fbpx
Hopp til innhold

UTFORSK VOSS VIA VANN OG JORD!

2.025 NOK, Voksen

1.823 NOK UNGDOM
100 NOK FOR SUP PP

Årlig permisjon

7 timer

Gruppestørrelse

Ukjent

Krav

10+ år

Sted

Voss

Varighet

mai-okt

Alt utstyr + guide

Inkludert

Vanskelighetsgrad

Moderat

Denne turen er egnet for nybegynnere og erfarne, du må padle og jobbe som et team for å navigere nedover elva

KOMBOTUR: RAFTING + MTB + SUP BOARDING

 

Endring ligger i luften når den travle og travle sommeren begynner å avta og går over mot den rolige og koselige høsten. Med naturen som avgir sine lyse grønne farger for å gi plass til jordnære brune, gullfargede og røde farger, er det ingen bedre måte å ønske høsten velkommen på enn å komme seg ut og oppleve naturen!

En måte å oppleve jordens elementer på er med våre NY kombo tur med ELVE RAFTING og FJELLSYKLING. Aldri prøvd rafting eller terrengsykling? Ikke noe problem! Vi har lokasjoner som er perfekte for nybegynnere å få føttene våte. Raftet over hele verden og eie din egen mountain bike? Fantastisk! Vi har lokale guider med kunnskap som vil hjelpe deg å dykke dypere inn i sporten. Og hvis du bare trenger litt mer tid til å suge til deg solstrålene eller lydene fra skogen, har du muligheten til å legge til en 1-times Utleie av SUP-brett.

Voss ligger i en vakker fjellby mellom Norges to største fjorder, og er kjent over hele verden for spenningssøkere det trekker hvert år. Imidlertid har den også utrolige fjellvann, naturskjønne daler, nydelige snødekte fjell og glitrende blå elver. Enten du leter etter handling, tid i naturen eller et sted å koble deg til deg selv, kan du ikke gå galt med en dag på Voss.

Utforsk norsk natur fra elva til fjellet, og få et nytt og unikt perspektiv på verden rundt deg:

 

  • ELV - En guidet RAFTING TUR på den praktfulle Raundal-elven. Utforsk den fantastiske norske naturen fra en oppblåsbar flåte mens du lærer deg nye ferdigheter, utfordrer deg selv og jobber som et team.
  • FJELL - Finn flyt fra en MOUNTAIN BIKE og kjør på raske og morsomme stier rundt Voss. Skog, enkeltspor, eventyr - mangfold kommer i alle former, og det er noe for enhver syklist, nybegynner eller avansert.
  • LAKE (valgfritt leie) – Velg å avslutte eventyrdagen din med en avslappende time på sjøen rett utenfor døren vår, og nyt den naturskjønne utsikten over de omkringliggende fjellene fra et SUP-brett.
gavekort

Hva en kan forvente

Dette er en raftingtur i verdensklasse, den perfekte muligheten til å nyte elva mens du har det moro og får oppleve "the Play Section" - en fantastisk del av Raundalselva .

Elvestryk 83%
Adrenalin 92%
Vakkert juv 95%

FAQ – Vanlige spørsmål om COMBO TOUR: RAFTING + MTB + SUP BOARDING med Outdoor Norway og svarene våre.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

OPPMØTESTED

Summer Outdoor Shop adresse:
Evangervegen 14
5704 Voss
Norge

Finn oss ved sjøen, nær Voss gondolen, foran Fleischers hotell. 
Klikk her for google maps anvisninger.

Voss Outdoor

Leter du etter noe mer ekstremt? og med mer adrenalin?

OK, VI FÅR DEKK! Sjekk ut denne lenken TANDEMPADLING PÅ ELV tur er det mest ekstreme du kan gjøre på Voss, men likevel Gøy! For flere elveopplevelser, sjekk tilbudene våre nedenfor.

neve eventyr 13

Padle langs en vakker strekning av nydelig Raundal River på våre morsomme "Flow Canoes and Raft's". Ta hele familien eller vennene dine med på et avslappende og enestående eventyr!

neve eventyr 10

Naviger fantastiske stryk langs en vakker strekning av fin Raundalselva. Ta vennene dine for å nyte en morsom, utfordrende og enestående raftingtur i Voss. En må gjøre opplevelse om sommeren i Norge.

neve eventyr 19

Utvalget av tekniske og mer "flowy" stier omgitt av alpint skoglandskap, gjør denne stisyklingsturen perfekt for både litt erfarne og avanserte ryttere. Lokalbefolkningens favoritt!

Sommer 2021

20% avslag

Bare den 7. JULI.

Bruk kampanjekode: Summer2021