Om oss

VÅRT SELSKAP. VÅRE VERDIER. DIN FRIHET.

"Vi jobber hardt og implementerer nye tiltak på vår livsstil, på husene våre og på vårt firma for å gjøre verden og reiselivsbransjen mer bærekraftig. Endringene må først være i oss selv."

Marcio Franco, grunnlegger
mountain bike den store traversen

VÅR VISJON

Vår visjon er å fremme verdsettelse av naturen gjennom opplevelser og aktiviteter i friluft som gir glede, mestringsfølelse og ny kunnskap til gjester i alle aldre.

VÅR FORPLIKTELSE

Vi forplikter oss til å levere informative og miljøvennlige utendørs reiseopplevelser med lite fottavtrykk, som gir våre gjester uforglemmelige minner samtidig som de bridrar til lokalt næringsliv.

Vår misjon

Å levere utendørsaktiviteter og opplevelser av høy kvalitet som tar våre gjester til hjertet av det naturen har å tilby gjennom guidede turer og utleie av utstyr.

Fokuset på bærekraft

Vi fokuserer på å tilby bærekraftige reiseopplevelser for å beskytte skjønnheten og det unike i Norge. Nylig lagt til vår flåte en elektrisk minivan for å redusere forurensning og fossilt drivstofforbruk

ØKOVENLIG

Legg ut på et mer bærekraftig eventyr i Norge. Turene våre er designet for minst mulig inngripen i naturen, og basen vår ligger perfekt plassert med lett tilgang til naturen.

INVESTERER I BÆREKRAFT

Vi investerer i bærekraftig reiselivspraksis for å beskytte biologisk mangfold og kulturarv i Norge, samtidig som vi tilbyr alternativer for grønnere turisme.

STANDARDEN

Selskapet har som mål å være medlem av Green Key-sertifiseringen i Norge ved å sørge for at gjestene våre har minst mulig fotavtrykk når de koser seg utendørs.

GRØNN NØKKEL

Green Key er et internasjonalt miljømerke for miljøprestasjoner i reiselivsnæringen med fokus på å øke bevisstheten rundt bærekraftig turisme og redusere forbruket av ressurser og energi på reise.

her direkte kobling til videoen