GRUPPEAKTIVITETER


SKOLETUR, TEAMBUILDING, FIRMATUR OG UTDRIKNINGSLAG 

Med vårt store utvalg av aktiviteter, utstyr og samarbeidspartnere kan vi skreddersy opplevelser for alle. Grip muligheten til å overraske dine kjære, elever, kolleger eller forretningsforbindelser med opplevelser utenom det vanlige! Ta dem med på et unikt og minneverdig eventyr !

Enten du leter etter en morsom og spennende tur på elva, en fredelig kajakktur i fjorden, en utfordrende stisykkelløype , et lærerikt kurs i friluft, en utrolig fottur eller kanskje en kombinasjon av aktiviteter, vi setter opp det perfekte programmet for din gruppes ønsker og mål, med hensyn til tilgjengelig tid og budsjett.

__________

HVORFOR UTEAKTIVITETER?

Det finnes ingen bedre måte å bygge lagånd, styrke relasjoner, bryte ned personlige barrierer og utvikle ledelsesegenskaper enn å tråkke ut av komfortsonen og inn i det ukjente.

I tillegg leverer og garanterer vi en morsom, trygg og informativ tur, utstyr av topp kvalitet, sammen med profesjonelle guider. Du har ingenting å bekymre deg for, vi tar oss av dere.

Hvis du også ser etter tilleggsaktiviteter for å komme nærmere lokal kultur og norsk historie, har vi kontakter så vi kan organisere full pakke for deg. Se for deg en natt på høyfjellshotell, middag i en hule, vikinglunsj på fjorden, fottur på isbre, båttur på fjorden eller til og med en dag med dypdykk inn i vikingenes verden.

Send oss ​​mail

Bestill nå Bestill nå