Du er på vei til flotte steder!

Du er på vei til flotte steder!

Sted

Voss -regionen

1 person: 16.960 NOK

2 - 3 personer: 15.942 NOK
4+ Personer: 15.264 NOK

Varighet

4 dager

Krav

10+ år

Årstid

Juni - aug

Alt utstyr + guide

Inkludert

Vanskelighetsgrad

Moderat

Denne turen er egnet for nybegynnere i utendørsaktiviteter med et gjennomsnitt til godt treningsnivå.

4 dager Fjord Norway ADVENTURE PACKAGE

4 dager Fjord Norway ADVENTURE PACKAGE

Etter et utrolig hektisk år er det ingen tvil om at mange av oss vil se frem til sommeren 2021 for spennende, oppfylle og minneverdige utendørsopplevelser.
Derfor opprettet vi en ny  FIRE-DAY Fjord Norge opplevelsespakke for deg!
Fjords of Norway Package inkluderer aktivitetene SJØKAYINGVANDRING, SUPBOARDING, Sykling og RAFTING. For de som leter etter en flerdagers opplevelse, fylt med flotte opplevelser, naturskjønn natur og timer ute, er dette noe for deg!

Ligger mellom Norges to største fjorder, er Voss kjent over hele verden for spenningssøkere det trekker hvert år. Voss er en naturskjønn fjellby med vakre innsjøer, grønne daler, nydelige snødekte fjell og glitrende blå elver. Enten du leter etter adrenalin, avslappende tid i naturen eller et sjarmerende sted å bremse og koble til igjen, inviterer vi deg til å slå deg ned, lene deg tilbake og synke ned i Voss og alt det har å tilby.

fjord norge eventyrpakke
Fjord Norway Adventure Package

Kjør eller sykler rundt en flott innsjøstur, flåte nedover elven Raundal, padle langs kysten med SUP og vandre opp til toppen og ha en utrolig utsikt over 4 majestetiske fjorder ...

Episke spor 83%
adrenaline 89%
Vakkert landskap 95%

FAQ - COMBO TOUR 4 dager Fjords of Norway med Outdoor Norway og svarene våre.

Våre elver og landskap endres fra mai til oktober. Hver måned har noe spesielt og er flott å reise i.
Mest sol og stabilt vær er stort sett fra juni til slutten av august.
Så vi tilbyr denne 4 -dagers turen hovedsakelig i denne måneden.
 
Når det er sagt, gjør den fantastiske naturen langs Raundal Canyon, Songnefjord og Voss i seg selv en fantastisk opplevelse hele sesongen. 

Nei, det gjør du ikke. De fleste av våre gjester er førstegangsreisende, og våre turer, utstyr og orienteringer er designet for å gjøre nybegynnere rolige. Våre erfarne guider vil gi en sikkerhetsorientering før du går på vannet og coacher deg hele veien gjennom strykene. Ingen tidligere whitewater -erfaring eller kajakk er nødvendig. Men du bør kunne svømme og vite hvordan du sykler.

Vi anbefaler at alle gjestene våre har god fysisk helse.

Hvis du har et medisinsk problem, men du fortsatt vil gå raftingVi anbefaler alltid at du først sjekker med legen din.

Det er ingen maksimal aldersgrense for denne turen - så lenge du er i form, er du velkommen ombord!

Plan "A" er alltid å være i båten, men tro det eller ei, mange mennesker elsker å falle ut av flåten. Det er spennende, men det kan være desorienterende og litt overveldende i begynnelsen. Mange har tatt flere turer og aldri falt i. Noen svømmer på sin første tur. Det hele er en del av elven rafting tur.

Før du drar på en tur, vil du få omfattende instruksjoner om hva du skal gjøre hvis du faller inn, og hvordan du kan være en smart svømmer. Følg guiden din, og din "svømming" kan være den mest spennende delen av turen og en flott historie å fortelle vennene dine etterpå!

Tips er ikke en vanlig ting i Norge som det er i USA. Guiden din jobber hardt for å sikre at du har en morsom, men likevel trygg rafting eventyr og alltid forpliktet til Outdoor Norway guidet tur av høy standard.

Tips er allment akseptert som bransjens norm; og tipping er alltid verdsatt, men aldri forventet. Det forblir helt etter eget skjønn.

 Vanligvis mellom begynnelsen av mai til slutten av oktober. Det hele avhenger av Moder Natur!

OUTDOOR NORWAY COVID-19 REFUND GUARANTEE

Refusjonsgaranti

Hvis reisen din blir kansellert på grunn av COVID, velger du gratis mellom datoendringer, kontokreditt eller full refusjon.

FULL FINANSIELL BESKYTTELSE

Pengene dine er trygge! Hver bestilling er fullt sikret og økonomisk beskyttet.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

OPPMØTESTED

Summer Outdoor Shop adresse:
Evangervegen 14
5704 Voss
Norge

Finn oss ved sjøen, nær Voss gondolen, foran Fleischers hotell. 
Klikk her for google maps anvisninger.

Kontakt oss outdoor norway

Leter du etter noe mer ekstremt? og med mer adrenalin?

OK, VI FÅR DEKK! Sjekk ut denne lenken TANDEMPADLING PÅ ELV tur er det mest ekstreme du kan gjøre på Voss, men morsomt!
For flere av våre opplevelser, sjekk tilbudene nedenfor.

Når du løp ut av unnskyldninger for å sykle opp en bakke, er det bare den beste all-mountain E-MTB som får deg opp dit ...
Bli med på en av de beste turene på Voss.

 

Padle langs en vakker strekning av nydelig Raundal River på våre morsomme "Flow Canoes and Raft's". Ta hele familien eller vennene dine med på et avslappende og enestående eventyr!


En naturskjønn terrengsykling bakover i Fjord-Norge. Vi kjøre deg til toppen av et fjellpass på en av de høyeste veiene i området og turen starter på XNUMX meter for å ri opp til XNUMX meter, og deretter nedover til du når havnivået. Bli med våre ekspertguider på dette episke norske fjell-til-fjord sykkelturen!
her får du begge deler!