Norge ski road trip

Bestill nå!

Hemmeligheten bak ski ligger i detaljene. Vi tar vare på alle detaljer, og du vil nyte skiferien din i Voss.

Turen starter i Bergen hvor guiden vår vil være klar til å møte deg. Våre destinasjoner inkluderer å reise til en rekke forskjellige lokaliteter på Vestlandet, for eksempel: Voss skianlegg, i Myrkdalen og i Sogndal og Hemsedal. Disse skianleggene er ekte pulverparadis.

Det er småbyer, gode muligheter, kulturelle scener, fjorder, tradisjonell mat, lokal bryggeritur og inspirerende fjell å utforske med våre profesjonelle fjellguider.

Hele konseptet er basert på ideen om å reise som en gruppe likesinnede med målet om å få så mye kjempeflott ski som mulig i skibakker, pudderforhold, myk snø, off-piste eller hva som virkelig interesserer gruppen din.

Vinteraktiviteter er dypt inngrodd i norsk kultur, noe som forklarer hvorfor det er like mange ritualer (og meninger) som det er preparerte løyper.

Dette er en ekte og tradisjonell norsk skiopplevelse i fantastisk natur. En skitur på tvers av fjorder og Hardangervidda-platået vil gi deg den optimale opplevelsen innen skikultur og nordisk fjelllivsstil.
I tillegg, hvis du er heldig, kan du se nordlys fra et av disse stedene. Det kan ofte skje i høytrykksværsystem.

FLY

Flybillett ikke inkludert. Du må fly til Bergen lufthavn. Bergen er den nest største byen i Norge.

TRANSFER

Outdoor Norway vil tilby henting og leveringstjeneste fra Bergen internasjonale lufthavn og ta seg av all transport i løpet av turen

OVERNATTING

Underveis bor vi i forskjellige hytter og hytter i store tomannsrom. Alle overnattingssteder tilbyr rent og friskt sengetøy med wifi, TV og andre fasiliteter. De fleste overnattingsstedene har spa-fasiliteter eller et ordentlig norsk badestamp (boblebad)

MÅLTIDER

Enklere frokost er inkludert i innkvarteringen vår underveis. Lunsj og middag er ikke inkludert, men vi spiser sammen på de vakre stedene som guidene våre booket, alle anbefaler.

GUIDING

Våre vennlige og erfarne guider vil sørge for å ta vare på deg når du er ute på fjellet i løpet av alle dagene du er på stedet. På fjellet viser den vakre turen og kommer med tips og triks om du sykler hvis du ønsker det.

SKIPASS

Er inkludert 7 hele dager når vi er på stedet.

VANSKELIG

For å få så mye ut av denne turen som mulig, bør du kunne løpe ganske fritt fra piste og gode skiils på pudder. Alder spiller null rolle, bare du er ung av hjertet og elsker å gå på ski eller snowboard og vil ha en riktig fin tur. For alles komfort anbefaler vi derfor nybegynnere å ikke dra på bilturen til skikulver i Norge.

Bestill nå!

Program
Dag 1 - Ankomst i Bergen og overfør til Voss.
Dag 2 - Ski Voss Resort
Dag 3 - Ski Voss Resort
Dag 4 - Ski Myrkdalen
Dag 5 - Ski Myrkdalen
Dag 6 - Ski Sogndal
Dag 7 - Ski Hemsedal
Dag 8 - Ski Hemsedal
Dag 9 - Transfer til Bergen


DESTINASJONER
4 netter på Voss.
1 natt i Sogndal
3 netter i Hemsedal


TRIPDATOER

31. januar 2020 til 08. februar 2020 - Denne avgangen er for tiden utsolgt! Bli med på venteliste, mail oss på booking@outdoornorway.com

04th April 2020 til 12th April 2020

22. januar til 30. januar 2021

11. februar til 19. februar 2021

27. mars 2021 til 4. april 2021

PRIVATE TRIPS

Bestill en privat tur, og du kan gjøre denne eksisterende reiseruten som listet opp og velge dine foretrukne datoer.


PRIS

NOK. 25.220,00 (euro. € 2.316,00)

50% betaling ved bestilling, 50% betaling 5 uker etter bestillingsdato.

For å bestille din plass på denne turen, klikk på en av Booking-linkene nedenfor for å sette ned 50% innskudd. Depositumet er refunderes fullt ut i 14 dager etter bestilling, og gir deg 2 uker til å sortere fly, ferietid osv ... og ikke bekymre deg for at noen andre tar deg til rette!


VEI-TRIP ALLURE

Langs vår biltur kjører vi ved siden av mange fjorder, rett på vei fra Bergen lufthavn til Voss kjører vi langs 3 fjorder. Fra Voss til Sogndal krysser vi over Sognefjord, den største og mest kjente fjorden i Norge og den nest lengste i verden. Ligger i Sogn og Fjordane fylke på Vestlandet, og strekker seg 205 kilometer innover i landet. Den er inkludert i UNESCOs verdensarvliste over verdens kulturelle og naturarv med enestående universell verdi.
For å komme dit, går vi gjennom Lærdalstunnelen (norsk: Lærdalstunnelen) er en 24.51 km. lang og forbinder Lærdal til Aurland i Sogn og Fjordane. Det er den lengste veitunnelen i verden som etterfølger den sveitsiske Gotthard Road Tunnel.
På eller 3. del av turen går vi over Hardangervidda, et fjellplatå i Midt-Norge. Det er det største platået i sitt slag i Europa, med et kaldt alpinklima året rundt, og en av Norges største gletsjere, Hardangerjøkulen, ligger der. På vei tilbake krysser vi over Hardangerfjord den fjerde lengste fjorden i verden og andre i Norge.
Denne skituren i hjertet av Fjord Norge er mektig og mystisk attraktiv, en fascinerende naturglamour.

Ankomstflyplass

Bergen internasjonale lufthavn (BGO).

FLYTER TIL / FRA STARTPUNKTET

Vi bestiller ikke internasjonale flyvninger for våre kunder. Et flott verktøy vi bruker for å se forskjellige flyalternativer til de beste tilgjengelige prisene, er Google Flights.

Komme dit og tilbake
RID STARTPUNKT

Vi tilbyr henting fra flyplassen fra Bergen internasjonale lufthavn på dag 1 kl. 2. Hentepunktet er på slutten av ankomstfeltet. Våre guider vil holde et skilt med firmaets navn på.
Så det er viktig at du er der i tide, kl. 2:00 skarp! Det er en 1,5 times kjøretur til Voss.
Vi tilbyr ikke henting på flyplassen før dag 1 eller utenfor den planlagte tiden som er oppført ovenfor.

RID ENDING POINT

Denne turen slutter på ettermiddagen på dag 8.
På dag 9 tar guidene dine avgang på Bergen internasjonale lufthavn kl. 3
Hvis du bor noen ekstra dager, er det få hoteller nær flyplassen og mange flere i Bergen sentrum.
Avleveringer vil kun bli tilbudt på dag 9. Hotellene i nærheten av flyplassen har skyttelbuss inkludert på overnattingen.

VISAER OG OPPFØRELSESKRAV

Alle reisende krever gyldig pass (med minimum 6 måneders gyldighet). Nordmenn Citizens trenger ikke visum, men trenger å søke om ETA (elektronisk reisetillatelse). Innbyggere i noen land kan besøke norge uten visum, men noen andre må søke turistvisum. For mer informasjon, vennligst kontakt ditt lokale norske ambassade, eller passkontor. Inngangsbestemmelser les her https://www.udi.no/no/want-to-apply/visit-and-holiday/

VAKSINASJON

Besøk nettstedet MD Travel Health og naviger til destinasjonslandet for informasjon om eventuelle vaksinasjoner du måtte trenge før du reiser, eller besøk din lokale reiseklinikk for den mest oppdaterte informasjonen. http://www.mdtravelhealth.com/destinations/europe/norway.php

VALUTA

Den norske valutaen er Kroner (kr.). For Yahoo! for den nyeste informasjonen om valutaveksling Valutakursskalkulator

BESTE MÅTE Å BRUKE / FÅ LOKAL VALUTA

Generelt er den beste måten å få lokal valuta å bruke lokale minibanker når du ankommer. De lokale bankene vil ikke belaste deg for å gjøre dette, og valutakursen er veldig liten. Vi vil anbefale oss med Euro, amerikansk dolar eller britisk pund, de er lette å bytte i enhver bank og flyplass.

NYTTIGE LENKER

For ytterligere informasjon om reiser i Norge, besøk: www.visitnorway.com

INTERNETT

Internett er tilgjengelig på alle overnattingssteder.
Sterk, rask og stabil mobil G4-signal og dekning i skiområdet, veiene og tettstedene.

ANDRE UTGIFTER

Bortsett fra lunsjer og middager, er det ingen nødvendige ekstrautgifter for denne turen, men du vil gjerne ta penger for slike ting som suvenir-shopping og natteliv.

LAUNDRY

Klesvask er tilgjengelig noen netter. Snakk med guidene dine for å avtale.