KURS I FRILUFTSAKTIVITETER


Kunnskap er den nye valutaen!

Lær noe nytt med det mest kunnskapsrike teamet på Voss!


Med over tre tiårs erfaring i det fri kan vi forsikre deg om at dette ikke er en hobby for oss, det er vår livsstil å lage eventyr på elva, i fjellene eller ved sjøen.

Vi ser frem til å dele kunnskapen vår med deg.


ELVEKURS

WHITEWATER KAYAK - Introkurs - Nivå 1

GRUNNKURS ELVEPADLING - Nivå 1

Dette kurset er for deg som ønsker å lære å padle elvekajakk i et morsomt og inkluderende miljø sammen med våre sertifiserte trenere.
WHITEWATER KAYAK - Nybegynnerkurs - Nivå 2

WHITEWATER KAYAK - Nybegynnerkurs - Nivå 2

Å få solide kajakkferdigheter fra våre topptrenere, er det ingen bedre måte å forbedre padlingen og være trygg på. Padlere bør ha litt grunnleggende hvitevannserfaring i klasse 2.
WHITEWATER KAYAK - mellomkurs - nivå 3

ELVEPADLING- Viderekommen- nivå 3

Har du mestret det grunnleggende når det kommer til elvepadling og er klar for neste utfordring? Dette kurset er for padleren som begynner å bli trygg i elv og stryk.

Outdoor Norways kurs tilbys nasjonalt av akkrediterte og høyt trente internasjonale instruktører.

Vi ønsker at du skal få oppleve å mestre disse aktivitetene på egenhånd.

Kom og bli med!


TERRENGSYKKELKURS

TERRENGSYKKELKURS FOR JENTER

Her får du mestringsfølelse på sykkelen sammen med andre jenter som også vil lære noe nytt eller forbedre sykkelferdigheter. Morro, spennning og andre som vil det samme som deg, gir et miljø hvor det er gøy å utfordre seg selv!
Mountain bike kurs

TERRENGSYKKELKURS - Heldag

Vår effektive og strukturerte tilnærming er bevist å gi solide resultater! Lær stisykling i et inkluderende og morsomt miljø eller bruk kurset til å videreutvikle dine tekniske ferdigheter sammen med erfarne instruktører.