SOMMERKOMBO

............................................. ..
SPAR TID & PENGER med en KOMBO

Kombiner terrengsykling, elvekano, havkajakk, standuppadling og rafting.

Voss er sentrum for mer og mindre ekstreme utendørsaktiviteter i Skandinavia. Våre spennende kombopakker kombinerer Outdoor Norways mest populære aktiviteter til en eller flere dager pakket med ultimat moro.

Rafting Raundalselva og mountain bike Voss

RAFTING & MTB COMBO I VOSS

Utforsk den vakre Voss med en kombinasjonstur som blir med i to ikoniske Voss-elementer: Whitewater rafting og terrengsykling! Sprut gjennom bølger, makuler ned stier, og slapp av på rolig vann med dette rafting + MTB + SUP-brett (valgfritt) opplevelse.
outdoor norway the gambler

NYSGJERRIGPER - KOMBO

Klarer du ikke å velge? Denne 4-aktivitetspakken er ideell for å lære nye ferdigheter, oppleve en stor del av Voss-området og få mest mulig moro ut av oppholdet ditt! SUP på elva + Elvekano + Stisykling + Leie havkajakk
EVENTYREREN  - KOMBOOutdoor Norway AS

EVENTYREREN - KOMBO

Legg ut på eventyr og oppdag fantastiske landskap gjennom 3 av de ypperste aktivitetene du kan gjøre i Norge: Havkajakk i fjorden, Stisykling på naturskjønne stier og kanotur på elva!
BAKGÅRDEN  - KOMBO

BAKGÅRDEN - KOMBO

Lurte du på hva du skulle gjøre på Voss? Se ikke lenger og bli med på denne 3-aktivitetspakken og oppdag hagen vår fra elven, fra naturskjønne stier og fra innsjøen! Lokale opplevelser garantert! landskap River Canoe tur, en guidet Mountain Bike tur og et Stand up paddle board og la guider vise deg hverdagens lekeplass, hagen vår!
NYSGJERRIGPER  - KOMBO

UTFORSKEREN - KOMBO

En dobbel dose eventyr for å skape to ganger mye minner! Våre profesjonelle guider tar deg med på en fantastisk reise både i elv og terreng med denne guidede turen Kano og MTB.
VOSS EXPRESSO - UTLEIE KOMBO

VOSS EXPLORER - UTLEIE KOMBO

Opplev Voss på egenhånd og få mest mulig ut av din tur med denne 3-aktiviteter-utleie-pakken: Havkajakk, Standup Paddle Board og Terrengsykkel pao Voss!
outdoor norway voss expresso

VOSS EXPRESSO - UTLEIE KOMBO

Dra ut på egenhånd med total frihet og opplev den flotteste naturen Voss har å by på. Utforsk innsjøen fra en havkajakk og dra på stisyklingseventyr i skogen eller i fjellet.
3 ELEMENTS, 3 CHALLENGES

3 ELEMENTS, 3 CHALLENGES

Denne spennende kombinasjonen er en kombinasjon av de tre hovedelementene i det fri, vann, luft og jord. DET ULTIMATE combo-eventyret du kan gjøre i NORGE!

SIKRE DIN OPPLEVELSE

Vi anbefaler å bestille dine Outdoor Norway aktiviteter på forhånd for å unngå skuffelse.

Alle priser er i norske kroner og inkludert skatt.


Bestill nå Bestill nå