SOMMERKOMBO

............................................. ..
SPAR TID & PENGER med en KOMBO

Kombiner terrengsykling, elvekano, havkajakk, standuppadling og rafting.

Voss er sentrum for mer og mindre ekstreme utendørsaktiviteter i Skandinavia. Våre spennende kombopakker kombinerer Outdoor Norways mest populære aktiviteter til en eller flere dager pakket med ultimat moro.

NYSGJERRIGPER - KOMBO

Klarer du ikke å velge? Denne 4-aktivitetspakken er ideell for å lære nye ferdigheter, oppleve en stor del av Voss-området og få mest mulig moro ut av oppholdet ditt! SUP på elva + Elvekano + Stisykling + Leie havkajakk
THE ADVENTURER - KOMBOOutdoor Norway AS

EVENTYREREN - KOMBO

Legg ut på eventyr og oppdag fantastiske landskap gjennom 3 av de ypperste aktivitetene du kan gjøre i Norge: Havkajakk i fjorden, Stisykling på naturskjønne stier og kanotur på elva!
THE BACKYARD - KOMBO

BAKGÅRDEN - KOMBO

Lurer du på hva du skal gjøre på Voss? Du trenger ikke lure lenger! Bli med oss ​​på denne 3-aktivitetspakken og oppdag bakgården vår fra elva, fra vakre stier og fra sjøen! Lokale opplevelser garantert! Elvekano tur, en guidet stisykkel tur og en tur ned elva med standup paddle brett (SUP). La våre guider vise deg hverdagens lekeplass, bakgården vår!
THE GAMBLER - KOMBO

UTFORSKEREN - KOMBO

Dobbel dose eventyr for å skape dobbelt så gode minner! Våre profesjonelle guider tar deg med på en fantastisk reise i både elv og terreng med denne guidede turen i kano og på stisykkel.
VOSS EXPRESSO - UTLEIE KOMBO

VOSS EXPLORER - LEIEKOMBO

Opplev Voss på egenhånd og få mest mulig ut av din tur med denne 3-aktiviteter-utleie-pakken: Havkajakk, Standup Paddle Board og Terrengsykkel pao Voss!

VOSS EXPRESSO - LEIEKOMBO

Dra ut på egenhånd med total frihet og opplev den flotteste naturen Voss har å by på. Utforsk innsjøen fra en havkajakk og dra på stisyklingseventyr i skogen eller i fjellet.

SIKRE DIN OPPLEVELSE

Vi anbefaler å bestille dine Outdoor Norway aktiviteter på forhånd for å unngå skuffelse.

Alle priser er i norske kroner og inkluderer skatter og avgifter.