Vårt selskap. Våre verdier. Din frihet.

Vår visjon

Vår visjon er å fremme forståelse for naturen gjennom utendørs eventyraktiviteter og gi gjester i alle aldre glede når de lærer seg nye ferdigheter og nyter Norges skjønnhet.

Vi forplikter oss

Vår forpliktelse er å levere lite innflytelsesrike, lærerike og miljøvennlige utendørs reiseopplevelser som gir våre gjester uforglemmelige minner mens de gir tilbake til lokalsamfunnet.

Vårt mål

Å levere utendørsaktiviteter og opplevelser av høy kvalitet som fordype våre gjester i skjønnheten i den naturlige verden gjennom guidede turer og utleie av utstyr.

Fokus på bærekraft

Vi fokuserer på å tilby bærekraftige reiseopplevelser for å beskytte skjønnheten og det unike i Norge. RVi har nylig gått til anskaffelse av en elektrisk minivan for å redusere forurensning og forbruk av fossilt brensel.

Øko-vennlig

Legg ut på et mer bærekraftig eventyr i Norge. Turene våre er designet for minst mulig inngripen i naturen, og basen vår ligger perfekt plassert med lett tilgang til naturen.

Investere i bærekraft

Vi investerer i bærekraftig turismepraksis for å beskytte biologisk mangfold og kulturarv i Norge, samtidig som vi gir muligheter for grønnere turisme.

Standard

Selskapet har som mål å være medlem av Green Key-sertifiseringen i Norge ved å sørge for at gjestene våre har minst mulig fotavtrykk når de koser seg utendørs.

Green Key Sertifisering

Green Key er et internasjonalt miljømerke for miljøprestasjoner i reiselivsnæringen med fokus på å øke bevisstheten rundt bærekraftig turisme og redusere forbruket av ressurser og energi på reise.

Bestill nå Bestill nå