Medieekspertise

Outdoor Norway organiserte noen av de mest betydningsfulle eventyrvideo-produksjonene i Norge, inkludert eventyrfilmer, dokumentarer og reklame.

Vi er et lokalt eid og drevet opplevelsesselskap med fokus på UNIKE OG MEMORABLE WILDERNESS ERFARINGER. Ligger en kort 75 minutters kjøretur fra Bergen, Outdoor Norway brenner for å dele utendørs med besøkende fra hele verden. Vi er stolte av å være en liten, uavhengig virksomhet med en prioritering av uforglemmelige villmarksopplevelser og topp kundeservice. Kontakt oss hvis du har mediehenvendelser.

Vi er glade for å hjelpe deg med logistikk, tillatelser og transport, og våre fjord-, fjell- og elvspesialister er klare til å hjelpe deg med hvordan du skal lykkes med å arbeide i all slags vær.
Sektorene som serveres inkluderer film, TV og reklame, opplevelser, industrielle aktiviteter og store gruppeaktiviteter.

FILM / TV / ANNONSERING

Uansett hvor du vil skyte, er vi her for å hjelpe deg med produksjonen din. Vi har støttet noen av de viktigste produksjonene i Norge, inkludert spillefilmer, dokumentarer og reklamefilmer.

Vi er den valgte organisasjonen for Globo TV, Thule Sverige, Canal-OFF i Brasil, TV-2 Norge, NRK Norge og uavhengige fotografer.

Tidligere produksjoner inkluderer:

  • Kajakk, Cannal OFF (2012)
  • Petter Uteligger, De pågående TV 2 (2017)
  • Além do Limites “Beyond the Limits”, Canal OFF (2018)
  • Sobre Rodas do Esporte Espetacular, TV Globo (2018)
  • Thule, kommersiell og reklame produksjon (2016, 2017, 2018, 2019)
  • Globo Reporter, TV Globo (2019)

INTERVJUER

Outdoor Norway kan hjelpe deg med å koordinere turdeltakere til intervjuer.

BILDER & LOGOBRUK

Outdoor Norway har et bibliotek med bilder og video tilgjengelig for redaksjonelle formål. Kontakt oss før du bruker medier fra nettstedet vårt. Når du bruker bildet, må du forsikre deg om at du inkluderer en Outdoor Norway kreditt eller dets partnere.

OVERNATTING

Hvis du planlegger å besøke regionen vår, anbefaler vi at du bor hos våre utmerkede feriestedspartnere.

MEDIAFORSKRIFTER

Franco

T: + 47 9708 7318

E: info [at] outdoornorway. com

Outdoor Norway gir deg gjerne informasjon for mediebehovene dine.

Vi hjelper med informasjonsforespørsler, gir bilder og videoer, tilrettelegger for besøk, tilbyr historieideer og prøver å gi alt som trengs for artikkelen, bloggen eller nyhetssaken din.

Bestill nå Bestill nå