv!
Mountain bike kurs

TERRENGSYKKELKURS - Heldag

Vår effektive og strukturerte tilnærming har vist seg å gi raske resultater! Det er et morsomt og vennlig miljø å trene deg til terrengsykling. Forbedre din mountain bike teknikk med sertifiserte fagpersoner.
Bestill nå Bestill nå