Båt & biltur på den grønne kysten av Rio de Janeiro

Bestill nå

Bestill nå

Hyggelige bølger, ingen mengder.

For de som alltid vil oppleve det unike i Brasil, kan vi tilby en magisk reise fylt med spenning, eventyr og mye surfetid!

I Rio de Janeiro vil guiden vår møte deg på flyplassen der vi starter vår roadtrip.

Etter to dager i Rio for å slappe av og kjenne den fantastiske storbyatmosfæren, drar vi til Paraty for å tilbringe mesteparten av tiden vår på den nydelige grønne kysten med uberørte strender. 

Ilha Grande er det rette stedet for økoturisme, og øya er kjent for sin vakre skjønnhet, uberørte tropiske strender, frodig vegetasjon og ulendt landskap.

På båtturen stopper vi for surfing, paddleboarding og snorkling med fisk, skilpadder og det enorme marine livet i smaragdvannet. Hvis vi er heldige, kan vi til og med se noen hvaler eller delfiner!

Dette er den beste Boat & Roadtrip for å oppdage en verden av kontrast, sjarmerende koloniale arvsteder, fiskevær og å utforske tropiske øyer med båt.

FLY

Flybillett er ikke inkludert. Du må fly til Rio de Janeiro International Airport (GIG). Rio de Janeiro er den nest største byen i Brasil.

TRANSFER

Outdoor Norway vil tilby hentetjeneste fra Rio de Janeiro internasjonale lufthavn og ta seg av all transport under reisen.

5 dager på vei og 6 dager med båt.

OVERNATTING

Over 8 netter vil vi bo i 4 forskjellige strandhytter i store tomannsrom. Alle rommene har rent og friskt sengetøy med wifi, TV og andre fasiliteter.

Wild Part: I to netter vil vi bo på et fiskerhus. Her vil du føle luksusen til et enkelt liv på en paradisisk strand. Dette er ikke tilgjengelig i eiendomsmarkedet!

MÅLTIDER

God frokost er inkludert i overnattingen vår.

Lunsjer og middager er ikke inkludert. Om kveldene skal vi ut og spise på noen lokale deilige restauranter på vakre steder som vi har forhåndsbestilt. Det er stort utvalg av smakfulle og eksotiske retter.

På den ville delen av turen er det dispensasjon. Alle måltider vil bli inkludert i denne 3-dagersperioden. Den første natten drar vi til et lokalt familie hjem for innfødte for å spise et tradisjonelt måltid. I løpet av de to andre nettene vil ansatte tilberede et hyggelig fiskermåltid og eksklusiv brasiliansk BBQ.

GUIDING

Våre vennlige og erfarne guider vil sørge for å ta vare på deg i løpet av alle dagene du er på turen. Din oppgave er å fokusere på surfing, friluftsliv, nyte grilling og ha det veldig bra, og vår oppgave er å sikre at dette skjer.

Surfing: Størrelsen på strendene betyr at det er få forskjellige steder å surfe på. Du trenger ikke å holde rede på hvilken som er best for dagen - guiden din løser alt og vil gi råd om det rette stedet i henhold til ditt nivå og forventninger til dagen. Hvis du vil ha en pause fra surfing, kan du ta ettermiddager for å snorkle eller SUP-padle ved solnedgang.

VANSKELIGHET

Denne turen passer de som ønsker noe helt nytt, en klassisk kolonitur i byen og et eventyrsurfetur. En båt- og biltur med kule mennesker vil skape et nydelig samfunn å ta med hjem eller på kontoret. Koselige kvelder, tidlige morgener i oppstillingen, fantastisk strand og vilt liv vil garantert få deg til å gjøre alt igjen.

Hvis du aldri har håndtert et surfebrett før, kan du bli med på denne surfeturen og huske å legge til surfeleksjoner i pakken din, som også inkluderer surfebrettutleie. Med dette trener vi alt fra bunnen av. Hvis du har et par uker å surfe i bagasjen din, er du velkommen fordi det er en perfekt sjanse til å forbedre deg, og hvis du allerede kan surfe bra, så er det bare å kjøre vår grunnleggende pakke og få tips og triks fra guiden underveis.

Den konkave formen på disse strandbruddene gjør surfing mulig for alle nivåer. Strandhjørnene og vannkanalene er ofte et gunstig sted å lære og forbedre på grunn av de vennlige bølgene, mens utsiden er perfekt for et avansert surfenivå.

Program

Del I - Rio de Janeiro

Dag 1 - Ankom i Rio, hent på flyplassen og kjør til lodge i Barra da Tijuca. Kvelds strandtur.
Dag 2 - Morgensurfing. Ettermiddags sightseeing med mulighet til å ta en paraglider-tandem-flyvning hvis været er bra. Kveldsoverføring Rio til Paraty.

Del II - Paraty
Dag 3 - Roadtrip til surf på en øde strand, et sant paradis nådd på 45 minutter med bil etterfulgt av 20 minutters tursti. Kveldstur i den historiske kolonibyen Paraty.
Dag 4 - Roadtrip til surfe og besøke landsbyen Trindade. Ettermiddags fossebad og besøk til en lokal innfødt indianerlandsby. Kveldstur i den historiske kolonibyen Paraty.

Part III - Smaragdkysten, økologisk reservat i Joatinga
Dag 5 - Båttur inn i Mamanguá fjord med stopp for å svømme, snorkle, slappe av og spise. Aktiviteter som snorkling etterfulgt av fotturer til Mamanguá's Peak. Ettermiddag SUP / Kano til mangroen eller snorkling

Dag 6 - Båttur til en øde strand for å surfe og SUP. Stemmelig sted bare tilgjengelig med båt eller en dagstur. Ther er bare en hus på dette stedet - et fiskerhus, som vi skal bo i. 
Dag 7 - Surfing om morgenen og ettermiddagen. Fotturer er en valgfri aktivitet.

Del IV - Ilha Grande (Big Island)
Dag 8 - Båttur til Ilha Grande - lengste båttur, opptil 3 timer. Ettermiddagssurfing og SUP i Aventureiros-stranden. Overnatting ved Abraão Beach.

Dag 9 - Morgen hike 6 km for å få tilgang til en øde strand til surfe. Returen på ettermiddagen gjøres med båt. Overnatting på Abraão Beach.

Dag 10 - Dette er en fleksibel dag, og vi har to gode alternativer å velge mellom som gruppe. Vi vil gjøre som gruppeflertallet ønsker.

Dag 11 - Slapp av frokost, og deretter forlate Ilha Grande klokken 11. Overføring til Rio lufthavn.

DESTINASJONER

  • 1 natt i Rio de Janeiro.
  • 3 netter i Paraty
  • 1 natt i Mamanguá
  • 2 netter i vårt hemmelige sted
  • 3 netter i Ilha Grande

VEI-TRIP ALLURE

Paraty and the Protection Area of ​​Cairuçu ligger i delstaten Rio de Janeiro nær grensen til staten São Paulo, i Brasil. Til sjøs dekker området 63 øyer. Innenfor denne beskyttelsen ligger Joatinga økologiske reservat, Paraty-Mirim økologiske park og to indiske reservasjoner med deres respektive landsbyer (Araponga og Paraty-Mirim).

Ilha Grande: en veldig fin og anstendig skjermet bukt i seg selv, Lopez Mendez Beach er visstnok den vakreste i Brasil, rangert av Vogue Magazine. Imidlertid er det fortsatt rundt 100 uberørte strender rundt øya, slik at du selv kan bestemme hvilken som er den vakreste! Havene rundt øya, som også er beskyttet, har en unik konvergens av tropisk, subtropisk og temperert sone, og kan være det eneste vannet i verden der det er mulig å se koraller og tropisk fisk sammen med Magellanske pingviner og sørlige høyre hval.

RISIKO FOR BÅT & VEI

Når du har fullført denne turen er det ingen trang til å reise hjem; etter 12 dager er risikoen at noen kolleger skal bo på stranden mens resten av dere drar tilbake til Norge.

TRIPDATOER

04th April 2020 til 14th April 2020

28. september 2020 til 09. oktober 2020

PRIVATE TURER

Bestill en privat tur, og du kan gjøre denne eksisterende reiseruten som listet opp og velge dine foretrukne datoer.

PRIS

NOK 19.450,00

50% betaling ved bestilling, 50% betaling 5 uker etter bestillingsdato.

For å bestille din plass på denne turen, klikk på en av reservasjonslinkene nedenfor for å sette ned 50% innskudd. Depositumet er refunderes fullt ut i 14 dager etter bestilling, og gir deg 2 uker til å sortere fly, ferietid osv. ... og ikke bekymre deg for at noen andre tar deg til rette!

Ankomstflyplass

Rio de Janeiro internasjonale lufthavn (GIG).

FLYTER TIL / FRA STARTPUNKTET

Vi bestiller ikke internasjonale flyvninger for våre gjester. Et flott verktøy for å vise forskjellige flyalternativer til de beste tilgjengelige prisene er Google Flights eller Skyscanner.

Flyreiser fra Norge til Rio inkludert retur koster vanligvis rundt NOK. 5.500,00 til 7.500,00

Flyreiser fra de fleste europeiske land til Rio koster vanligvis mellom € 450,00 og € 700,00

Reisetiden fra de europeiske flyplassene til Rio de Janeiro er mellom 10 og 11 timer.

RID STARTPUNKT

Vi tilbyr henting fra flyplassen fra Rio de Janeiro internasjonale lufthavn på dag 1 kl. 2. Innhentingspunktet er på slutten av ankomstfeltet, der guiderne våre holder et skilt med firmaets navn på. .
Det er viktig at du er der i tide, kl. 2:00 skarp! Det er 50 minutters kjøretur til hytta.
Vi tilbyr ikke henting på flyplassen før dag 1 eller utenfor den planlagte tiden som er oppført ovenfor. Det er et hotell ved flyplassen, og taxi og Uber-service fungerer bra i Rio.

RID ENDING POINT

Denne turen slutter på ettermiddagen på dag 11.
På dag 11 gjør guidene dine avgang på Rio de Janeiro internasjonale lufthavn klokka 3
Hvis du bor noen ekstra dager, er det mange hoteller i Rio.
Frafall vil kun bli tilbudt på dag 11.

VISAER OG OPPFØRELSESKRAV

Alle reisende krever gyldig pass (med minimum 6 måneders gyldighet). Brasil bruker gjensidighetsloven slik at europeisk pass har 90 dager på seg å være turist uten behov for å søke om turistvisum.

VAKSINASJON

Besøk nettstedet MD Travel Health og naviger til destinasjonslandet for informasjon om eventuelle vaksinasjoner du måtte trenge før du reiser, eller besøk din lokale reiseklinikk for den mest oppdaterte informasjonen. http://www.mdtravelhealth.com/destinations/samerica/brazil.php

VALUTA

Den brasilianske valutaen er Real (R $). For å få den siste informasjonen om valutaveksling, bruk en Valutavekslingskalkulator.

BESTE MÅTE Å BRUKE / FÅ LOKAL VALUTA

Generelt er den beste måten å få lokal valuta på å bruke lokale minibanker når du ankommer. De lokale bankene vil kreve et lite gebyr for å gjøre dette, og valutakursen er veldig lav. Vi vil anbefale å komme med Euro, US dollar eller Britisk pund, da disse er enkle å bytte på flyplassen. Visa og Mastercard aksepteres overalt.

NYTTIGE LENKER

For mer informasjon om å reise i Brasil, besøk: http://www.visitbrasil.com/en/

INTERNETT

Internett er tilgjengelig på de fleste overnattingssteder. Vi er glade for å kunne fortelle deg at det ikke vil være noen bedre forbindelse enn naturen i den ville delen av turen.
Godt mobil G4 signal og dekning i veier og tettsteder.

ANDRE UTGIFTER

Bortsett fra lunsjer og middager, er det ingen nødvendige ekstrautgifter for denne turen, men du vil gjerne ta penger for slike ting som suvenir-shopping og natteliv.

LAUNDRY

Klesvask er tilgjengelig om 2 netter. Snakk med guidene dine for å avtale.

Send oss ​​en e-post forespørsel om denne episke surfeturen!

KJAPPE FAKTA

Paraty er en liten by støttet av fjell på Brasils Costa Verde, mellom Rio de Janeiro og São Paulo. Det portugisiske kolonisenteret har brosteinsbelagte gater og bygninger fra 17- og 18-tallet som dateres tilbake til sin tid som havn under den brasilianske gullrushet. Blant de arkitektoniske landemerkene er vannkanten Capela de Santa Rita, en hvitkalket kirke bygget i 1722. En gang Brasils primære havn i det portugisiske imperiet, markerte Paraty den endelige destinasjonen til Estrada Real som snek seg ned fra Minas Gerais: en pengespor av gull, diamanter og kaffe på vei til Europa. I et forsøk på større effektivitet ble ruten deretter endret til Rio, og Paraty gled av radaren. Bare tilgjengelig med båt og omgitt av tykk tropisk skog, ble den lille fiskerkolonien overlatt til sine egne enheter blant de koloniale herskapshusene og brosteinsbelagte gater til Rio-Santos-veien ble bygget på 1970-tallet og satte den tilbake på kartet. Etter at den første sildringen av besøkende fra Sao Paulo ankom for å leie rom i fiskerens hus, ble det fort hørt om de perfekt bevarte koloniale gatene og rikelig med naturlig skjønnhet, og brasilianske industriens kapteiner stakk snart ut på de 63 jomfruøyene som strekker seg kysten til Angra.

Joatinga økologiske reservat 

Joatinga økologiske reserve. Praktisk talt øde kyst, flott fiske, en strandbar eller 2, en dam, skogkledde bredder, hvite strender hvor du vil ha privilegiet å se fiskernes tradisjonelle livsstil. Noen sjømenn blir her i flere uker.

VÆRMELDING

I det meste av sesongen fra oktober til april er været varmt, i gjennomsnitt mellom 22 og 34 grader celsius. Vanntemperatur avhenger av strømmen som kommer fra Patagonia, gjennomsnittet er 20 grader celsius. Gjennomsnittlig månedlig nedbør er 84mm.

Bestill nå Bestill nå