AKTIVITETER PÅ ELV

RIVER CANOE - Guidet tur

ELVEKANO - Guidet tur

Padle langs en vakker strekning av den nydelige Raundalselva i våre morsomme elvekanoer og rafter. Ta hele familien eller vennenegjengen med på et storslått eventyr!
RAFTING I RAUNDALSELVA

RAFTING I RAUNDALSELVA

Naviger i fantastiske stryk langs en vakker strekning av Raundalselva. Ta med vennene dine og opplev en morsom og utfordrende raftingopplevelse på Voss. Et kryss på bucketlista!
3 ELEMENTS, 3 CHALLENGES

3 ELEMENTS, 3 CHALLENGES

Bli med og opplev tre ulike elementer i naturen og i ekstremsporten – i vann, i luft og på jorda. DEN BESTE kombinasjonspakken av opplevelser du kan gjøre i NORGE!
RIVER SUP - Guidet tur

SUP PÅ ELVA - Guidet tur

Klar til å se elva fra et helt nytt perspektiv? Bli med på denne spennende elveturen på stand up paddle board (SUP)! Våre ekspertguider tar deg med på en litt utfordrende, informativ tur i en del av elva klassifisert til nivå 1. Vi har alt av utstyr.
TANDEMKAJAKK PÅ ELV

TANDEMKAJAKK PÅ ELV

Tandem kajakkpadling lar deg få prøve deg på noen av Europas beste stryk med minimalt med erfaring.

RIVERKOMBOOPPLEVELSER

SPAR TID & PENGER & KOMBINER OPP med elvekano, standuppadling, rafting,stisykling, kajakkpadling,

THE ADVENTURER - KOMBOOutdoor Norway AS

EVENTYREREN - KOMBO

Legg ut på eventyr og oppdag fantastiske landskap gjennom 3 av de ypperste aktivitetene du kan gjøre i Norge: Havkajakk i fjorden, Stisykling på naturskjønne stier og kanotur på elva!
THE BACKYARD - KOMBO

BAKGÅRDEN - KOMBO

Lurer du på hva du skal gjøre på Voss? Du trenger ikke lure lenger! Bli med oss ​​på denne 3-aktivitetspakken og oppdag bakgården vår fra elva, fra vakre stier og fra sjøen! Lokale opplevelser garantert! Elvekano tur, en guidet stisykkel tur og en tur ned elva med standup paddle brett (SUP). La våre guider vise deg hverdagens lekeplass, bakgården vår!
THE GAMBLER - KOMBO

UTFORSKEREN - KOMBO

Dobbel dose eventyr for å skape dobbelt så gode minner! Våre profesjonelle guider tar deg med på en fantastisk reise i både elv og terreng med denne guidede turen i kano og på stisykkel.

Eventyr i fjorden!

Fra elverafting til kajakkpadling i fjordene i Norge, opplev et eventyr du vil huske livet ut med Outdoor Norway.

Vi er spesialister på utendørs opplevelser. Vi tar deg til steder som bare er tilgjengelige med kano eller kajakker, og gir deg et innblikk på landets skatter, skjult for verdens øyne. Ta kontakt med oss ​​og bestill en tur for deg selv eller familien. For oss, jo mer jo mer!

Vi hjelper deg også med å bestemme deg for den ultimate ferie. Bare la oss få vite hva du trenger, så planlegger vi den beste Norge-turen du noensinne har hatt.