Sted

Calgary, Canada

31.450 kroner

Varighet

10 dager

Krav

14 +

Årstid

feb-mar

Guide + hotell

Inkludert

Vanskelighetsgrad

Moderat

For å få mest mulig ut av denne turen, bør alle gjester ha et tilfredsstillende treningsnivå og være i stand til å gå fritt på minimum mellomnivå.

CANADA Skitur

Opplev British Columbia-skigåing som aldri før, det ultimate pudderskityret!

I vår Canada Ski Tour besøker vi noen av British Columbia beste skisteder, et pulverparadis. Turen begynner i Calgary hvor vi møtes og drar av sted for gode tider. Vi har målrettet de unike BC -feriestedene Fernie, Whitewater, Red Mountain, Revelstoke og Kicking Horse.

Alle skianlegg er forbundet med småbyer, store muligheter, monsterburgere og inspirerende fjell å utforske med kunnskapsrike guider.

Vårt reisekonsept er basert på følelsen av å reise med likesinnede venner, alt med det mål å ha den beste skituren som mulig i pulver, trær og offpiste. Dette er uavhengig av om du reiser alene, som et par eller med en større vennegjeng.

Gjestene våre trenger ikke å tenke på detaljer, de trenger bare å være glade for å gå på ski med oss ​​på Outdoor Norway og opplev Vest-Canada på sitt beste. Dette regnes som den mest verdifulle skiturpakken i Canada, skiferien din håndteres av profesjonelle som brenner for det de gjør!

Inkludert i reisen din er profesjonell guiding, hoteller og transport i Canada!

Canada HEADER 1500 1 1500x630 1

Hva å forvente

Gå inn i en vinterverden med fjell så langt øyet kan se, ruvende grantrær begravet under et tungt snedekk. 

Et dypt snøski -paradis
Bli med på en skitur i verdensklasse!

Skianlegg i verdensklasse 100%
Vintereventyr 91%
Off piste ski 94%

Alle reisende krever gyldig pass (med minimum 6 måneders gyldighet). Norwegians Citizens er ikke pålagt visum, men må søke om ETA (Electronic Travel Authorization). Innbyggere i noen land vil kreve visum. For mer informasjon, kontakt din lokale kanadiske ambassade eller passkontoret.

Inngangsbestemmelser les her https://www.canada.ca/en.html

Siden september 2021 er fullt vaksinerte mennesker og reiser til Canada fra Europa tillatt igjen. Her finner du oppdatert informasjon om reiser til Canada i tider med Covid-19.

For andre reisinformasjon eller helseanbefalinger, besøk MD Travel Health nettsted og naviger til destinasjonslandet ditt for informasjon om eventuelle vaksinasjoner du måtte trenge før du reiser, eller besøk den lokale reiseklinikken for å få den mest oppdaterte informasjonen.

Den kanadiske valutaen er den kanadiske dollaren (CAN). For den siste valutavekslingsinformasjonen, bruk en Valutakalkulator på Google eller andre nettlesere, eller få informasjon direkte fra banken din.

Generelt er den beste måten å få lokal valuta å bruke lokale minibanker når du ankommer. Banken din vil vanligvis belaste deg for et lite gebyr for å gjøre dette (vanligvis rundt $ 5), og du kan også få et gebyr av den lokale banken, men du vil generelt få en rimelig valutakurs (i motsetning til lokale banker eller kontanter for veksling av penger ).

Siden du blir belastet med gebyrer, anbefaler vi at du tar ut noen få dager med lokal valuta om gangen, og et beløp du vil føle deg komfortabel med å bære rundt (f.eks. $ 100-$ 200). Ikke noe poeng i å bære $ 500 på deg bare for å unngå $ 5 i minibanker!

På de fleste steder kan du også betale med kredittkortet ditt. Spør din lokale bank om mulige gebyrer når du bruker kortet ditt i utlandet.

Din viktigste guide i Canada

Mark Basso er vår veiledningssjef og vil avdekke de hemmelige BC-stedene med sitt lykkelige humør.

Født i Penticton, Britisk Columbia. Mark har vært en konkurransedyktig skiløper og profesjonell hvitvannspadler i over 20 år. Han er født og oppvokst i fjellene i nærheten av Revelstoke, og er veldig kjent med alpinanleggene samt inn- og utkjøringene i lokalsamfunnene vi besøker.

Nå bosatt i Bergen og Voss siden 2008, har Mark også et veldig sterkt forhold til friluftslivsmiljøet i Norge så vel som i mange deler av Vest-Canada og USA.

Sammen med Mark vil vi gi andre guider under våre reiser til Canada om vinteren. Det er takket være disse ski-veiviserne at vi tør påstå at vi har de beste guidene der ute som vil ta seg av skiferien din.

profil markbasso
Mark Basso

FAQ - CANADA SKITUR med Outdoor Norway og svarene våre.

Det hele avhenger av moder jord! Derfor har statistikk vist at februar og mars har det beste gjennomsnittlige snøfallet.

En eksplisitt liste over hva du skal ta med vil bli sendt ut til reisende før turen. I de fleste tilfeller inneholder den anbefalte klær og utstyrslister som: 

  • Skijakke og bukser, hardshell, hansker, hatt, tursko
  • Ullunderlag og sokker
  • Ryggsekk
  • Snacks og vann
  • Hudbeskyttelse mot kulde
  • Pulverski med bred bredde under foten. Bredden og lengden avhenger av dine ferdigheter, vekt og høyde.
  • Hjelm
  • Skistaver
  • Transceiver (det er mulig å leie)
  • Skitøy

Ja, du trenger tidligere skiopplevelse i offpiste -terreng.

Ta kontakt med oss ​​hvis du har begrenset erfaring, ettersom vi kan veilede deg og din gruppe på skreddersydde turer/reiseruter.

Vi anbefaler at alle våre gjester har god fysisk helse.

Hvis du har et medisinsk problem, men du fortsatt vil gå på ski, anbefaler vi alltid at du kontakter legen din først.

Det er ingen maksimal aldersgrense for våre skiturer - så lenge du er i form, kan du gjerne gå på ski med unge til sinns!

Tips er ikke en vanlig ting i Norge som det er i USA. Guiden din jobber hardt for å sikre at du har et morsomt, men likevel trygt skieventyr og alltid er engasjert i Outdoor Norway guidet tur av høy standard.

Tips er allment akseptert som bransjens norm; og tipping er alltid verdsatt, men aldri forventet. Det forblir helt etter eget skjønn.

OUTDOOR NORWAY COVID-19 REFUND GUARANTEE

Refusjonsgaranti

Hvis reisen din blir kansellert på grunn av COVID, velger du gratis mellom datoendringer, kontokreditt eller full refusjon.

FULL FINANSIELL BESKYTTELSE

Pengene dine er trygge! Hver bestilling er fullt sikret og økonomisk beskyttet.

KLAR FOR Å FÅ KANADA-VEGTUREN I BC I GANG?

Send en e-post nedenfor med ønsket dato (er), så kommer vi tilbake innen 24 timer!

Kontakt oss hvis du har spørsmål