fbpx
Hopp til innhold

Sommer kombiturer

Sommer kombiturer

RAFTING MTB COMBO I VOSS

Utforsk den vakre Voss med en kombinasjonstur som blir med i to ikoniske Voss-elementer: Whitewater rafting og terrengsykling! Sprut gjennom bølger, makuler ned stier, og slapp av på rolig vann med dette rafting + MTB + SUP-brett (valgfritt) opplevelse.

Klarer du ikke å velge? Denne 4-aktivitetspakken er ideell for å lære nye ferdigheter, oppleve en stor del av Voss-området og få mest mulig moro ut av oppholdet ditt! SUP på elva + Elvekano + Stisykling + Leie havkajakk

Legg ut på eventyr og oppdag fantastiske landskap gjennom 3 av de ypperste aktivitetene du kan gjøre i Norge: Havkajakk i fjorden, Stisykling på naturskjønne stier og kanotur på elva!Lurte du på hva du skulle gjøre på Voss? Se ikke lenger og bli med på denne 3-aktivitetspakken og oppdag hagen vår fra elven, fra naturskjønne stier og fra innsjøen! Lokale opplevelser garantert! landskap River Canoe tur, en guidet Mountain Bike tur og et Stand up paddle board og la guider vise deg hverdagens lekeplass, hagen vår!

En dobbel dose eventyr for å skape dobbelt så mange minner! Våre profesjonelle guider tar deg med på en fantastisk reise i både elv og terreng med denne kano- og MTB-guidede turen.

Dra ut på egenhånd med total frihet og opplev den flotteste naturen Voss har å by på. Utforsk innsjøen fra en havkajakk og dra på stisyklingseventyr i skogen eller i fjellet.

Opplev Voss på egenhånd og få mest mulig ut av din tur med denne 3-aktiviteter-utleie-pakken: Havkajakk, Standup Paddle Board og Terrengsykkel pao Voss!

Denne spennende kombinasjonen er en kombinasjon av de tre hovedelementene i det fri, vann, luft og jord. DET ULTIMATE combo-eventyret du kan gjøre i NORGE!

SPAR TID & PENGER med en KOMBO

Opp med terrengsykling, elvekano, havkajakkpadling, stand up padling og rafting.

Voss er sentrum for mer og mindre ekstreme utendørsaktiviteter i Skandinavia. Våre spennende kombopakker kombinerer Outdoor Norways mest populære aktiviteter til en eller flere dager pakket med ultimat moro.

havkajaktur neroyfjord, parpadling i tandemkajakk
Spill av video
dagspakke
Fremhevet eventyr

Klar til å gamble? Denne 4-aktivitetspakken er ideell for å lære nye ferdigheter, for å oppleve det meste av Voss-området og for å ha mest mulig moro! River SUP + River Canoe + MTB + Sea Kayak rental.

BAKGRUNN MTB 79%
Elvestryk 83%
EPISK SINGLETRACK 86%
Adrenalin 92%
FØRSTE KLASSE MTB-TUR 94%
Vakkert juv 100%

KAyak eventyr

Vi tar deg til steder som bare er tilgjengelige med kajakkpadling. Vår guide vil sikre at du får en uforglemmelig tid!

fjellopplevelser

Vi tar deg til steder som bare er tilgjengelige med terrengsykling. Vår guide vil sikre at du får en uforglemmelig tid!

Ekstremsport og moro

Alle turene våre er designet for å skape ekstrem moro for deg å gi deg et episk eventyr og uforglemmelig tid!

OUTDOOR NORWAY COVID-19 REFUND GUARANTEE

Refusjonsgaranti

Hvis reisen din blir kansellert på grunn av COVID, velger du gratis datoendringer, kontokreditt eller full refusjon.

FULL FINANSIELL BESKYTTELSE

Pengene dine er trygge. Hver bestilling er fullt økonomisk beskyttet.

COMBO-turfordel

Flotte kombinasjoner i Wild Nature

Flotte kombinasjoner i Wild Nature

Sommer 2021

20% avslag

Bare den 7. JULI.

Bruk kampanjekode: Summer2021