Canada, roadtrip i BC

Bestill nå

Bestill nå

Opplev British Columbia-skigåing som aldri før, det ultimate pulverskityret!

På vår Canada Road-tur besøker vi noen av British Columbia beste skianlegg, et pulverparadis. Turen begynner i Calgary hvor vi møter opp og setter kursen mot gode tider. Vi har målrettet oss mot de unike BC-feriestedene Fernie, Whitewater, Red Mountain, Revelstoke og Kicking Horse.

Alle skianlegg er forbundet med småbyer, store muligheter, monsterburgere og inspirerende fjell å utforske med kunnskapsrike guider.

Reisekonseptet vårt er basert på følelsen av å reise med likesinnede venner, alt sammen med målet om å ha den beste skituren som mulig i pudder, trær og off-piste. Dette er uavhengig av om du reiser alene, som et par eller med en større vennegjeng.

Gjestene våre trenger ikke å tenke på detaljer, de trenger bare å være glade for å gå på ski med oss ​​på Outdoor Norway og opplev Vest-Canada på sitt beste.


FLY

Ikke inkluder flybillett. Tar vanligvis 15 timer fra Norge til Calgary, Alberta.

TRANSFERS

Outdoor Norway vil tilby henting fra flyplassen fra Calgary International Airport og ta seg av all transport under turen i vår velutstyrte varebil med 12 passasjerer.

OVERNATTING

Underveis bor vi i forskjellige moteller med store rene rom, enkeltsenger og raskt internett. TV og andre fasiliteter er tilgjengelige, og mange har boblebad for hotellets gjester.

MAT

Enkel frokost er inkludert i våre moteller / hoteller underveis.

Lunsj vi tar på skistedet vi besøker. Kostnader som ikke er inkludert er $ 15 - $ 25 CAD per lunsj, eller du kan ta med din egen matbit som du vil. Middager er heller ikke inkludert, men vi spiser sammen på de fine stedene som guidene våre anbefaler. Ca. USD 20 - 25 CAD per middag på lokale restauranter.

GUIDING

Våre vennlige og erfarne guider sørger for å ta vare på deg ute og på fjellet i løpet av alle dagene du reiser med oss. På fjellet kan du forvente å bli vist de hemmelige stashene, skjulte slukdyr og kjempeflott sving i landet og tips og triks for å ri deg om du ønsker det.

SKIPASS

Inkludert i hele 8 dager når vi er på stedet for feriestedene vi besøker.

VANSKELIGHET

For å få så mye ut av denne turen som mulig, bør alle gjester ha et tilfredsstillende nivå av kondisjon og kunne stå på ski fritt på minimumsnivå, inkludert løp og løper. Alder spiller null rolle, bare at du er ung av hjertet og har en forkjærlighet for ski eller snowboard.

Bestill nå

Mark Basso er vår guide sjef og vil avdekke de hemmelige BC flekkene med sitt lykkelige humør.

Født i Penticton, Britisk Columbia. Mark har vært en konkurransedyktig skiløper og profesjonell hvitvannspadler i over 20 år. Han er født og oppvokst i fjellene i nærheten av Revelstoke, og er veldig kjent med alpinanleggene samt inn- og utkjøringene i lokalsamfunnene vi besøker.

Nå bosatt i Bergen og Voss siden 2008, har Mark også et veldig sterkt forhold til friluftslivssamfunnet i Norge så vel som i mange deler av Vest-Canada og USA.

Sammen med Mark vil vi gi andre guider under våre reiser til Canada om vinteren. Det er takket være disse ski-veiviserne at vi tør påstå at vi har de beste guidene der ute som vil ta seg av skiferien din.


PROGRAM

 • Dag 1 - Ankomst i Calgary og overfør til Fernie.
 • Dag 2 - Ski i Fernie
 • Dag 3 - Ski Fernie
 • Dag 4 - Ski Whitewater
 • Dag 5 - Ski Red Mountain
 • Dag 6 - Ski Revelstoke
 • Dag 7 - Ski Revelstoke
 • Dag 8 - Ski Kicking Horse
 • Dag 9 - Ski Kicking Horse
 • Dag 10 - Transfer til Calgary

DESTINASJONER

 • 2 netter i Fernie.
 • 2 netter i Nelson
 • 2 netter i Revelstoke
 • 3 netter i Golden

TRIPDATOER

13. februar til 22. februar 2020 - Utsolgt!

21. februar 2021 til 02. mars 2021 - 8 plasser igjen

3. mars 2021 til 12. mars 2021

PRIVATE TRIPS

Bestill en privat tur, og du kan gjøre denne eksisterende reiseruten som listet opp og velge dine foretrukne datoer.


PRIS

NOK. 21.450,00

50% betaling ved bestilling, 50% betaling 5 uker etter bestillingsdato.

For å bestille din plass på denne turen, klikk på en av reservasjonslinkene nedenfor for å sette ned 50% innskudd. Depositumet er refunderes fullt ut i 14 dager etter bestilling, og gir deg 2 uker til å sortere fly, ferietid osv. ... og ikke bekymre deg for at noen andre tar deg til rette!


Ankomstflyplass

Calgary internasjonale flyplass (YYC).


FLYTER TIL / FRA STARTPUNKTET

Vi bestiller ikke internasjonale flyvninger for våre kunder. Et flott verktøy vi bruker for å se forskjellige flyalternativer til de beste tilgjengelige prisene, er Google Flights eller Kayak.com.


FÅR DER OG TILBAKE

RID STARTPUNKT

Vi tilbyr henting fra flyplassen fra Calgary International Airport på dag 1 kl. 4

Guidene våre vil holde et skilt med firmanavnet på.

Det er en 4-timers kjøretur til Fernie. Vi tilbyr ikke henting på flyplassen før dag 1 eller utenfor den planlagte tiden som er oppført ovenfor.

RID ENDING POINT

På dag 10 tar guidene dine avgang på Acclaim Hotel Calgary Airport kl. 3:15 eller på Calgary internasjonale lufthavn kl. 3.

Hvis du bor et par ekstra dager, anbefaler vi å bo på Acclaim Hotel Calgary Airport. Besøk nettstedet deres ved å bruke denne lenken for å bestille ekstra hotellkvelder.

Frafall vil kun bli tilbudt på dag 10. Hvis du ønsker å forlenge oppholdet, må du avtale transport selv.


VISAER OG OPPFØRELSESKRAV

Alle reisende krever gyldig pass (med minimum 6 måneders gyldighet). Nordmenn Citizens trenger ikke visum, men trenger å søke om ETA (elektronisk reisetillatelse). Innbyggere i noen land vil ha visum. For mer informasjon, kontakt din lokale kanadiske ambassade eller passkontor.

Inngangsbestemmelser les her https://www.canada.ca/en.html


VAKSINASJON

Besøk nettstedet MD Travel Health og naviger til destinasjonslandet for informasjon om eventuelle vaksinasjoner du måtte trenge før du reiser, eller besøk din lokale reiseklinikk for den mest oppdaterte informasjonen.


VALUTA

Den kanadiske valutaen er den kanadiske dollar (CAN). For Yahoo! for den nyeste informasjonen om valutaveksling Valutakursskalkulator

BESTE MÅTE Å BRUKE / FÅ LOKAL VALUTA

Generelt er den beste måten å få lokal valuta å bruke lokale minibanker når du ankommer. Banken din vil vanligvis belaste deg for et lite gebyr for å gjøre dette (vanligvis rundt $ 5), og du kan også få et gebyr av den lokale banken, men du vil generelt få en rimelig valutakurs (i motsetning til lokale banker eller kontanter for veksling av penger ).

Siden du får belastet gebyrer, anbefaler vi at du tar ut noen dagers lokal valuta om gangen, og et beløp som du vil føle deg komfortabel med å bære rundt (f.eks. $ 100 - $ 200). Ingen vits i å ta ut $ 500 for å unngå $ 5 av minibankavgift!


NYTTIGE LENKER

For mer informasjon om å reise i Britisk Columbia, besøk:

Tourism BC nettsted

Kanadiske Tourism Commission nettsted


INTERNETT

Internett er tilgjengelig på alle overnattingssteder.


ANDRE UTGIFTER

Bortsett fra lunsjer og middager, er det ingen nødvendige ekstrautgifter for denne turen, men du vil gjerne ta penger for slike ting som suvenir-shopping og natteliv.


LAUNDRY

Klesvask er tilgjengelig de fleste netter. Snakk med guidene dine for å avtale.


Sjekk ut vår NORWAY SKI ROAD TRIP

Send oss ​​e-post forespørsel om

8 + 0 =?