fbpx
Hopp til innhold

Opplev Sognefjorden – Hjertet i UNESCOs verdensarvpark

293167766 996405767689851 8402254046593052920 n

Outdoor Norway tilbyr deg en fantastisk guidet tur med kajakkpadling i hjertet av UNESCOs verdensarvpark – Nærøyfjord. Navnet Nærøyfjord stammer fra den gammelnorske (gammelnorske) guden 'Njord' som betyr sjømenns og havets Gud.

Nærøyfjorden regnes som den villeste og vakreste armen av Sognefjorden som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Den er 17 km lang og det smaleste punktet er 250 m bredt. Dybden varierer mellom 10 og 500 meter og de omkringliggende fjellene er mer enn 1400 meter høye.

Visste du at Nærøyfjorden er en av armene til Sognefjorden eller Sognefjorden, som er den største og mest kjente fjorden i Norge. Den regnes også som den nest lengste fjorden i verden.

Outdoor Norway's havkajakktur er designet for å vise gjestene UNESCOs verdensarvpark så mye som mulig. Vi skal utforske de historiske områdene av Nærøyfjorden, som i århundrer har spilt en viktig rolle for å knytte Vest- og Midt-Norge sammen.

Denne guidede turen vil bringe deg unike fantastiske omgivelser med frodige, grønne fjell, majestetiske fosser og blomstrende gårder rundt hele fjellsidene.

Denne turen inkluderer en profesjonell guide som vil være med deg gjennom hele turen. Vi vil sørge for at du får en uforglemmelig opplevelse og samtidig gjøre det hele turen morsom, spennende og trygg. 

SeaKayaking print 6

HVA MAN FORVENTE I DENNE TUREN?

Dette er den perfekte muligheten for gjester å utforske vakker fjord av elven, ha det gøy og oppdag et fantastisk stykke Vestlandet.

2019 SK 08 1

Turens varighet

Den totale turen er på totalt 7 timer inkludert reisen som går til Nærøyfjorden og tilbake ved Outdoor Norway basen. Du skal kajakk rundt 3-4 timer i fjorden og spise lunsj på en av de vakre stedene der.

Du må også ta med følgende:

  • Fottøy – hvis du ikke har noe imot å bli våt
  • Varme lag hvis det er en kald dag (termikk: ull eller syntetisk å foretrekke, ikke bomull)
  • Ekstra tørt skift til etter turen
  • Solkrem/lue/hette
  • Vann
  • Lunsj og snacks
  • Kamera for å fange alle de fantastiske utsiktene

IMG 5503 001

Hvis du er interessert i det havkajakkpadling og vil nyte og oppleve det vakre på Vestlandet så er denne turen for deg. Du kan invitere venner og familie, og vi kan gjøre den beste turen mulig! Bestill nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *