NORWAY SKI ROAD TRIP, EPISK SKI OPPLEVELSE

Bestill nå!

Skitur i Norge, Nord-Europa pulverski paradis!

Norge har så langt klart å være en skjult hemmelighet på den globale radaren for skidestinasjoner. Dette har ført til et unikt miljø, der fjell er med færre folkemengder, mer friskt pulver og fylt med en tilsynelatende uendelig mengde uberørte villmarkopplevelser.

Bli med på en skiferie for å utforske denne siste grensen for kultur, natur og mer.

Vår 9-dagers biltur starter om Bergen, ellers kjent som Gateway to the Fjords. Herfra reiser vi gjennom det spektakulære landskapet på Vestlandet - en varierende natur som kombinerer naturskjønt jordbruksland, store platåer, høye fjell og krystallklare elver.

FJORDPULVERVEIEN

Reisen fungerer som enveis, og vil bli delt mellom noen av landets beste skidestinasjoner:

 • Voss
 • Myrkdalen
 • Sogndal
 • Stranda

Disse skistedene betraktes som pulverparadis og viser noen av de beste forholdene, utsikten og kulturen i Norges fjordregion, og skituren vår ender til slutt i den vakre byen Ålesund.

Hvis de norrøne gudene gir oss gunstige værforhold, kan vi til og med være vitne til det ubeskrivelige lysshowet som ble satt på av den berømte Aurora Borealis.

Som en lokal turoperatør med en dyp kjærlighet til Norge, kommer det uten tvil at flerdagens skitur tilbyr mye mer enn bare ski. Når vi utforsker sjarmerende landsbyer og småbyer, vil reisen også by på kraftige fjordlandskap, kulturhistorie, tradisjonell mat, lokal øl og inspirerende historier som vil holde fast i deg i livet.

Serverer en liten og intim gruppe likesinnede som verdsetter kvalitetstid tilbrakt i fjellet, og reisens mål blir finjustert i starten av turen. Dette vil tillate oss å fokusere på hvilken type ski vi foretrekker å forfølge, være de dagene vi bruker i feriestedets bakker, jakte på fersk hvitt pulver eller svette i baklandet.

Skitur i Norge, nr.1 skiferien i Nord-Europa.

Naturskjønne detaljer

Utenfor skituren står veistripingsaspektet av denne flerdagsturen som et høydepunkt for alle sansene. Noen av nettstedene som kan vises på fjordskituren inkluderer:

 • Bryggen, en serie med kommersielle bygninger fra hansarv som ligger langs havnen i Bergen, oppført som et UNESCOs verdens kulturarv siden 1979.
 • Osterøy, den største innlandsøya i Nord-Europa.
 • Lærdal Tunnel, den lengste veitunnelen i verden
 • Geirangerfjorden, et UNESCOs verdensarvliste siden 2005, hjem til den berømte Seven Sisters Waterfall
 • Sognefjord, den største fjorden i Norge og nest største i verden.
 • Lovatnet, en innsjø som er kjent for sitt blå vann, spesielt matet av de omkringliggende fossene og breene, nemlig Jostedalsbreen og Tindefjellbreen.
 • Sunnmørsalpane, en samlebetegnelse for fjellkjeden som ligner på Alpene, som omgir Hjørundfjorden, med topper som når 1,700 meter (5,600 fot) rett opp fra fjorden.
 • Aksla utsiktspunkt, 418 trinn for å nå det ikoniske utsiktspunktet over Ålesund og de omkringliggende fjellene.

  Ikke kjent med SKI JARGON, sjekk ut vår AZ SKI ORDLISTE klikk her  og bli kjent med noen ord for skituren vår i Norge.

Enten du er en mellom- eller avansert skiløper, vil våre guider være ved din side for å sikre at turen gjennom fjellet er spennende, minneverdig og fremfor alt trygg. På grunn av terrenget til norske fjell krever vi at hver gjest har hatt noen form for tidligere erfaring off-piste og pulverski. Jo mer erfaring du har i terreng bakover og jo høyere treningsnivå, desto mer terreng kan vi dekke på ski. Til slutt er det ingen minimumsalder, så lenge det er et pålitelig nivå av kondisjon og fortrolighet på ski.

Hvis du er et selskap som leter etter privat coaching, eller en gruppe nybegynnere som ønsker å fremme dine ferdigheter, kan du skyte oss en e-post for å diskutere våre andre alternativer

RUTEPLAN 

Dag 1: Ankom Bergen, velkomsttur, overføring til Voss, innsjekking.
Dag 2: Full day på ski på Voss Resort.
Dag 3: Full day på ski på Voss Resort.
Dag 4: Overføring til Myrkdalen, innsjekking, nyt en full day på ski på Myrkdalen Resort.
Dag 5: Full day på ski på Myrkdalen Resort.
Dag 6: Transfer til Sogndal, nyt en halv dag med ski på Sogndal Resort. Transport til Stranda, innsjekking.
Dag 7: Full day på ski på Stranda Resort.
Dag 8: Full day på ski på Stranda Resort.
Dag 9: Transfer til Ålesund avskjedstur, slipp av på Vigra lufthavn. Vi håper skituren din i Norge er full av fantastiske minner.


SKITUR I NORGE DATOER

 • 12. februar til 20. februar 2021
 • 27. mars 2021 til 4. april 2021
 • 21. januar til 29. januar 2022

Vil du ha en privat, tilpasset skitur utenfor datoene som er oppført ovenfor? Send en e-post til info@outdoornorway.com og vi vil diskutere en håndlagd reiserute, spesielt tilpasset dine ønsker og behov.


PRISER & BESTILLING

NOK: 26.775 (ca. EUR: 2.540)

Et depositum på 50% kreves ved bestilling for å sikre deg en plass på en av våre skiturer i Norge. Du har 10 dager på deg til å trekke bookingen og motta full refusjon. De siste 50% skal betales fem uker etter bestillingsdatoen.

Når depositumet på 50% er betalt, vil du motta en bekreftelse på din plass på turen. Når de siste 50% er betalt, vil de motta et dokument med ytterligere reiseinformasjon relatert til din reiserute, pakkeliste, medisinske nødsituasjoner, vær- og overnattingsdetaljer.

Bestill nå!


Send oss ​​mail

skitur i Norge
Bestill nå Bestill nå