Hopp til innhold

Sted

Voss

850 NOK Voksen

765 NOK Ungdom
680 NOK Barn

Varighet

3 timer totalt

1-1,5 timer Rafting Ride

Krav

5+ år

Årstid

mai - okt

Alt utstyr + guide

Inkludert

Vanskelighetsgrad

lett

Denne turen passer for familier og grupper med små barn og unge. Du må padle og jobbe som et team for å navigere nedover elva.

FAMILIE RAFTING TUR I VOSS VED RAUNDALVE

FAMILIE RAFTING TUR PÅ EPISK GRAD II PÅ Raundalselva

Ser du etter et morsomt og spennende eventyr for hele familien? Se ikke lenger enn til familien vår rafting tur på Raundalselva på Voss!

Whitewater-familien vår rafting Tour tilbyr den perfekte kombinasjonen av eventyr og naturskjønnhet. Våre kvalifiserte internasjonale guider er sertifisert River Rafting Guider med mange års erfaring, som sikrer din sikkerhet og glede gjennom hele turen. De vil gi deg grundige sikkerhetsinstruksjoner på land og vann, og vil også lære deg noen padleferdigheter du kan bruke på fremtidige eventyr.

Denne turen passer for nybegynnere og familier med små barn, da vi skal padle gjennom fantastiske, familievennlige stryk av klasse II. Du vil ha muligheten til å padle og jobbe som et team for å navigere nedover elven, men det vil også være mange sjanser til å slappe av og nyte de fantastiske bassengene underveis.

Hele turen er 3 timer, med omtrent 1.5 time brukt på elven. Vi kjører alle turene våre effektivt, og utstyr og instruksjoner er inkludert i turen. Startpunktet vårt på elven er mindre enn en 15-minutters kjøretur fra basen vår, noe som gjør det praktisk for deg å komme i gang med eventyret ditt.

Bli med oss ​​for en uforglemmelig familie rafting oppleve på Voss, og lage minner som vil vare livet ut. Denne turen er en av familiens favorittaktiviteter, og vi gleder oss til å dele den med deg!

Familie rafting

Hva en kan forvente

Dette er en flott familie raftetur for hele familien!
Medium ville elveseksjoner. Morsomt, trygt og barnevennlig.

Familie moro 95%
Eventyr for alle 85%
River Rapids 70%

FAQ – River Family Rafting turer på Voss med Outdoor Norway og svarene våre.

  • Svømmeklær (til å ha under våtdrakt)
  • Ullundertøy på kalde dager
  • Ekstra skift (til etter raftingturen)
  • Solkrem

 

Værbegrensninger: Rafting på elva er en flott aktivitet å gjøre på både solfylte og regntunge dager

 
Elvene endres fra mai til oktober.
Vannstanden er vanligvis høy fra juni til midten av juli i snøsmeltesesongen. For den ekte whitewater-entusiasten ville dette være en spennende tid å bestille Rafting tur på da strykene er på sitt største.
 
Når det er sagt, gjør det fantastiske landskapet langs Raundalsjuvet det til en fantastisk opplevelse hele sommeren. Raundalselven er ikke damstyrt, og vannstanden varierer hele sesongen, noe som gjør det til et utmerket valg når som helst i løpet av sesongen

 

Nei, det gjør du ikke. De fleste av våre gjester er førstegangsreisende, og våre turer, utstyr og orienteringer er designet for å gjøre nybegynnere rolige. Våre erfarne guider vil gi en sikkerhetsorientering før du kommer på vannet og trener deg hele veien gjennom strykene. Ingen tidligere erfaring med elv er nødvendig.

Whitewater rafting er en morsom og spennende aktivitet som kan nytes av folk på alle kondisjonsnivåer. Selv om du ikke trenger å være erfaren for å nyte kajakkpadling, anbefaler vi at alle våre gjester har generelt god fysisk helse for å nyte opplevelsen fullt ut.

Hvis du har noen medisinske problemer eller bekymringer, anbefaler vi sterkt at du rådfører deg med legen din før du bestiller en elv rafting omvisning. Turene våre kan innebære fysisk aktivitet, som padling og manøvrering rafting, og vi ønsker å sikre at du er fysisk i stand til å delta.

Når det er sagt, streber vi etter å gjøre turene våre tilgjengelige for alle, og vi ønsker gjester i alle aldre og evner velkommen. Våre erfarne guider vil gi grundige instruksjoner og støtte for å sikre at du får en trygg og hyggelig opplevelse på vannet.

Så kom og bli med oss ​​for en uforglemmelig familie rafting eventyr, og la oss hjelpe deg med å skape minner som vil vare livet ut!

 

Det er ingen øvre aldersgrense for våre rafting turer - så lenge du er i fysisk form, er du velkommen ombord!

Vår naturskjønne tur er også en fantastisk opplevelse for alle som fremdeles ønsker å komme seg ut på elven, men ikke interessert i klasse III-stryk.

 

Plan "A" er alltid å være i båten, men tro det eller ei, mange mennesker elsker å falle ut av flåten. Det er spennende, men det kan være desorienterende og litt overveldende i begynnelsen. Mange har tatt flere turer og aldri falt i. Noen svømmer på sin første tur. Det hele er en del av raftingturen.

Før du drar på en tur, vil du få omfattende instruksjoner om hva du skal gjøre hvis du faller inn, og hvordan du kan være en smart svømmer. Følg guiden din, og din "svømmetur" kan være den mest spennende delen av turen og en flott historie å fortelle vennene dine etterpå!

 

Tips er ikke en vanlig ting i Norge som det er i USA. Guiden din jobber hardt for å sikre at du har en morsom, men likevel trygg raftingtur og er alltid forpliktet til Outdoor Norway høy standard på guidet turer

Tips er allment akseptert som bransjens norm; og tipping er alltid verdsatt, men aldri forventet. Det forblir helt etter eget skjønn.

 

Vi starter rafting så snart isen er utenfor elva, og opp til snøen faller! Dette er vanligvis mellom begynnelsen av mai og slutten av oktober. Alt avhenger av Moder Natur!

OUTDOOR NORWAY COVID-19 REFUND GUARANTEE

Refusjonsgaranti

Hvis reisen din blir kansellert på grunn av COVID, velger du gratis datoendringer, kontokreditt eller full refusjon.

FULL FINANSIELL BESKYTTELSE

Pengene dine er trygge. Hver bestilling er fullt økonomisk beskyttet.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

OPPMØTESTED

Summer Outdoor Shop adresse:
Evangervegen 14
5704 Voss
Norge

Finn oss ved sjøen, nær Voss gondolen, foran Fleischers hotell. 
Klikk her for google maps anvisninger.

Voss Outdoor

Leter du etter noe mer ekstremt? og med mer adrenalin?

OK, VI FÅR DEKK! Sjekk ut denne lenken TANDEMPADLING PÅ ELV tur er det mest ekstreme du kan gjøre på Voss, men morsomt!
For flere opplevelser, sjekk tilbudene våre nedenfor.

wanderlust ecotourismn sykkeltur

Hvis du liker teknisk singletrack-fjelltur og fantastisk natur, er dette noe for deg!
Vi tar deg med på en skjult singletrack-reise for å oppleve en ekte villmarkstur i Norge.

 

 

Fjord Norge Eventyrpakke

Dette heldags fottur tar deg til det mest naturskjønne fjellet i Hardangerfjord. 
Mount Oksen er 1241m høy, og vi tar deg utenfor banket vei til spektakulær utsikt over fire fjorder fra toppen!

 

GOPR2228

Bli med på vår SUP-elvetur med Outdoor Norways ekspertguider på en fantastisk tur på elvseksjoner i klasse 1.
Vi gir deg utstyret og all sikkerhet!

 

 

 

Sommer 2021

20% avslag

Bare den 7. JULI.

Bruk kampanjekode: Summer2021