FINN DIN ULTIMALE SKIFERIE I NORGE

Norge står som et av verdens minst utforskede pulverparadis. Med få mennesker og et tilsynelatende uendelig antall uberørte fjell, er dette store skandinaviske landet det perfekte stedet å nyte en skiferie, borte fra folkemengdene, men nær uberørt natur.

Vi har en rekke alternativer å tilby, tilpasset både de som kanskje bare vil ha en en-dags tur på landet, og de som leter etter en flerdagsopplevelse med store fjell. Med tillegg av fantastiske fjorder, lokal mat og uvurderlig kulturhistorie, er vårt mål å sikre at alle får muligheten til å gå ut på et helt vintereventyr med Outdoor Norway.

Se alternativene våre nedenfor for noen allerede sammensatte turalternativer. Finner du ikke det du leter etter? Kontakt oss i dag og la oss håndverke et eventyr som er spesielt tilpasset dine behov.

skitur i Norge

NORWAY SKI ROAD TRIP

Norge, et trygt og tilbaketrukket skandinavisk land, er Europas sanne uoppdagede pulverparadis for både skiløpere og ryttere. Fjell med færre folkemengder, utrolig utsikt over massive fjorder og uendelige mengder uberørt villmark, skaper en skiopplevelse som ingen andre. Bli med på vinterskitur i Norge for å utforske denne siste grensen for kultur, natur og mer.
Backcountry ski Norge

BACKCOUNTRY SKI TOUR - AVANSERT

Er du en spenningssøkende som hele tiden ønsker å utfordre seg selv i fjellet? Bli med Outdoor Norway på en profesjonelt guidet tur i Voss vinterlekeplass, og la oss vise deg pulverparadiset du aldri har eksistert.
Backcountry skitur

BACKCOUNTRY SKI TOUR - BEGINNER to INTERMEDIATE

Ønsker du å komme deg ut av byen og nyte klassisk norsk natur borte fra kjas og mas arbeid, folkemengder og ansvar? Bli med oss ​​i dag på et guidet backcountry-eventyr i fjellet utenfor Voss for å gjenoppdage en vill verden fylt med perfekte pulverforhold.

EPISK PULVERSKI I CANADA, BC

British Columbia Kootenay Rockies er hjemmet til PULVER HIGHWAY, der det er dypt snø, funky byer, og noen av de mest downhome, stash-laden, eventyr-pakket skisteder i Nord-Amerika eksisterer. Outdoor Norway ta deg med på en unik og minneverdig opplevelse i British Columbia.

Skitur BC Whitewater Resort

CANADA – ski roadtrip in BC

Vi avslører de hemmelige BC-stedene og får deg inn i dype drivkraft! Powder Highway er en kjent skiområde i det indre British Columbia, og kom til å oppleve denne delen av pulverski-himmelen med vårt team!

SNØSKO TUR I NORGE

Hvis du har en sterk lidenskap for naturen så vel som for FJELLEN, vil du sikkert prøve å fordype deg helt i VOSS, uten distraksjoner.

Snesko turnerer Norge

SNOWSHOES TOUR

Kommer nærmere naturen - Kommer stille! Truger for å utforske de fantastiske fjellene på Voss, Norge. Bli med på guidet truger!
Bestill nå Bestill nå