Fleischer's Hotel

Fleischer's Hotel er et moderne hotell med en lang historie, som gir det en spesiell karakter og atmosfære. Siden turistnæringen startet på slutten av det nittende århundre, har hotellet vært et yndet tilholdssted for kongelige og adelige, så vel som den vanlige turist og reisende. Moderne komfort og fasiliteter er innlemmet i den gamle bygningen på en naturlig måte. Alle rommene har eget bad, minibar, telefon og TV. Det er også en restaurant, bar, svømmebasseng, solarium, boblebad og badstue, samt en egen konferanseseksjon.

Evangervegen 13, 5704 Voss, Norge
hotel@fleischers.no
Tlf: (+ 47) 56 52 05 00
Klikk her for informasjon om Fleischers Hotel

Myrkdalen Hotell

Myrkdalen Hotel har en perfekt beliggenhet med ski-in-ski tilgang til det største skianlegget på Vestlandet og 28 km preparerte langrennsløyper. Hotellet er et moderne fjellhotell, som ligger bare 2 timer fra Bergen internasjonale lufthavn. Beliggenheten er ideell for naturbaserte aktiviteter om sommeren og vinteren.

Myrkdalen Fjellandsby AS - PB 14
5701 Voss
post@myrkdalen.no
Telefon +47 47 47 16 00
Klikk her for informasjon om Myrkdalen

Voss Camping

Campingplassen Voss Camping har en vakker beliggenhet blant trærne ved innsjøen på Voss. Det er bare en kort 10 minutters spasertur til sentrum og til Outdoor Norway base der det er lett tilgang til aktiviteter og fasiliteter. Campingplassen er åpen hele året med hovedsesongen 1. mai - 1. oktober

N-5700 VOSS
NORGE
post@vosscamping.no
Tlf. + 47 56 51 15
Klikk her for ytterligere informasjon til Voss Camping