Vårt selskap. Våre verdier. Din frihet.

Vår visjon

Vår visjon er å fremme verdsettelse av naturen gjennom opplevelser og aktiviteter i friluft som gir glede, mestringsfølelse og ny kunnskap til gjester i alle aldre.

Vi forplikter oss

Vi forplikter oss til å levere informative og miljøvennlige utendørs reiseopplevelser med lite fottavtrykk, som gir våre gjester uforglemmelige minner samtidig som de bridrar til lokalt næringsliv.

Vårt mål

Å levere utendørsaktiviteter og opplevelser av høy kvalitet som tar våre gjester til hjertet av det naturen har å tilby gjennom guidede turer og utleie av utstyr.

Fokus på bærekraft

Vi fokuserer på å tilby bærekraftige opplevelser som respekterer Norges unike og vakre natur.Vi har nylig gått til anskaffelse av en elektrisk minivan for å redusere forurensning og forbruk av fossilt brensel.

Øko-vennlig

Legg ut på et mer bærekraftig eventyr i Norge. Turene våre er designet for minst mulig inngripen i naturen, og basen vår ligger perfekt plassert med lett tilgang til naturen.

Investere i bærekraft

Vi investerer i bærekraftig reiselivspraksis for å beskytte biologisk mangfold og kulturarv i Norge, samtidig som vi tilbyr alternativer for grønnere turisme.

Standard

Vi sikter mot å oppnå Green Key-sertifisering i Norge ved å sørge for at gjestene våre har minst mulig fotavtrykk når de nyter naturen.

Green Key Sertifisering

Green Key er et internasjonalt miljømerke for miljøprestasjoner i reiselivsnæringen med fokus på å øke bevisstheten rundt bærekraftig turisme og redusere forbruket av ressurser og energi på reise.