Sted

Brasil

19.4500 kroner

Varighet

11 dag

Krav

16 år +

Varighet

april, sep-okt

Alt utstyr + guide

Inkludert

Vanskelighetsgrad

Moderat

Road & Surf TUR Brasil til DET GRØNNE KYSTEN I RIO DE JANEIRO

Fine bølger, ingen publikum

For de som alltid vil oppleve det unike i Brasil, kan vi tilby en magisk reise fylt med spenning, eventyr og mye surfetid!I Rio de Janeiro vil guiden din møte deg på flyplassen der vi starter vår biltur.Etter to dager i Rio for å slappe av og kjenne den fantastiske storbyatmosfæren, drar vi til Paraty for å tilbringe mesteparten av tiden vår på den nydelige grønne kysten med uberørte strender. Ilha Grande er det rette stedet for økoturisme, og øya er kjent for sin naturskjønne skjønnhet, uberørte tropiske strender, frodig vegetasjon og ulendt landskap. På båtturen stopper vi for surfing, stand-up paddleboarding og snorkling med fisk, skilpadder og det enorme marine livet som bor i det smaragdgrønne vannet. Hvis vi er heldige, kan vi til og med se noen hvaler eller delfiner!Dette er den beste Boat & Roadtrip for å oppdage en verden av kontrast, sjarmerende koloniale arvsteder, fiskevær og å utforske tropiske øyer med båt.

VISAER OG OPPFØRELSESKRAV

Alle reisende krever gyldig pass (med minimum 6 måneders gyldighet). Brasil bruker gjensidighetsloven slik at europeisk pass har 90 dager på seg å være turist uten behov for å søke om turistvisum.

VAKSINASJON

Besøk nettstedet MD Travel Health og naviger til destinasjonslandet for informasjon om eventuelle vaksinasjoner du måtte trenge før du reiser, eller besøk din lokale reiseklinikk for den mest oppdaterte informasjonen. http://www.mdtravelhealth.com/destinations/samerica/brazil.php

VALUTA

Den brasilianske valutaen er Real (R $). For å få den siste informasjonen om valutaveksling, bruk en Valutavekslingskalkulator.

BESTE MÅTE Å BRUKE / FÅ LOKAL VALUTA

Generelt er den beste måten å få lokal valuta på å bruke lokale minibanker når du ankommer. De lokale bankene vil kreve et lite gebyr for å gjøre dette, og valutakursen er veldig lav. Vi anbefaler å komme med Euro, US dollar eller Britisk pund, da disse er enkle å bytte på flyplassen. Visa og Mastercard aksepteres overalt.

Båttur2

Hva å forvente

Gå inn i en vinterverden av fjell så langt øyet kan se, ruvende grantrær begravet under et tungt teppe av snø. Når tipsene dine graver deg gjennom snøen, kaster du en stor sving mellom to trær og smiler øre til øre.
Dette er en skitur i verdensklasse!

Strand 100%
Båteventyr 91%
Naturskjønn utsikt 89%

FAQ -BOAT & ROAD TRIP ON THE GREEN COAST OF RIO DE JANEIRO med Outdoor Norway og svarene våre.

Nei, det gjør du ikke. De fleste av gjestene våre er første omgang, og elvekajakkurset vårt er trygt, med god undervisningsmetodikk, kvalitetsutstyr og orienteringer er designet for å sette nybegynnere i ro. Vår erfarne trener vil gi en sikkerhetsorientering før du kommer på vannet og anbefaler deg de beste stedene å trygt navigere med kajakken.

Ja. For alle whitewater-programmer levert av Outdoor Norway svømningsevne er påkrevd av sikkerhetsmessige årsaker.

Du trenger ikke å være svømmerekspert, men i løpet av kurset kan du gå opp ned med kajakken din og trenger å gå ut av kajakken. I så fall bør du være trygg og kunne svømme i omtrent 50 meter (omtrent) til du når strandlinjen eller mot instruktørens kajakk.

Vi tilbyr PFD (Personal Flotation Device, også kjent som redningsvest), men en PFD kan ikke svømme av seg selv.

Det er viktig for oss å vite om du har en medisinsk tilstand når du deltar på vårt kajakkurs. I dette tilfellet kan vi ta bedre vare på deg og unngå ulykker. Hvis det oppstår problemer, er guidene våre mer forberedt og kan raskere løse problemet.

Alle guidene våre er sertifiserte redningsmann, de fornyer lisensen hvert 2-3 år og har et bredt spekter av erfaring.

Dessverre kan du ikke delta på noe av vårt vannprogram hvis du er det

 • ikke svømmer
 • under påvirkning av narkotika og / eller alkohol
 • blind

Ta kontakt med oss ​​hvis du har nedenstående, slik at vi kan evaluere mulighetene sammen:

 • fysisk eller psykisk funksjonshemmede
 • døv

Du kan kanskje være med på turene våre
Vennligst kontakt oss om din medisinske tilstand hvis du har:

 • astma, epilepsi eller diabetes
 • hjertesykdom
 • ryggproblem (ryggbrokk, problem med skiver ...),
 • hadde en operasjon de siste 2 årene
 • blodproppsproblem
 • eventuelle skader de siste 2 årene (beinbrudd, forskjøvet skulder ..),
 • alvorlig allergi
 • annen medisinsk tilstand som ikke er oppført ovenfor

 

Gi oss beskjed hvis du trenger medisin under turen, kan du ta den med deg til elven. Instruktøren vår har en vanntett boks til førstehjelpsutstyr, de kan legge medisinen din i den. Og sist men ikke minst Informer instruktøren din om din medisinske tilstand!

Vi kan padle kajakk så snart isen er utenfor elvene og opp til snøen faller igjen!
Derfor er vår operasjonelle sesong fra mai til midten av oktober. Hvis du har en gruppe og ønsker å lære kajakk ut av hovedsesongen vår, må du spørre via e-post for å sjekke tilgjengeligheten for aktiviteten.

OUTDOOR NORWAY COVID-19 REFUND GUARANTEE

Refusjonsgaranti

Hvis reisen din blir kansellert på grunn av COVID, velger du gratis mellom datoendringer, kontokreditt eller full refusjon.

FULL FINANSIELL BESKYTTELSE

Pengene dine er trygge! Hver bestilling er fullt sikret og økonomisk beskyttet.

Klar til å få din BOAT & ROAD TRIP ON THE GREEN COAST OF RIO DE JANEIRO STARTET?

Send en e-post nedenfor med ønsket dato (er), så kommer vi tilbake innen 24 timer!

Kontakt oss hvis du har spørsmål

OPPMØTESTED

Summer Outdoor Shop adresse:
Evangervegen 14
5704 Voss
Norge

Finn oss ved sjøen, nær Voss gondol, foran Fleischers hotell. 
Klikk her for google maps anvisninger.

Kontakt oss outdoor norway