fbpx
Hopp til innhold

Hvordan få mest mulig ut av din skitur i Norge

backcountry ski Norge 5 845x684 1 1

For de som ønsker å ta i seg skjønnheten i den naturlige verden, oppleve en unik kultur eller ta et spennende eventyr, din neste ferie kan være godt brukt, nyt en skitur med Outdoor Norway. Skiturer er godt kjent på steder som Frankrike og Østerrike, men mindre besøkte Norge har utrolige fjell og fjorder, inkludert utallige sjarmerende og koselige lokale landsbyer å stoppe på underveis.

Fra det øyeblikket du lander på Bergen Flesland lufthavn, Outdoor Norway vil få deg dekket. Målet vårt er å sørge for at turen er en du aldri vil glemme, fra selve skituren til alle de små detaljene imellom.

Enten du er en erfaren skiløper eller ny innen sporten, kan vi garantere en opplevelse full av latter, nye vennskap og fantastisk natur. Husk disse tipsene for å sikre at ferien er en av bøkene:

Reis med venner eller familie

Reise er en opplevelse som best nytes med menneskene du er glad i. Som ordtaket sier, 'lykke er bare ekte når den deles'! Selv om vi ønsker solo reisende hjertelig velkommen og jager etter den styrkende opplevelsen som kommer fra å oppdage deres potensial uavhengig, ski vil være enda mer minneverdig med noen ved din side.

Planlegg et eventyr med dine nærmeste venner, familie eller partner, og få minner til å vare livet ut, mens du oppdager de endeløse måtene å reise på, bringer oss nærmere hverandre og verden.

Når du begynner ung med barna, er selv en vinterferie med mindre mulig! Vinterregioner tilbyr alltid leksjoner selv for de yngste i familien. Og disse kursene trenger ikke engang å være lange eller dyre.

 Barn liker ofte tid ute og lærer noe nytt. Det øker ofte tilliten deres.

skitur i norge

Pakk alt du trenger

Å pakke til en skitur i Norge kan være utfordrende fordi du aldri vet hva du kan trenge, men det er visse nødvendigheter du alltid bør ha. Solbeskyttelse for huden din, solbriller og beskyttelsesbriller mot blending, varme jakker, ulllag, hansker, snøstøvler og andre diverse ting er noen av tingene du bør ha på deg.

I tillegg bør du ta med eget skiutstyr, men hvis du ikke kan reise med det, kan vi hjelpe deg med å ordne leieutstyr.

 

Registrer deg for leksjoner før bakkene

Mens vi vanligvis tilbyr leksjoner for aktiviteter som terrengsykling og kajakkpadling, kan du også finne leksjoner med Outdoor Norway relatert til ski. Dette hjelper deg med å forberede deg på Norge backcountry ski  terreng for å sikre at du får mest mulig ut av tiden din her. I stedet for å bruke tid på det grunnleggende, vil du kunne fokusere og bli dypere i norsk natur, langt fra stedene turistene vanligvis bor.

Selvfølgelig er det ingen forventning om å ha ferdigheter på olympisk nivå - du vil bare ha det mer moro hvis du vet hva du gjør!

Legg til andre aktiviteter

Samtidig som Norway Fjord Ski Touring er den ultimate opplevelsen for mange, Outdoor Norway tilbyr også andre utflukter, både innenlands og i utlandet, som kan kombineres for å gjøre en virkelig unik ferie. En surfetur i Brasil, kanskje en E-sykkeltur i Norge; få mest mulig ut av din dyrebare tid ved å nyte et mangfoldig utvalg av mennesker, steder og aktiviteter ved å bestille en kombinasjonstur.

Spent å hoppe ombord i vinter? Bestill en skitur i Norge hos oss i dag!