fbpx
Hopp til innhold

Skolegruppeaktiviteter i voss

Skolegruppeaktiviteter i voss

Spennende RAFTINGTurer FOR SKOLEGRUPPER

Spennende RAFTINGTurer FOR SKOLEGRUPPER

Vi på Outdoor Norway kan tilby flotte elveaktiviteter for skolegrupper, idrett eller andre barne- og ungdomsgrupper på Voss Raundal.
Vi tilbyr for eksempel en flott TUR PÅ EPISKE GRAD II ELLER III stryk PÅ RAUNDALSELVA. Som er sn enestående, trygt og morsomt eventyr for å oppdage Raundalelva på Voss med skoleklassen din.

Avhengig av aldersnivået til gruppen vil vi enten gå med deg på mildere elveseksjoner (grad II) eller på den villere delen (grad III).

Klasse II er fra 5 år

Klasse III er fra 10 - voksen

Den perfekte turen for større skolegrupper eller andre grupper med små barn og unge. 

En video av våre vannaktiviteter er funnet HER 

Vi har også a MEGA Team SUP brett der mellom 8-12 barn/ungdom kan være på samtidig. En morsom aktivitet for et teamoppbyggingsarrangement, fordi du virkelig trenger å komme og jobbe sammen når alle bokstavelig talt er om bord.

På dette vannet rafting tur, vil du kunne padle fantastiske barn og ungdomsvennlige stryk i et av de mest naturskjønne miljøene i verden.

Våre kvalifiserte internasjonale guider er sertifiserte River Rafting guider vil veilede deg gjennom flotte stryk i klasse II eller III.
Vi ansetter de beste guider der ute, med mange års erfaring i rafting for din sikkerhet!

 De gir deg sikkerhetsinstruksjoner før og under turen (på land og på vannet) og vil også lære deg noen ferdigheter du kan bruke på fremtidige padleopplevelser. Denne turen passer for nybegynnere og familier med små barn.

Du må padle og jobbe som et team for å navigere nedover elva.
Men det vil være muligheter for å slappe av og nyte de vakre bassengene, hoppe i vannet fra små klipper og utforske fossefall langs turen!

Skolegrupper

Skolegrupper Forespørsel

Hele turen er 3 timer. Vi er alle veldig effektive, så du vil være på elven i omtrent 2 timer.
Instruksjoner og utdeling av utstyret er en del av turen.
Og vårt startpunkt for elven er mindre enn 20 min kjøretur fra basen vår!

Hvis du er interessert i en guidet elv rafting tur med barna og ungdomsgruppen din. Bare kontakt oss med kontaktskjemaet nedenfor eller via vår kontakt side.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt

Sommer 2021

20% avslag

Bare den 7. JULI.

Bruk kampanjekode: Summer2021