Hopp til innhold

Sted

Voss

880 NOK Voksen

800 NOK Ungdom
680 NOK Barn

Varighet

3 timer totalt

1 til 1,5 times kanopadling

Krav

5+ år

Årstid

mai - okt

Alt utstyr + guide

Inkludert

Vanskelighetsgrad

Lett

Denne turen er egnet for nybegynnere og erfarne, du må padle og jobbe som et team for å navigere nedover elva

ELVEKANO I NORGE – GUIDET TUR

ELVEKANO I NORGE – GUIDET TUR

Padle langs en vakker strekning av den nydelige Raundalselven. Bli med på vår morsomme kanotur.

Ta med hele familien eller venner på et avslappende og enestående eventyr! Outdoor Norway tar deg med på en fantastisk tur for å oppdage den praktfulle Raundalselva fra en oppblåsbar kano.

Du vil padle alene i kanoene mens guiden vår er i nærheten med kajakken, og guider deg nedover elva.

Din "fun-flow" opplevelse på 5 km starter der Marine Canyon avslutter kl.
Våre vennlige erfarne guider vil følge deg mens du 'går med strømmen' og padler nedover denne pittoreske elven og nyter det enestående landskapet.

Turen din blir ferdig på Palma Fossen; en 15 meter høy foss på Raundalselva, her finner du en laksestige som hjelper laksen til å svømme helt opp Raundalen. Der venter skyttelbussen tilbake til Voss deg.

Flow kanoer

Våre morsomme Flow Canoes & Rafts gir deg den perfekte måten for deg og hele familien å nyte dette fantastiske landskapet.
Den delen av elven vi padler inneholder mange morsomme stryk i klassen I-II kategori samt mange vakre bassenger for deg å slappe av og flyte gjennom mens du nyter det krystallklare vannet.

Vår kvalifiserte guide vil gi instruksjoner (på land og i vannet), slik at du ikke bare har en flott tur, men lærer ferdigheter du kan bruke på fremtidige padleeventyr.

elvekano Outdoor Norway 2

Hva en kan forvente

Dette er en flott kanotur, den perfekte muligheten til å nyte elven mens du har det gøy og oppdage dette fantastiske stykket på
Raundalselva elv.

Riverstryk klasse 1 72%
Adrenalin 70%
naturskjønn natur 95%

FAQ - Elvekano-turer på Voss med Outdoor Norway og svarene våre.

Nei, det gjør du ikke. De fleste av våre gjester er førstegangsreisende, og våre turer, utstyr og orienteringer er designet for å gjøre nybegynnere rolige.
Våre erfarne guider vil gi en sikkerhetsorientering før du kommer på vannet og trener deg hele veien gjennom strykene. Ingen tidligere erfaring er nødvendig.

Elvene endres fra mai til oktober.
Høyt vann er vanligvis fra juni til midten av juli i løpet av snøsmeltesesongen. For den ekte whitewater-entusiasten ville dette være en spennende tid å bestille på turen vår, da strykene er på sitt største.
 
Når det er sagt, gjør det fantastiske landskapet langs Raundalsjuvet det til en fantastisk opplevelse hele sommeren. Raundalselven er ikke damstyrt, og vannstanden varierer hele sesongen, noe som gjør det til et utmerket valg når som helst i løpet av sesongen
Det er et stabilt flåtealternativ for barn fra 5 til 9 år, og det anbefales sterkt dersom elvevannstanden er middels nivå. Etter innsjekkingen vil guiden vår evaluere dette med den voksne som er ansvarlig for gruppen. Dersom elva av sikkerhetsmessige årsaker har høy vannstand, er bruk av et mer stabilt fartøy påbudt.

Vi anbefaler at alle våre kanoer er i god fysisk helse.

Hvis du har et medisinsk problem, men du fortsatt ønsker å padle i elve kano, anbefaler vi alltid at du sjekker med legen din først.

Plan “A” er alltid å være i båten. 

Før du drar på en tur, vil du få omfattende instruksjoner om hva du skal gjøre hvis du faller inn, og hvordan du kan være en smart svømmer.

Følg guiden din, og din "svømmetur" kan være den mest spennende delen av turen og en flott historie å fortelle vennene dine etterpå!

Det er ingen aldersgrense for våre turer - så lenge du er fysisk i form er du velkommen ombord!

Vår naturskjønne tur er også en fantastisk opplevelse for alle som fremdeles ønsker å komme seg ut på elven, men ikke interessert i klasse III-stryk.

- Svømmeklær (til å bære under våtdrakt)
- Super- eller ullundertøy
- Bytting av klær (for etter rafting tur)
- Solkrem

Værbegrensninger: Kanopadling er en flott aktivitet å gjøre på solfylte eller regnfulle dager.

 vanligvis mellom begynnelsen av mai og slutten av oktober

Tips er ikke en vanlig ting i Norge som det er i USA. Guiden din jobber hardt for å sikre at du har en morsom, men likevel trygg raftingtur og er alltid forpliktet til Outdoor Norway høy standard på guidet turer

Tips er allment akseptert som bransjens norm; og tipping er alltid verdsatt, men aldri forventet. Det forblir helt etter eget skjønn.

Raundalselva det er en måler like ved Palmafossen og denne måleren sender oppdateringer hver time til avdeling for hydrologi i Norge NVE som observerer vannstanden til ulike formål som flom og strømpris. Denne informasjonen er tilgjengelig på nettsiden deres, og vi overvåker elvestrømmen via APP.
Vanskelig å si nøyaktig temperatur til enhver tid, derfor skal vi tømme emnet for deg og gi noen referanser:

Mai: er en smeltesesong og varierer fra 5°C til 8°C

Juni: fortsatt smelter og varierer fra 7°C til 12°C

Juli: fra 11°C til 19°C. Her avhenger mye av hvor mye snø som ligger igjen i høyfjellet og vestsiden av Hardangervidda. Hvis det er svært lite snø igjen + varmluftstemperaturer, kan vannet bli varmere i midten av juli. De siste somrene er det få av våre gjester som ikke engang gidder å kle på seg en våtdrakt.

August: fra 10°C til 17°C

September: fra 9°C til 15°C

Oktober: fra 8°C til 13°C

Outdoor Norway gi alle gjester: våtdrakt John, våtdraktjakke, elvesøvler i neopren og vannavvisende/vindbestandig jakke slik at du kan være varm der ute.

Merk: Hvis du noen gang spør en vestlending (en nordmann født på Vestlandet) «Hvordan er vanntemperaturen?» de vil enkelt gjenoppta svaret på: "Vannet er friskt". Det betyr at det aldri er kaldt og alltid optimalt for et eventyr, det eneste du trenger er riktig utstyr.

OUTDOOR NORWAY COVID-19 REFUND GUARANTEE

Refusjonsgaranti

Hvis reisen din blir kansellert på grunn av COVID, velger du gratis datoendringer, kontokreditt eller full refusjon.

FULL FINANSIELL BESKYTTELSE

Pengene dine er trygge. Hver bestilling er fullt økonomisk beskyttet.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

OPPMØTESTED

Summer Outdoor Shop adresse:
Evangervegen 14
5704 Voss
Norge

Finn oss ved sjøen, nær Voss gondolen, foran Fleischers hotell. 
Klikk her for google maps anvisninger.

Voss Outdoor

Leter du etter noe mer ekstremt? og med mer adrenalin?

OK, VI FÅR DEKK! Sjekk ut denne lenken TANDEMPADLING PÅ ELV tur er det mest ekstreme du kan gjøre på Voss, men likevel Gøy! For flere elveopplevelser, sjekk tilbudene våre nedenfor.

GOPR2228

Bli med på vår SUP-elvetur med Outdoor Norways ekspertguider på en spennende INSTRUKSJONS-tur på elvseksjoner i klasse 1.
Vi gir deg utstyr og sikkerhet!

 

River Tandem Kajakk Outdoor Norway 15 1 1

Naviger fantastiske stryk langs en vakker strekning av fin Raundalselva. Ta vennene dine for å nyte en morsom, utfordrende og enestående raftingtur i Voss. En må gjøre opplevelse om sommeren i Norge.

 

Turer på flere dager i Norge

Vær en eventyrer og oppdag fantastiske landskap gjennom 3 av de beste aktivitetene i Norge: Sjøkajakk i fjorden, Mountain Bike i naturskjønne stier og kanotur på elva!

 

 

Sommer 2021

20% avslag

Bare den 7. JULI.

Bruk kampanjekode: Summer2021