Hopp til innhold

Sted

Nærøyfjorden

1350 NOK Voksen

1080 NOK Ungdom
945 NOK Barn

Varighet

7 timer totalt

Kajakktur 3-4 timer

Alder

5+ år

Årstid

mai - okt

Alt utstyr + guide

Inkludert

Vanskelighetsgrad

Moderat

Denne turen er egnet for nybegynnere og viderekommende padlere. Du må padle som et lag for å navigere nedover fjorden.

Havkajakk- NÆRØYFJORD - GUIDET TUR

Havkajakk- NÆRØYFJORD - GUIDET TUR

Utforsk hjertet av UNESCOs verdensarvliste - Nærøyfjord i Norge. Vi tar deg til steder som bare er tilgjengelige med kajakk.
Vår guide vil sikre at du får en uforglemmelig tid!

Denne turen er designet for å vise deg så mye av UNESCOs verdensarvliste som mulig. Vi utforsker historiske områder av Nærøyfjorden, som i århundrer har spilt en viktig rolle i å knytte Vest- og Midt-Norge sammen.

NÆRØYFJORDEN

Som en av verdens vakreste og mest dramatiske fjorder fikk Nærøyfjorden sin plass på UNESCOs verdensarvliste.

Fjordpadling i en unik setting som dette, med snødekte fjell, fosser og idylliske gårder som fester seg til fjellsidene, vil gi deg et eventyr å huske.

Navnet Nærøyfjord stammer fra den gamle norske (norrøne) guden 'Njord', sjømannens Gud og havet.

GEOGRAFI
Nærøyfjorden er en av armene til Sognefjorden, som er den største og mest kjente fjorden i Norge. Nærøyfjorden er også den nest lengste i verden.

Nærøyfjordeni seg selv er en 17 km lang arm av Aurlandsfjorden. Det er bare 250 meter bredt på sitt smaleste og mer enn en kilometer på det bredeste. Dybden varierer mellom 10 og 500 meter. De omkringliggende fjellene er mer enn 1400 meter høye.

hale av rød kajakk i fjorden

Hva en kan forvente

Denne flotte kajakkturen er den perfekte muligheten til å utforske Sognefjorden, ha det gøy og oppdage denne fantastiske delen av Vestlandet.

Magisk Fjord 91%
Sinnsro 81%
Flott læringsopplevelse 69%

FAQ - HAVKAJAKK - NAEROYFJORD

Vanligvis mai til slutten av oktober.
Vi er avhengig av værforholdene.

- Svømmeklær (til å bære under våtdrakt)
- Super- eller ullundertøy
- nytt sett med klær (om nødvendig etter turen)
- Solkrem

Værbegrensninger: Kajakkpadling er begrenset når det kommer for mye vind, dårlig vær.

Vanligvis fra mai til oktober.
Flere muligheter for musling og solfylt vær er fra midten av juni til september.

Nei, det gjør du ikke. De fleste av våre gjester er førstegangsreisende, og våre turer, utstyr og orienteringer er designet for å gjøre nybegynnere rolige. Våre erfarne guider vil gi en sikkerhetsorientering før du kommer på vannet og trener deg hele tiden hvis det er spørsmål eller usikkerhet. 

Kajakkpadling er en morsom og spennende aktivitet som kan nytes av folk på alle kondisjonsnivåer. Selv om du ikke trenger å være erfaren for å nyte kajakkpadling, anbefaler vi at alle våre gjester har generelt god fysisk helse for å nyte opplevelsen fullt ut.

Hvis du har noen medisinske problemer eller bekymringer, anbefaler vi sterkt at du rådfører deg med legen din før du bestiller en kajakktur. Turene våre kan innebære fysisk aktivitet, som padling og manøvrering av kajakken, og vi ønsker å sikre at du er fysisk i stand til å delta.

Når det er sagt, streber vi etter å gjøre turene våre tilgjengelige for alle, og vi ønsker gjester i alle aldre og evner velkommen. Våre erfarne guider vil gi grundige instruksjoner og støtte for å sikre at du får en trygg og hyggelig opplevelse på vannet.

Så bli med på et uforglemmelig kajakkeventyr, og la oss hjelpe deg med å skape minner som vil vare livet ut!

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet, og vi vil at du skal føle deg trygg og trygg gjennom hele kajakkeventyret ditt. Mens målet vårt alltid er å holde deg i kajakken, forstår vi at ulykker kan skje. Det er derfor vi bruker førsteklasses, trygge og stabile dobbeltkajakker som er designet for å være vanskelige å velte. De brede cockpit-åpningene sørger for at du lett kan gå ut av kajakken og overflaten for å få luft i det usannsynlige tilfellet en kantring.

I tillegg, før du legger ut på en tur, vil våre erfarne guider gi deg omfattende instruksjoner om hva du skal gjøre i tilfelle en kantring. Vi vil at du skal føle deg trygg og forberedt på enhver situasjon som måtte oppstå.

Vær trygg på at vi tar sikkerheten din på alvor, og vi har tatt alle tiltak for å sikre at kajakkeventyret ditt ikke bare er spennende, men også trygt og hyggelig. Så bli med oss ​​og utforsk fjordens skjønnhet med ro i sinnet!

Det er ingen aldersgrense for turen vår - så lenge du er fysisk i form er du velkommen ombord!

 

Tips er ikke en vanlig ting i Norge som det er i USA. Guiden din jobber hardt for å sikre at du har en morsom, men likevel trygg raftingtur og er alltid forpliktet til Outdoor Norway høy standard på guidet turer

Tips er allment akseptert som bransjens norm; og tipping er alltid verdsatt, men aldri forventet. Det forblir helt etter eget skjønn.

OUTDOOR NORWAY COVID-19 REFUND GUARANTEE

Refusjonsgaranti

Hvis reisen din blir kansellert på grunn av COVID, velger du gratis datoendringer, kontokreditt eller full refusjon.

FULL FINANSIELL BESKYTTELSE

Pengene dine er trygge. Hver bestilling er fullt økonomisk beskyttet.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

OPPMØTESTED

Summer Outdoor Shop adresse:
Evangervegen 14
5704 Voss
Norge

Finn oss ved sjøen, nær Voss gondolen, foran Fleischers hotell. 
Klikk her for google maps anvisninger.

Voss Outdoor

Leter du etter noe mer ekstremt? Med mer adrenalin?

OK, VI FÅR DEKK!
Sjekk ut denne lenken TANDEMPADLING PÅ ELV tur. Sannsynligvis det mest ekstreme du kan gjøre på Voss, men morsomt!

For flere opplevelser, sjekk tilbudene våre nedenfor.

Mountain Bike i Norge

Mangfoldet av tekniske og søte, flytende singletracks, omgitt av alpint skoglandskap, gjør dette Mountain Bike tur perfekt for både middels og avanserte ryttere.
Test lokalbefolkningenes favorittritt!

elvekano Outdoor Norway 7 1 1

Padle langs en vakker strekning av nydelig Raundal River på våre morsomme "Flow Canoes and Raft's". Ta hele familien eller vennene dine med på et avslappende og enestående eventyr!

 

 

gavekort

Naviger fantastiske stryk langs en vakker strekning av fin Raundalselva. Ta vennene dine for å nyte en morsom, utfordrende og enestående raftingtur i Voss. En må gjøre opplevelse om sommeren i Norge.

 

Sommer 2021

20% avslag

Bare den 7. JULI.

Bruk kampanjekode: Summer2021