fbpx
Hopp til innhold

Hvordan komme i form før din norske eventyrferie

Fottur Outdoor Norway 4

Norsk eventyrferie kan være en mulighet for de mer robuste reisende til å skyve grensene, utforske nye landskap og gå på en reise med selvoppdagelse. Det er ofte et øyeblikk som oppstår når du er ansikt til ansikt med en utfordring, enten det er en teknisk sti, stor rask eller bratt stigning foran deg. Med bare dine egne fire lemmer for å hjelpe deg gjennom det, er det det perfekte stedet å teste dine egne grenser og styrke.

Derfor oppfordrer vi alltid folk som går gjennom dørene våre, til å utfordre seg selv med mulighetene vi gir dem. En eventyrferie handler om å utvikle et forhold til deg selv og kroppen din, på toppen av å komme deg ut i naturen.

Men før du virkelig investerer deg i en opplevelsesopplevelse i Norge, anbefaler vi at kroppen din er litt klar til å takle. Enten du har registrert deg for en mountain bike Tour eller en Skitur i Norge, Norge; Du vil uten tvil møte utfordringer du burde ha forberedt deg på.

Les alltid den medfølgende informasjonen

Den beste måten å forberede seg på en bestemt type aktivitet er å starte med informasjonen vi gir deg. Med alle våre utfordrende turer og turer sørger vi for å liste opp alt du trenger og hva slags ferdighetsnivå som er ideell.

For eksempel, vår Enduro sykkeltur siden har et komplett trenings- og ferdighetsvurderingssystem som vil hjelpe deg med å avgjøre om dine evner kan bære deg gjennom eventyret du får.

Forsikre deg om at du retter deg mot treningen din

Bare fordi du trener eller har et generelt høyt treningsnivå, betyr det ikke at du er klar til å gå på ski eller sykle gjennom tøffe fjellstier. Uten utholdenhet og utholdenhetstrening til vanlig klarer du kanskje ikke å følge med under en utfordrende tur eller tur.

Forsikre deg om at du tar med sykkel, fjellklatring eller andre former for utholdenhet og motstandstrening for å bygge opp alle de forskjellige musklene som blir aktivert når du navigerer i ujevnt, bratt og steinete terreng. Ved å legge til spesifikke målrettede aktiviteter i rutinen din, vil du også få en intuitiv følelse av hvordan du kan bevege deg og reagere på utfordringer i øyeblikket.

 

norsk eventyr

Dine vaner har også betydning!

Det er ikke nok bare å trene eller lage en treningsplan! Ikke bare må du følge den til en T, du må også sørge for at lastene dine ikke påvirker helsen din. Tobakksprodukter eller røyking av noe slag vil gjøre det vanskeligere for deg å puste fullt og åpent, noe som har innvirkning på hvor godt du kan takle løypens krav.

 

På samme måte vil du unngå junk food og maksimere det plantebaserte inntaket ditt, og gi deg et balansert kosthold som er nøkkelen til å holde deg i god form. Viktigst, sørg for å gjøre det sakte og trygt. Hvis du føler at du presser deg for hardt eller det endelige målet er for vanskelig, er det greit å ta et skritt tilbake og forfølge en lettere opplevelsesplan i stedet!

REN NORSK EVENTYR

At Outdoor Norway, vi ønsker å bringe sunne og positive opplevelser til mennesker med alle slags evner. Vår nybegynnersykkelritt or kajakkopplevelser er perfekte eksempler på tur som sitter i den mindre utfordrende enden av spekteret. Elve -kano kan sees på som en enklere oppgave eller et eventyr også, fordi du navigerer til elvesekvenser på et mildere raskt nivå.
 Alt du trenger er den riktige typen holdning og interesse for å fordype deg i naturen for en transformativ reise.

Og norske eventyr kan gjøres hele året. Hver sesong er spesiell i seg selv!