Voss og området rundt har stisykkel løyper i verdensklasse, omgitt av vakker norsk natur.


Outdoor Norway tilby komplette guidingstjenester for å sikre at du får en best mulig opplevelse mens du besøker Voss og vi har en rekke mountain bike turer som passer alle nivåer av ryttere. Enten du er ute etter et adrenalin-pumpende enkeltsporseventyr eller en naturskjønn mountain bike erfaring med familie og venner, vår sertifiserte mountain bike guider kan gi deg en minneverdig tur for livet!


Vi har alt du trenger! Alle guidede turer og utleie inkluderer en høykvalitets, fulldempet, enduro stisykkel fra CUBE. Med 27.5 ′ eller 29 ′ dekk og 150 mm eller 160 mm vandring er disse syklene perfekte for terrenget på Voss, med steiner, røtter og skogbunn. Det er ingen tvil om at disse syklene vil bidra til å øke selvtilliten din. Utleiesyklene er godt vedlikeholdt av guidene våre.


Opplev det beste Voss har å tilby i et trygt og morsomt miljø.

MOUNTAIN BIKE - The Great Hill

STISYKKEL - The Great Hill

Utvalget av tekniske og mer "flowy" stier omgitt av alpint skoglandskap, gjør denne stisyklingsturen perfekt for både litt erfarne og avanserte ryttere. De lokales favoritt!
MOUNTAIN BIKE - Vosseskogen

STISYKKEL - Vossaskogen

Cruise ned de beste stiene for lett og morsom sykling i Vossaområdet! Utmerket opplevelse for nybegynnere og viderekommende.
MOUNTAIN BIKE - Leie

TERRENGSYKKEL - Utleie

Ingen sykkel? Ikke noe problem. Outdoor Norways enduro terrengsykler av topp kvalitet med fulldemping er innstilt og klare til å legge i veg når du er.

EL-TERRENGSYKKEL - Guidet tur

Når du har gått tom for unnskyldninger, når bare den beste all-mountain el-terrengykkelen er bra nok ... med de morsomste guidene for å ta deg med på de beste turene rundt Voss.
3 ELEMENTS, 3 CHALLENGES

3 ELEMENTS, 3 CHALLENGES

Bli med og opplev tre ulike elementer i naturen og i ekstremsporten – i vann, i luft og på jorda. DEN BESTE kombinasjonspakken av opplevelser du kan gjøre i NORGE!
E-MOUNTAIN BIKE - Leie

E-MOUNTAIN BIKE - Utleie

Outdoor Norways høykvalitets fulldempede endurosykler er innstilt og klare til å sette utfor når du er. Dra hvor som helst, sykle hva som helst.

STISYKLING - Grand Traverse

En bortgjemt stisykkeltur gjennom et fantastisk fjellområde. Bli med på en perfekt dag på stisykkel omgitt av de vestlige dalene i Norge. Eventyr for avanserte stisyklere

MOUNTAIN BIKE - Voss guidet tur

Vi har et utvalg stisykkel turer som passer til alle nivåer, enten du er ute etter adrenalin-pumpende nedoverbakker eller du helst vil nyte naturen fra sykkelsetet.

STISYKKEL KOMBOOPPLEVELSER

SPAR TID & PENGER & KOMBINER UP med elvekano, standuppadling, rafting,stisykling, og havkajakk.

THE ADVENTURER - KOMBOOutdoor Norway AS

EVENTYREREN - KOMBO

Legg ut på eventyr og oppdag fantastiske landskap gjennom 3 av de ypperste aktivitetene du kan gjøre i Norge: Havkajakk i fjorden, Stisykling på naturskjønne stier og kanotur på elva!
THE BACKYARD - KOMBO

BAKGÅRDEN - KOMBO

Lurer du på hva du skal gjøre på Voss? Du trenger ikke lure lenger! Bli med oss ​​på denne 3-aktivitetspakken og oppdag bakgården vår fra elva, fra vakre stier og fra sjøen! Lokale opplevelser garantert! Elvekano tur, en guidet stisykkel tur og en tur ned elva med standup paddle brett (SUP). La våre guider vise deg hverdagens lekeplass, bakgården vår!
THE GAMBLER - KOMBO

UTFORSKEREN - KOMBO

Dobbel dose eventyr for å skape dobbelt så gode minner! Våre profesjonelle guider tar deg med på en fantastisk reise i både elv og terreng med denne guidede turen i kano og på stisykkel.

VOSS EXPRESSO - LEIEKOMBO

Dra ut på egenhånd med total frihet og opplev den flotteste naturen Voss har å by på. Utforsk innsjøen fra en havkajakk og dra på stisyklingseventyr i skogen eller i fjellet.


TERRENGSYKKELKURS


Kunnskap er den nye valutaen!

Lær noe nytt med det mest kunnskapsrike teamet på Voss!

Med over tre tiårs erfaring i det fri kan vi forsikre deg om at dette ikke er en hobby for oss, det er vår livsstil å lage eventyr på elva, i fjellene eller ved sjøen.

Vi ser frem til å dele kunnskapen vår med deg.


Outdoor Norway kurs tilbys av akkrediterte og høyt trente internasjonale instruktører.

Vi ønsker at du skal få oppleve å mestre disse aktivitetene på egenhånd.

Kom og bli med!


TERRENGSYKKELKURS FOR JENTER

Her får du mestringsfølelse på sykkelen sammen med andre jenter som også vil lære noe nytt eller forbedre sykkelferdigheter. Morro, spennning og andre som vil det samme som deg, gir et miljø hvor det er gøy å utfordre seg selv!
Mountain bike kurs

TERRENGSYKKELKURS - Heldag

Vår effektive og strukturerte tilnærming er bevist å gi solide resultater! Lær stisykling i et inkluderende og morsomt miljø eller bruk kurset til å videreutvikle dine tekniske ferdigheter sammen med erfarne instruktører.