TERRENGSYKKELKURS FOR JENTER

Hvordan forbedre din mountain bike ferdigheter? Kvinner mountain bike kurs.

Hos Outdoor Norway brenner vi for flere damer i sykkelmiljøet både i Norge og internasjonalt. Det er noe spesielt med å sykle sammen med bare jenter, og vi vil dele det med deg. Ikke noe press, ingen egoer, bare en positiv, inkluderende og støttende gruppe med likesinnede damer som er her for å ha det gøy, få nye venner, sykle noen episke stier og få mer selvtillit og ferdigheter på sykkelen.

T kvinners mountain bike kurset ledes av en av våre internasjonale sertifiserte instruktører over en dag og er skreddersydd for å passe alle evner fra nybegynnere til middels. Så uansett erfaring eller treningsnivå garanterer vi at du vil få litt ny kunnskap, forbedre rideteknikken og ha det bra.

I tillegg til å dekke basiskunnskap og ferdigheter for terrengsykling - som kroppsposisjon, stabilitet og kontroll, gir dette heldagskurset god tid til å finjustere disse grunnleggende ferdighetene før vi fokuserer på litt mer avanserte teknikker. Disse ferdighetene gjør deg i stand til å sykle brattere og mer teknisk terreng.

Vi introduserer deg for pumping, som er en viktig teknikk som brukes for å opprettholde momentum, flyt og fart. Kanskje du til og med er klar for små hopp? Hvis du kjenner på eventyrlysten og vil utfordre  grensene dine er dette det perfekte kurset for deg.

RIDE LIKE A GIRL!

DATOER FOR KVINNER MOUNTAIN BIKE KURS 2021

juni 27th
2. juli
August 8th

PRIS 950 NOK per person
År med erfaring og et team med sertifiserte, profesjonelle instruktører - du er i gode hender! Vi lever for å dele lidenskapen vår for terrengsykling og sikre at du får en topp sykkelopplevelse.

* Fulldempet terrengsykkel og beskyttelsesutstyr kan leies hos oss mot en ekstra kostnad på 450 kroner for en hel dag (hjelm og hansker inkludert). Du kan legge til en leie sykkel under utsjekking betalingsprosessen. Hvis du vil vite mer om syklene våre Klikk her for utleie.

HVA ER INKLUDERT?

  • Internasjonalt sertifisert MTB instruktør
  • Transport til løypene.
Program:
10:00 Møt og hilsen @ Outdoor Norway Base
10:15 Pre Ride Bike sjekker
10:45 Oppvarmingstur / Gruppevurdering, stieridning og trening!
13: 00 Pakket
13:30 - 16:00 Gå på stiene! Guidet gruppetur / leksjon

TA MED
Fulldempet terrengsykkel anbefales
Hjelm og hansker
Liten ryggsekk
Vann og snacks
Lunsj
Varme lag hvis det er kaldt eller mye vind
Vanntett jakke hvis det er fare for regn

OPPMØTE
Vi møtes på basen til Outdoor Norway. Den ligger ved vannkanten av Vangsvatnet i Voss sentrum, nær den nye gondolen og bare 100 meter fra jernbanestasjonen og busstasjonen.

Bestill nå Bestill nå