fbpx
Hopp til innhold

Nyt en elv i verdensklasse Rafting På Voss

IMG 9659

Nyt en adrenalinfylt, morsom og unik måte å nyte Voss, Norge på. Den perfekte muligheten å nyte elva mens du har det gøy og oppdager den fantastiske Raundalselva!

Whitewater rafting i Voss er en av de mest unike og populære summer activities på Voss, og perfekt for eventyrlystne på jakt etter en våt utfordring.

Hvitt vann rafting er både spennende og morsomt og passer for nybegynnere så vel som erfarne. Det kan vi garantere rafting vil gi deg et enormt støt av energi og vitalitet!  Våre guider kommer fra hele verden og er eksperter på denne ekstremsporten, så du vil være i veldig gode trygge hender. Du vil få alt nødvendig utstyr, som våtdrakt, neoprenstøvler, neoprenjakke, vanntett jakke, redningsvest, hjelm etc. 

IMG 9558

Du vil være heldig å padle i fantastiske stryk i et av de mest naturskjønne miljøene i verden. Dette er en verdensklasse rafting tur, den perfekte muligheten til å nyte elven mens du har det gøy og oppdage dette fantastiske stykket på den mektige Raundal-elven, eller vi kaller det 'Leke-seksjonen'. Leke-seksjonen inneholder en stor mengde stryk på nivå III-nivå.

Våre kvalifiserte guider er internasjonalt sertifisert River Rafting Guider som betyr at vi ansetter de beste guidene i verden for din sikkerhet! De vil gi deg sikkerhetsinstruksjoner (på land og vann) og lære deg noen ferdigheter som du kan bruke på fremtidige padleeventyr.

Hele turen er 3 timer. Vi kjører turen veldig effektivt, så du vil være på elven i ca. 2 timer.

IMG 9575

Instruksjonene og å gi deg alt utstyret er en del av turen. Startpunktet vårt for elven er mindre enn 20 minutters kjøring fra basen vår, og vi tilbyr en skyttelbuss inn og ut av elven.

Denne turen passer for nybegynnere og erfarne, du må padle og jobbe som et team for å navigere nedover elva, og det vil være muligheter for å slappe av og nyte de vakre bassengene og fossene langs turen! Elven rafting på Voss ved Raundalselva er en av våre gjesters favoritt elveturer.

IMG 9574

Legg ut med venner eller familie på et enestående eventyr for å oppdage den praktfulle Raundalselven. Erfaring Outdoor Norwaysin elv rafting omvisning og opplev moro, utfordringer og eventyr.

Vi har også kano, kajakk, SUP-brett og mer tilgjengelig for deg å bestille. Dette kan gjøres gjennom nettsiden. Dette er den perfekte tiden for å ha det gøy i solen og ha den beste tiden! Dette blir en morsom aktivitet for familie og venner. Skynd deg, vi har få plasser igjen. Bestill turene dine nå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *