Jordaktiviteter

MOUNTAIN BIKE - The Great Hill

STISYKKEL - The Great Hill

Utvalget av tekniske og mer "flowy" stier omgitt av alpint skoglandskap, gjør denne stisyklingsturen perfekt for både litt erfarne og avanserte ryttere. De lokales favoritt!
MOUNTAIN BIKE - Vosseskogen

STISYKKEL - Vossaskogen

Cruise ned de beste stiene for lett og morsom sykling i Vossaområdet! Utmerket opplevelse for nybegynnere og viderekommende.
MOUNTAIN BIKE - Leie

TERRENGSYKKEL - Utleie

Ingen sykkel? Ikke noe problem. Outdoor Norways enduro terrengsykler av topp kvalitet med fulldemping er innstilt og klare til å legge i veg når du er.

EL-TERRENGSYKKEL - Guidet tur

Når du har gått tom for unnskyldninger, når bare den beste all-mountain el-terrengykkelen er bra nok ... med de morsomste guidene for å ta deg med på de beste turene rundt Voss.
3 ELEMENTS, 3 CHALLENGES

3 ELEMENTS, 3 CHALLENGES

Bli med og opplev tre ulike elementer i naturen og i ekstremsporten – i vann, i luft og på jorda. DEN BESTE kombinasjonspakken av opplevelser du kan gjøre i NORGE!
E-MOUNTAIN BIKE - Leie

E-MOUNTAIN BIKE - Utleie

Outdoor Norways høykvalitets fulldempede endurosykler er innstilt og klare til å sette utfor når du er. Dra hvor som helst, sykle hva som helst.

HELDAGS FOTTUR - Oksen

Denne heldags fotturen tar deg til det mest spektakulære fjellet i Hardangerfjorden. På toppen får du en fantastisk utsikt til 4 vakre fjorder!

STISYKLING - Grand Traverse

En bortgjemt stisykkeltur gjennom et fantastisk fjellområde. Bli med på en perfekt dag på stisykkel omgitt av de vestlige dalene i Norge. Eventyr for avanserte stisyklere

Fottur Halvdag

Utforsk landskapet og fjellene, kanskje dette er starten på en turtradisjon? Gi deg hen til naturen og den norske folkesjela.

MOUNTAIN BIKE - Voss guidet tur

Vi har et utvalg stisykkel turer som passer til alle nivåer, enten du er ute etter adrenalin-pumpende nedoverbakker eller du helst vil nyte naturen fra sykkelsetet.