fbpx
Hopp til innhold

Sted

Mata Atlântica, Brasil

33.850,00 kroner

Varighet

11 dager

Krav

13 år +

Årstid

April og okt

Alt utstyr + guide

Inkludert

Vanskelighetsgrad

Moderat

Surf TRIP Brasil til DET GRØNNE KYSTEN I RIO DE JANEIRO

Fine bølger, ingen mengde!

For de som alltid vil oppleve det unike i Brasil, kan vi tilby en magisk reise fylt med spenning, eventyr og mye surfetid!

I Rio de Janeiro vil guiden din møte deg på flyplassen der vi starter vår biltur.Etter to dager i Rio for å slappe av og kjenne den fantastiske storbyatmosfæren, drar vi til Paraty for å tilbringe mesteparten av tiden vår på den nydelige grønne kysten med uberørte strender. Ilha Grande er det rette stedet for økoturisme, og øya er kjent for sin vakre skjønnhet, uberørte tropiske strender, frodig vegetasjon og ulendt landskap.

På båtturen stopper vi for surfing, paddleboarding og snorkling med fisk, skilpadder og det enorme marine livet i smaragdvannet. Hvis vi er heldige, kan vi til og med se noen hvaler eller delfiner!Dette er den beste Boat & Roadtrip for å oppdage en verden av kontrast, sjarmerende koloniale arvsteder, fiskevær og å utforske tropiske øyer med båt.

VISAER OG OPPFØRELSESKRAV

Alle reisende krever gyldig pass (med minimum 6 måneders gyldighet). Brasil bruker gjensidighetsloven slik at europeisk pass har 90 dager på seg å være turist uten behov for å søke om turistvisum.

VAKSINASJON

Besøk nettstedet MD Travel Health og naviger til destinasjonslandet for informasjon om eventuelle vaksinasjoner du måtte trenge før du reiser, eller besøk din lokale reiseklinikk for den mest oppdaterte informasjonen. http://www.mdtravelhealth.com/destinations/samerica/brazil.php

VALUTA

Den brasilianske valutaen er Real (R $). For å få den siste informasjonen om valutaveksling, bruk en Valutavekslingskalkulator.

BESTE MÅTE Å BRUKE / FÅ LOKAL VALUTA

Generelt er den beste måten å få lokal valuta på å bruke lokale minibanker når du ankommer. De lokale bankene vil kreve et lite gebyr for å gjøre dette, og valutakursen er veldig lav. Vi anbefaler å komme med Euro, US dollar eller Britisk pund, da disse er enkle å bytte på flyplassen. Visa og Mastercard aksepteres overalt.

surfetur brazil

Hva en kan forvente

Bli med på denne fantastiske surfeturen Brasil og utforsk hvite strender, flotte bølger, grønne regnskoger og spektakulært havliv.

Strand 88%
flott surfing 91%
Naturskjønn utsikt 93%

FAQ -BOAT & ROAD TRIP ON THE GREEN COAST OF RIO DE JANEIRO med Outdoor Norway og svarene våre.

OUTDOOR NORWAY COVID-19 REFUND GUARANTEE

Refusjonsgaranti

Hvis reisen din blir kansellert på grunn av COVID, velger du gratis mellom datoendringer, kontokreditt eller full refusjon.

FULL FINANSIELL BESKYTTELSE

Pengene dine er trygge! Hver bestilling er fullt sikret og økonomisk beskyttet.

KLAR FOR Å STARTE SURFTRIPEN DEN GRØNNKYSTEN I RIO DE JANEIRO?

Send en e-post nedenfor med ønsket dato (er), så kommer vi tilbake innen 24 timer!

Kontakt oss hvis du har spørsmål

OPPMØTESTED

Summer Outdoor Shop adresse:
Evangervegen 14
5704 Voss
Norge

Finn oss ved sjøen, nær Voss gondolen, foran Fleischers hotell. 
Klikk her for google maps anvisninger.

Voss Outdoor

Sommer 2021

20% avslag

Bare den 7. JULI.

Bruk kampanjekode: Summer2021