25.450,00 kroner

Årlig permisjon

10 dag

Gruppestørrelse

1

Krav

Unge til sinns

Sted

Canada

Varighet

feb-mar

Alt utstyr + guide

Inkludert

Vanskelighetsgrad

Moderat

For å få mest mulig ut av denne turen, bør alle gjester ha et tilfredsstillende treningsnivå og være i stand til å gå fritt på minimum mellomnivå.

CANADA SKI ROAD TRIP

Opplev British Columbia-skigåing som aldri før, det ultimate pulverskityret!

På Canada Road-turen besøker vi noen av British Columbias beste skisteder, et pulverparadis. Turen begynner i Calgary hvor vi møtes og setter kursen mot gode tider. Vi har målrettet de unike BC-feriestedene Fernie, Whitewater, Red Mountain, Revelstoke og Kicking Horse.

Alle skianlegg er forbundet med småbyer, store muligheter, monsterburgere og inspirerende fjell å utforske med kunnskapsrike guider.

Vårt reisekonsept er basert på følelsen av å reise med likesinnede venner, alt med det mål å ha den beste skituren som mulig i pulver, trær og offpiste. Dette er uavhengig av om du reiser alene, som et par eller med en større vennegjeng.

Gjestene våre trenger ikke å tenke på detaljer, de trenger bare å være glade for å gå på ski med oss ​​på Outdoor Norway og opplev Vest-Canada på sitt beste. Dette regnes som den mest verdifulle skiturpakken i Canada, skiferien din håndteres av profesjonelle som brenner for det de gjør!

VISAER OG OPPFØRELSESKRAV

Alle reisende krever gyldig pass (med minimum 6 måneders gyldighet). Norwegians Citizens er ikke pålagt visum, men må søke om ETA (Electronic Travel Authorization). Innbyggere i noen land vil kreve visum. For mer informasjon, kontakt din lokale kanadiske ambassade eller passkontoret.

Inngangsbestemmelser les her https://www.canada.ca/en.html

VAKSINASJON

Gå til nettstedet MD Travel Health og naviger til destinasjonslandet ditt for informasjon om eventuelle vaksiner du måtte trenge før du reiser, eller besøk din lokale reiseklinikk for å få oppdatert informasjon.

VALUTA

Den kanadiske valutaen er den kanadiske dollaren (CAN). For å få den siste informasjonen om valutaveksling, bruk Yahoo! Valutaveksling kalkulator

BESTE MÅTE Å BRUKE / FÅ LOKAL VALUTA

Generelt er den beste måten å få lokal valuta å bruke lokale minibanker når du ankommer. Banken din vil vanligvis belaste deg for et lite gebyr for å gjøre dette (vanligvis rundt $ 5), og du kan også få et gebyr av den lokale banken, men du vil generelt få en rimelig valutakurs (i motsetning til lokale banker eller kontanter for veksling av penger ).

Siden du får belastede avgifter, anbefaler vi at du tar ut noen få dager med lokal valuta om gangen, og et beløp du vil føle deg komfortabel med (f.eks. $ 100 - $ 200). Ingen vits i å ta ut $ 500 for å unngå $ 5 i minibankavgift!

Mark Basso er vår veiledningssjef og vil avdekke de hemmelige BC-stedene med sitt lykkelige humør.

Født i Penticton, Britisk Columbia. Mark har vært en konkurransedyktig skiløper og profesjonell hvitvannspadler i over 20 år. Han er født og oppvokst i fjellene i nærheten av Revelstoke, og er veldig kjent med alpinanleggene samt inn- og utkjøringene i lokalsamfunnene vi besøker.

Nå bosatt i Bergen og Voss siden 2008, har Mark også et veldig sterkt forhold til friluftslivsmiljøet i Norge så vel som i mange deler av Vest-Canada og USA.

Sammen med Mark vil vi gi andre guider under våre reiser til Canada om vinteren. Det er takket være disse ski-veiviserne at vi tør påstå at vi har de beste guidene der ute som vil ta seg av skiferien din.

profil markbasso
Mark Basso
Canada-HEADER-1500-12-1500x630

Hva å forvente

Gå inn i en vinterverden av fjell så langt øyet kan se, ruvende grantrær begravet under et tungt teppe av snø. Når tipsene dine graver deg gjennom snøen, kaster du en stor sving mellom to trær og smiler øre til øre.
Dette er en skitur i verdensklasse!

Skianlegg i verdensklasse 100%
Vintereventyr 91%
Off piste ski 89%

FAQ - CANADA SKITURSTUR med Outdoor Norway og svarene våre.

  • Svømmeklær (å bære under våtdrakt)
  • Termisk undertøy hvis det er kaldt
  • Bytting av klær (for etter rafting tur)
  • Solkrem

 

Værbegrensninger: Rafting med Whitewater er en flott aktivitet å gjøre på solfylte eller regntunge dager

Snøen faller fra desember til april.
Høyvann er vanligvis fra juni til midten av juli i snøsmeltesesongen. For den ekte whitewater-entusiasten ville dette være en spennende tid å bestille på Whitewater Rafting turne da strykene er på sitt største.
 
Når det er sagt, gjør det fantastiske landskapet langs Raundal Canyon det til en fantastisk opplevelse hele sommeren. Raundal-elven er ikke damkontrollert, og vannstanden varierer hele sesongen, noe som gjør den til et utmerket valg når som helst i løpet av sesongen.
 
endre hvile marcio

Nei, det gjør du ikke. De fleste av våre gjester er førstegangsreisende, og våre turer, utstyr og orienteringer er designet for å gjøre nybegynnere rolige. Våre erfarne guider vil gi en sikkerhetsorientering før du kommer på snøen og trener deg hele veien gjennom ski på snø. Ingen tidligere skiopplevelse er nødvendig.

Vi anbefaler at alle sperrene våre har god fysisk helse.

Hvis du har et medisinsk problem, men du fortsatt vil gå raftingVi anbefaler alltid at du først sjekker med legen din.

Det er ingen aldersgrense for våre skiturer - så lenge du er i form er du velkommen ombord!

Vår naturskjønne flottør er også en fantastisk opplevelse for alle.

Tips er ikke en vanlig ting i Norge som det er i USA. Guiden din jobber hardt for å sikre at du har en morsom, men likevel trygg rafting eventyr og alltid forpliktet til Outdoor Norway guidet tur av høy standard.

Tips er allment akseptert som bransjens norm; og tipping er alltid verdsatt, men aldri forventet. Det forblir helt etter eget skjønn.

Vi begynner å gå på ski så snart isen er på fjellet, og til snøen faller ender! Dette er vanligvis mellom begynnelsen av desember og slutten av april. Alt avhenger av Moder Natur!

OUTDOOR NORWAY COVID-19 REFUND GUARANTEE

Refusjonsgaranti

Hvis reisen din blir kansellert på grunn av COVID, velger du gratis mellom datoendringer, kontokreditt eller full refusjon.

FULL FINANSIELL BESKYTTELSE

Pengene dine er trygge! Hver bestilling er fullt sikret og økonomisk beskyttet.

KLAR FOR Å FÅ KANADA-VEGTUREN I BC I GANG?

Send en e-post nedenfor med ønsket dato (er), så kommer vi tilbake innen 24 timer!

Kontakt oss hvis du har spørsmål

OPPMØTESTED

Summer Outdoor Shop adresse:
Evangervegen 14
5704 Voss
Norge

Finn oss ved sjøen, nær Voss gondol, foran Fleischers hotell. 
Klikk her for google maps anvisninger.

Kontakt oss outdoor norway