Hopp til innhold

Blogg

Hvordan få mest mulig ut av din skitur i Norge

For de som ønsker å ta i seg skjønnheten i den naturlige verden, oppleve en unik kultur eller ta et spennende eventyr, din neste ferie kan være godt brukt, nyt en skitur med Outdoor Norway. Skiturer er godt kjent på steder som Frankrike og Østerrike, men mindre besøkte Norge har utrolige fjell og fjorder, inkludert utallige sjarmerende og koselige lokale landsbyer å stoppe på underveis.

Les mer »Hvordan få mest mulig ut av din skitur i Norge

3 ting å se frem til på Voss for naturelskere

FOR NATURLOVE

Ved første øyekast er Voss kjent som eventyrmekka eller Norge. Imidlertid gir de bølgende åsene, de stoiske fjellene og de grønne beitene også en fredelig fristed for naturelskere. Ligger i utkanten av Vestland, den vestligste regionen av landet, regnes denne vakre fjellbyen for å ligge ved hjertet av Fjord Norge, en av de mest naturskjønne, idylliske stedene i verden.

Les mer »3 ting å se frem til på Voss for naturelskere

Bærekraftig turisme praksis Du bør begynne å kroppsliggjøre

Bærekraftig turisme, null-avfall, øko-turisme, miljøvennlig: dette er alle moteord som har blitt så ofte brukt i innholdet vi bruker, at det kan være vanskelig for oss å finne ut hva som er autentisk eller hva som er reklame. Men når det gjelder reise, er det ingen debatt om at handlingene til mennesker har påvirket klimaet, økosystemene, dyrelivet, landskapet og urbefolkningen enormt.

Les mer »Bærekraftig turisme praksis Du bør begynne å kroppsliggjøre

RIVER KAYAKING: BLÅ DIN VINN I WILD NORGE

Leter du etter noe utenom det vanlige som vil utfordre sinn, kropp og ånd? Vil du bli våt, sykle bølger og lære å navigere på hvitvann? Så sett deg ned, fest skjørtet, og hold fast: elvekajakk i Voss, Norge, kan bare være din nye hobby.

Et eventyr, FAMILIE RAFTING I Norge!

Voss har blitt en sentral aktør i verden av friluftslivsaktiviteter. Rafting er langt på toppen av listen, og står som et familievennlig eventyr for alle aldre. Velg mellom kanopadling, flyt rafting eller vann rafting, og nyt Voss fra et nytt perspektiv!

Hvordan komme i form før din norske eventyrferie

Norsk eventyrferie kan være en mulighet for de mer robuste reisende til å skyve grensene, utforske nye landskap og gå på en reise med selvoppdagelse. Det er ofte et øyeblikk som oppstår når du er ansikt til ansikt med en utfordring, enten det er en teknisk sti, stor rask eller bratt stigning foran deg. Med bare dine egne fire lemmer for å hjelpe deg gjennom det, er det det perfekte stedet å teste dine egne grenser og styrke.

Les mer »Hvordan komme i form før din norske eventyrferie

Fottur TUR I HARDANGERFJORD

I september hadde vi den store muligheten til å gå og oppdage Fjord Norge! Denne vakre regionen i Norge er kjent for sine fjorder, fjell, isbreer og mange utendørsaktiviteter.