River Tours

River Tours

Padle langs en vakker strekning med nydelig Raundal River på våre morsomme “Flow Canoes and Raft's”. Ta med hele familien eller vennene dine på et avslappende og enestående elve -kanotureventyr!

Naviger fantastiske stryk langs en vakker strekning av GORGEOUS Raundal River. Ta med vennene dine til en morsom, utfordrende og enestående elv rafting på Voss. En må gjøre opplevelse på Voss, Norge.

Klar til å se elven fra et helt nytt perspektiv?
Bli med på den siste SUP-elveturen med Outdoor Norway ekspertguider på en spennende INSTRUKSJONELL tur på SUP -seksjonen i 1.
Vi gir deg alt utstyret.

River tandem kajakkpadling tar deg med på noen av de beste strykene i Europa på en halv dag.
Uansett om du har litt eller ingen erfaring med kajakkpadling, sitter du foran tandemkajakken, og vår profesjonelle guide er med deg i ryggen på denne ville elveturen!

EVENTYR I FJORD-REGIONEN!

Fra elven rafting i villvann til elven SUP Boarding eller tandemkajakkpadling på Raundalelven eller i Norges fjorder ... med Outdoor Norway du vil ha et eventyr som du husker i livet.

Vi er spesialister på utendørsopplevelser. Tar deg til steder som kun er tilgjengelige med kano eller kajakk, gir vi deg et innblikk i skattene i landet.

Ta kontakt med oss ​​og bestill en tur for deg selv eller familien. Jo mer jo bedre for oss!

Vi hjelper deg også med å bestemme deg for den ultimate ferien. Bare gi oss beskjed om hva du vil og trenger, så planlegger vi den beste Norges-turen du noen gang har.

Spill av video
Fremhevet eventyr

Dette er en verdensklasse rafting tur. En perfekt mulighet til å nyte elven mens du har det gøy og oppdage dette fantastiske stykket på Raundalselva elven rett i "Play-seksjonen". Bli med på denne flotte elveturen!

River stryk 83%
adrenaline 92%
Vakker kløft 95%

VANN-eventyr

Vi tar deg til steder som kun er tilgjengelige med kajakk, flåte eller SUP. Guidene våre sørger for at du får en uforglemmelig tid!

NATURE

Disse turene er designet for å ta deg til noen av de beste elvestedene i Europa, Raundalseva.

Ekstremsport

Den store Raundal River Valley og dens omgivelser lar deg utforske små kløfter og ville stryk.

OUTDOOR NORWAY COVID-19 REFUND GUARANTEE

Refusjonsgaranti

Hvis reisen din blir kansellert på grunn av COVID, velger du gratis mellom datoendringer, kontokreditt eller full refusjon.

FULL FINANSIELL BESKYTTELSE

Pengene dine er trygge! Hver bestilling er fullt sikret og økonomisk beskyttet.

FLOW som vann. Sjekk ut flere aktiviteter

FLOW LIKE WATER. UTTRYKK FLERE AKTIVITETER