FJELL & FJORD NORGE EVENTYRPAKKE

Etter et utrolig hektisk år er det ingen tvil om at mange av oss vil se frem til sommeren 2021 etter spennende, oppfylle og minneverdige utendørsopplevelser. Derfor har vi skapt en ny FOUR-DAY eventyrpakke som inneholder SJØKAYING, VANDRING, Sykling, støttebrett, FJELLSYKLING og RAFTING. For de som leter etter en opplevelse på flere dager, fylt med flotte opplevelser, frisk luft og timer brukt i naturen, er dette noe for deg!

Ligger mellom Norges to største fjorder, er Voss kjent over hele verden for spenningssøkere det trekker hvert år. Den naturskjønne fjellbyen kan skilte med vakre innsjøer, grønne daler, nydelige snødekte fjell og glitrende blå elver. Enten du leter etter adrenalin, tid i naturen eller et sjarmerende sted å bremse og koble til igjen, inviterer vi deg til å slå deg ned, lene deg tilbake og synke ned i Voss og alt det har å tilby.

PROGRAM

Utforsk norsk natur fra dalbunnen til fjelltoppene og få et unikt perspektiv på verden rundt deg:

DAG EN: FJORD - ditt fire dagers eventyr starter på Basecamp med en klassisk kajakkpadling på enten Hardangerfjorden eller Sognefjord (væravhengig). Hvert alternativ tilbyr fantastisk utsikt over fossefall, unik natur og dyreliv, og historiske gårder som har holdt seg til fjellsiden i århundrer. Underveis tar vi et par stopp for å nyte ikke bare snacks og forfriskninger, men for å fotografere noen av områdets mest ikoniske landskap. EN full day av ro, fred og ro i Norges ikoniske fjordregion før du returnerer til Voss og sjekker inn på overnattingsstedet ditt. (7 timer totalt inkl. Transport).

DAG TO: FJELL - etter frokost blir du hentet og ført til Mt. Oksen: et klassisk og fantastisk fjell som står litt over 1,200 meter over havet. Løypa begynner i Tjoflot og snor seg nesten 1000 meter loddrett fra parkeringsplassen gjennom bratt skog, før den åpner og gir utsikt over de omkringliggende fjordene og fjellene. Toppen tilbyr et 360-graders panoramabilde av Samlafjorden, Sørfjorden, Eidfjorden og Granvinsfjorden, samt Norges tredje største isbre: Folgefonna. Dagen vil ende tilbake på overnattingsstedet ditt, hvor du vil ha resten av dagen på fritiden. (7 timer totalt inkl. Transport).

DAG TRE: SJØ - Etter frokost starter dag tre på Basecamp og blir delt inn i to aktiviteter, slik at du kan få mest mulig ut av Voss sentrale landemerke: Vangsvatnet. Morgenen varmer deg opp med en sykkeltur rundt innsjøen - cirka 22 kilometer. Underveis vil du høre morsomme fakta og historiefortellinger om regionen, og hvordan den satte sitt preg i Norges historiebøker. Du stopper også ved Bordalsgjelet - en dyp og naturskjønn kløft med en morsom tursti. (3 timer)

Etter en lunsjpause og litt tid på fritiden, vil du komme tilbake på Basecamp for å nyte dagens andre aktivitet: en selvstyrt SUP-ombordstigning. Drives av padlen din, vil du få glede deg over Voss fra et annet og langsommere perspektiv enn om morgenen. Ta deg god tid mens du utforsker innsjøens strandlinje, og beundre det lille livet som finner tilflukt der, samt oppleve det utrolig klare, blå vannet som strømmer inn fra Vosso-elven. Etter at du har returnert til Basecamp, kan du komme tilbake til overnattingsstedet ditt og slappe av resten av kvelden. (2 timer)

DAG FIRE: RIVER- etter frokost møtes du på Basecamp for den siste dagen med eventyr, og begynner med den fantastiske Raundal-elven. Her vil du utforske norsk natur fra en oppblåsbar flåte mens du lærer deg nye ferdigheter, utfordrer deg selv og jobber som et team. Elva er kjent som et nordeuropeisk mekka for kajakkpadling, og tilbyr lekne seksjoner for sperrer som ønsker å nyte stryk i klasse III. Svetten du bygger opp mens du padler, vil bli belønnet med avkjølende svømming i de klare elvebassengene og fossene som finnes underveis. (3.5 timer inkl. Transport)

Etter å ha kommet tilbake til basen og koset deg med lunsjpausen, blir eventyrene dine pakket inn med en terrengsykeltur på noen av Voss mest elskede enkeltspor. Med tre tilgjengelige alternativer for utforsking på to hjul, kan alle, uansett ferdighetsnivå, utforske Voss mountain bike scene i komfort og stil med våre Cube-sykler med full oppheng. Herfra vil du si farvel og dra tilbake til hotellet ditt, for en siste kveld med FoU før du må sjekke ut neste morgen. (3 timer)

VI HAR FÅTT DEG

FRED AV SINNPOLITIKK

At Outdoor Norway, vårt mål er å sikre at hele opplevelsen din hos oss, fra det øyeblikket du bestiller eventyrferien til det øyeblikket du setter foten tilbake på hjemmebanen, er så hyggelig og stressfritt som mulig. Det er grunnen til at vi har fått på plass - og står fast bak - følgende fred-i-sinn-politikk, med målet å maksimere din lykke og minimere dine bekymringer:

1. VÅR KUNDETILFREDSHETSGARANTI

Hvis du av en eller annen grunn ikke er 100% fornøyd med din Outdoor Norway erfaring, gi oss beskjed om årsaken (e), så gir vi deg en gratis tur. Det er så enkelt.

2. GARANTERTE AVGANGER

Når du har bestilt plassene dine, skal du! Dette gir deg friheten til å begynne å lete etter flyreiser og gjøre andre ordninger med en gang. I motsetning til mange andre turoperatører vil vi aldri kansellere en tur på grunn av lave antall eller andre avbestillinger av passasjerer.

3. 14-DAGERS RISIKOFRITT BESTILLINGSVINDU

Etter å ha satt ned et depositum, kan du avbestille når som helst i løpet av de første 14 dagene etter bestilling og få 100% refusjon. Dette kjøper deg to uker for å sortere flyreiser, ferietid osv. Og ikke trenger å bekymre deg for at noen andre tar din plass (er).

4. LEVETIDSINDSTILLINGER

Vårt livstidsinnskudd gjør det mulig for alle våre kunder å forsinke en avreise eller ønske å bytte turpakke

helt muligheten til å bruke sitt første innskudd mot en senere planlagt dato eller en annen person uten ekstra kostnad. Så lenge du gir oss 90 dagers varsel, vil innskuddet være godt for alltid, enten du bruker det for den samme turen eller overfører det til en annen. Et levetidsinnskudd har ingen utløpsdato og kan brukes til avgang - forutsatt at rommet fremdeles er tilgjengelig.

Enkelt sagt, vi ønsker å sikre at du kan nyte Outdoor Norway opplevelse du vil ha, på en tid som fungerer best for deg.

Et levetidsinnskudd kan også overføres, noe som betyr at du kan overføre innskuddet til en annen venn som en gave.

For mer informasjon om retningslinjene for fred og sinnsinnskudd, vennligst klikk her.

Merk: Eventuelle avbestillinger innen 90 dager etter planlagt avgang vil bli behandlet som en avbestilling av passasjerer. I så fall blir hele betalingen, inkludert depositum, tapt og kan ikke brukes på en annen avgang. Vi anbefaler på det sterkeste at du kjøper avbestillings- / avbruddsforsikring. Vi tillater en overføring av innskuddet ditt på Lifetime Deposit, hvis du velger å overføre en gang til, er det kr. 3.500 overføringsgebyr.

INKLUDERT

 • veilede
 • Utstyr
 • Transport (til og fra aktivitetssteder)
 • 4 overnattinger inkludert frokost

IKKE INKLUDERT

 • Lunsj, middag, drikke og snacks
 • Ulykke / reiseforsikring

PRISER

Prisene er oppgitt i norske kroner (NOK).

 • 1 person: 16.960kr per person
 • 2 - 3 personer: 15.942 kr per person
 • 4+ personer: 15.264 per person

Gjester 10 - 17 år får 5% rabatt.

 • Minimumsalder er 10 år.
 • Barn 12 år og yngre må være i følge med en voksen i samme vannfartøy. Verge vilkår gjelder. En verge må signere ansvarsskjemaet om frafall.
 • Du må kunne svømme og sykle.
 • Venligst informer oss om relevante helsetilstander som astma, epilepsi m.m.

AVGANGSDATOER

21 juni 2021

19 juli 2021

09 august 2021

19 juni 2022

17 juli 2022

07 august 2022

HVA TRENGER DU

For havkajakk, elv Rafting & SUP-ombordstigning:

 • Badedrakt eller termisk undertøy hvis du pleier å bli kald (ingen bomull)
 • Vanntett pose til mat, vann, telefoner og kameraer

For terrengsykling / sykling:

 • Komfortable klær som passer for sykling (inkludert en vind- / vanntett jakke)
 • Solide / grippy joggesko
 • Liten ryggsekk for vann og snacks

For fotturer:

 • Turstøvler eller løypeløpere
 • Vind / vanntett jakke
 • Lag i tilfelle du blir varm eller kald
 • Liten ryggsekk for mat, snacks, vann og kamera

For hver dag generelt:

 • Lunsj, snacks og vann
 • Solkrem / solbriller

OPPMØTESTED

Turene vil operere mellom kl. 9 og 6. Møtestedet vil alltid være på Voss på Basecamp med mindre annet er spesifisert.

Summer Basecamp Address: Evangervegen 14, Voss, Norge
Finn oss ved kanten av Vangsvatnet, nær den nye gondolen, foran Fleischer's Hotel.

Klar til å komme eventyret i gang? Send en e-post til info@outdoornorway.com med ønsket dato (er), så kommer vi tilbake innen 24 timer!

Bestill nå Bestill nå