Canada, roadtrip i BC

Bestill nå

Bestill nå

Opplev British Columbia-skigåing som aldri før, det ultimate pulverskityret!

På Canada Road-turen besøker vi noen av British Columbias beste skisteder, et pulverparadis. Turen begynner i Calgary hvor vi møtes og setter kursen mot gode tider. Vi har målrettet de unike BC-feriestedene Fernie, Whitewater, Red Mountain, Revelstoke og Kicking Horse.

Alle skianlegg er forbundet med småbyer, store muligheter, monsterburgere og inspirerende fjell å utforske med kunnskapsrike guider.

Vårt reisekonsept er basert på følelsen av å reise med likesinnede venner, alt med det mål å ha den beste skituren som mulig i pulver, trær og offpiste. Dette er uavhengig av om du reiser alene, som et par eller med en større vennegjeng.

Gjestene våre trenger ikke å tenke på detaljer, de trenger bare å være glade for å gå på ski med oss ​​på Outdoor Norway og opplev Vest-Canada på sitt beste. Dette regnes som den mest verdifulle skiturpakken i Canada, skiferien din håndteres av profesjonelle som brenner for det de gjør!


FLY

Ikke inkluder flybillett. Tar vanligvis 15 timer fra Norge til Calgary, Alberta.

TRANSFERS

Outdoor Norway vil tilby henting fra flyplassen fra Calgary International Airport og ta seg av all transport under turen i vår velutstyrte varebil med 12 passasjerer.

OVERNATTING

Underveis bor vi i forskjellige moteller med store rene rom, enkeltsenger og raskt internett. TV og andre fasiliteter er tilgjengelige, og mange har boblebad for hotellets gjester.

MAT

Enkel frokost er inkludert i våre moteller / hoteller underveis.

Lunsjer vi tar på skianlegget vi besøker. Kostnader som ikke er inkludert er $ 15 - $ 25 CAD per lunsj, eller du kan ta med din egen matbit som du vil. Middager er heller ikke inkludert, men vi vil spise sammen på de fine stedene som våre guider anbefaler. Ca. $ 20 - 25 CAD per middag på lokale restauranter.

GUIDING

Våre vennlige og erfarne guider sørger for å ta vare på deg ute og på fjellet i løpet av alle dagene du reiser med oss. På fjellet kan du forvente å bli vist de hemmelige stashene, skjulte slukdyr og kjempeflott sving i landet og tips og triks for å ri deg om du ønsker det.

SKIPASS

Inkludert i full days 8 når vi er på stedet for feriestedene vi besøker.

VANSKELIGHET

For å få så mye ut av denne turen som mulig, bør alle gjester ha et tilfredsstillende nivå av kondisjon og kunne stå på ski fritt på minimumsnivå, inkludert løp og løper. Alder spiller null rolle, bare at du er ung av hjertet og har en forkjærlighet for ski eller snowboard.

Bestill nå

Mark Basso er vår guide sjef og vil avdekke de hemmelige BC flekkene med sitt lykkelige humør.

profil markbasso

Født i Penticton, Britisk Columbia. Mark har vært en konkurransedyktig skiløper og profesjonell hvitvannspadler i over 20 år. Han er født og oppvokst i fjellene i nærheten av Revelstoke, og er veldig kjent med alpinanleggene samt inn- og utkjøringene i lokalsamfunnene vi besøker.

Nå bosatt i Bergen og Voss siden 2008, har Mark også et veldig sterkt forhold til friluftslivsmiljøet i Norge så vel som i mange deler av Vest-Canada og USA.

Sammen med Mark vil vi gi andre guider under våre reiser til Canada om vinteren. Det er takket være disse ski-veiviserne at vi tør påstå at vi har de beste guidene der ute som vil ta seg av skiferien din.


PROGRAM

 • Dag 1 - Ankom i Calgary og overfør til Fernie.
 • Dag 2 - Ski i Fernie 
 • Dag 3 - Ski på Fernie
 • Dag 4 - Ski på Whitewater 
 • Dag 5 - Ski på Red Mountain
 • Dag 6 - Ski Revelstoke 
 • Dag 7 - Ski Revelstoke 
 • Dag 8 - Ski sparkende hest
 • Dag 9 - Ski sparkende hest
 • Dag 10 - Overføring til Calgary

DESTINASJONER

 • 2 netter i Fernie. 
 • 2 netter i Nelson
 • 2 netter i Revelstoke
 • 3 netter i gylden

TRIPDATOER

17. februar 2022 til 26. februar 2022 - 8 steder igjen

26. februar 2022 til 7. mars 2022

PRIVATE TURER

Bestill en privat tur, og du kan gjøre denne eksisterende reiseruten som listet opp og velge dine foretrukne datoer.


PRIS

NOK. 25.450,00

50% betaling ved bestilling, 50% betaling 5 uker etter bestillingsdato.

For å bestille din plass på denne turen, klikk på en av reservasjonslinkene nedenfor for å sette ned 50% innskudd. Depositumet er refunderes fullt ut i 14 dager etter bestilling, og gir deg 2 uker til å sortere fly, ferietid osv. ... og ikke bekymre deg for at noen andre tar deg til rette!


Ankomstflyplass

Calgary internasjonale flyplass (YYC).


FLYTER TIL / FRA STARTPUNKTET

Vi bestiller ikke internasjonale flyreiser for våre kunder. Et flott verktøy vi bruker for å se forskjellige flyalternativer til de beste tilgjengelige prisene er Google Flights eller Kayak.com.


FÅR DER OG TILBAKE

RID STARTPUNKT

Vi tilbyr henting fra flyplassen fra Calgary International Airport på dag 1 kl. 4

Guidene våre holder et skilt med firmanavnet vårt.

Det er en 4-timers kjøretur til Fernie. Vi tilbyr ikke henting på flyplassen før dag 1 eller utenfor den planlagte tiden som er oppført ovenfor.

RID ENDING POINT

På dag 10 vil guidene dine dra av på Acclaim Hotel Calgary Airport kl. 3 eller på Calgary International Airport kl. 3.

Hvis du bor noen ekstra dager, anbefaler vi at du bor på Acclaim Hotel Calgary Airport. Besøk deres hjemmeside ved hjelp av denne lenken til boken ekstra hotellnetter.

Avgang tilbys bare på dag 10. Hvis du ønsker å forlenge oppholdet, må du ordne transport selv.

 


VISAER OG OPPFØRELSESKRAV

Alle reisende krever gyldig pass (med minimum 6 måneders gyldighet). Norwegians Citizens er ikke pålagt visum, men må søke om ETA (Electronic Travel Authorization). Innbyggere i noen land vil kreve visum. For mer informasjon, kontakt din lokale kanadiske ambassade eller passkontoret.

Inngangsbestemmelser les her https://www.canada.ca/en.html


VAKSINASJON

Gå til nettstedet MD Travel Health og naviger til destinasjonslandet ditt for informasjon om eventuelle vaksiner du måtte trenge før du reiser, eller besøk din lokale reiseklinikk for å få oppdatert informasjon.


VALUTA

Den kanadiske valutaen er den kanadiske dollaren (CAN). For å få den siste informasjonen om valutaveksling, bruk Yahoo! Valutaveksling kalkulator

BESTE MÅTE Å BRUKE / FÅ LOKAL VALUTA

Generelt er den beste måten å få lokal valuta å bruke lokale minibanker når du ankommer. Banken din vil vanligvis belaste deg for et lite gebyr for å gjøre dette (vanligvis rundt $ 5), og du kan også få et gebyr av den lokale banken, men du vil generelt få en rimelig valutakurs (i motsetning til lokale banker eller kontanter for veksling av penger ).

Siden du får belastede avgifter, anbefaler vi at du tar ut noen få dager med lokal valuta om gangen, og et beløp du vil føle deg komfortabel med (f.eks. $ 100 - $ 200). Ingen vits i å ta ut $ 500 for å unngå $ 5 i minibankavgift!


NYTTIGE LENKER

For mer informasjon om å reise i Britisk Columbia, besøk:

Tourism BC nettsted

Kanadiske Tourism Commission nettsted


INTERNETT

Internett er tilgjengelig på alle overnattingssteder.


ANDRE UTGIFTER

Bortsett fra lunsjer og middager, er det ingen påkrevde ekstrautgifter for denne turen, men det kan være lurt å bruke penger på ting som suvenirshopping og uteliv.


LAUNDRY 

Klesvask er tilgjengelig de fleste netter. Snakk med guidene dine for å avtale.


Sjekk ut vår NORWAY SKI ROAD TRIP

Bestill nå Bestill nå