Hopp til innhold

UTFORSK VOSS VIA VANN OG JORD!

2.025 NOK, Voksen

1.823 NOK UNGDOM
100 NOK FOR SUP PP

Årlig permisjon

7 timer

Gruppestørrelse

Ukjent

Krav

10+ år

Sted

Voss

Varighet

mai-okt

Alt utstyr + guide

Inkludert

Vanskelighetsgrad

Moderat

Denne turen er egnet for nybegynnere og erfarne, du må padle og jobbe som et team for å navigere nedover elva

KOMBOTUR: RAFTING + MTB + SUP BOARDING

 

Endring ligger i luften når den travle og travle sommeren begynner å avta og går over mot den rolige og koselige høsten. Med naturen som avgir sine lyse grønne farger for å gi plass til jordnære brune, gullfargede og røde farger, er det ingen bedre måte å ønske høsten velkommen på enn å komme seg ut og oppleve naturen!

En måte å oppleve jordens elementer på er med våre NY kombo tur med ELVE RAFTING og FJELLSYKLING. Aldri prøvd rafting eller terrengsykling? Ikke noe problem! Vi har lokasjoner som er perfekte for nybegynnere å få føttene våte. Raftet over hele verden og eie din egen mountain bike? Fantastisk! Vi har lokale guider med kunnskap som vil hjelpe deg å dykke dypere inn i sporten. Og hvis du bare trenger litt mer tid til å suge til deg solstrålene eller lydene fra skogen, har du muligheten til å legge til en 1-times Utleie av SUP-brett.

Voss ligger i en vakker fjellby mellom Norges to største fjorder, og er kjent over hele verden for spenningssøkere det trekker hvert år. Imidlertid har den også utrolige fjellvann, naturskjønne daler, nydelige snødekte fjell og glitrende blå elver. Enten du leter etter handling, tid i naturen eller et sted å koble deg til deg selv, kan du ikke gå galt med en dag på Voss.

Utforsk norsk natur fra elva til fjellet, og få et nytt og unikt perspektiv på verden rundt deg:

 

  • ELV - En guidet RAFTING TUR på den praktfulle Raundal-elven. Utforsk den fantastiske norske naturen fra en oppblåsbar flåte mens du lærer deg nye ferdigheter, utfordrer deg selv og jobber som et team.
  • FJELL - Finn flyt fra en MOUNTAIN BIKE og kjør på raske og morsomme stier rundt Voss. Skog, enkeltspor, eventyr - mangfold kommer i alle former, og det er noe for enhver syklist, nybegynner eller avansert.
  • LAKE (valgfritt leie) – Velg å avslutte eventyrdagen din med en avslappende time på sjøen rett utenfor døren vår, og nyt den naturskjønne utsikten over de omkringliggende fjellene fra et SUP-brett.
gavekort

Hva en kan forvente

Dette er en raftingtur i verdensklasse, den perfekte muligheten til å nyte elva mens du har det moro og får oppleve "the Play Section" - en fantastisk del av Raundalselva .

Elvestryk 83%
Adrenalin 92%
Vakkert juv 95%

FAQ – Vanlige spørsmål om COMBO TOUR: RAFTING + MTB + SUP BOARDING med Outdoor Norway og svarene våre.

- Svømmeklær (til å bære under våtdrakt)
- Super- eller ullundertøy
- Bytting av klær (for etter rafting tur)
- Solkrem

Værbegrensninger: Rafting på elva er en flott aktivitet å gjøre på både solfylte og regntunge dager

Elvene endres fra mai til oktober.
Vannstanden er vanligvis høy fra juni til midten av juli i snøsmeltesesongen. For den ekte whitewater-entusiasten ville dette være en spennende tid å bestille Rafting tur på da strykene er på sitt største.
 
Når det er sagt, gjør det fantastiske landskapet langs Raundalsjuvet det til en fantastisk opplevelse hele sommeren. Raundalselven er ikke damstyrt, og vannstanden varierer hele sesongen, noe som gjør det til et utmerket valg når som helst i løpet av sesongen

Nei, det gjør du ikke. De fleste av våre gjester er førstegangsreisende, og våre turer, utstyr og orienteringer er designet for å gjøre nybegynnere rolige. Våre erfarne guider vil gi en sikkerhetsorientering før du kommer på vannet og trener deg hele veien gjennom strykene. Ingen tidligere erfaring med elv er nødvendig.

Vi anbefaler at alle sperrene våre har god fysisk helse.

Hvis du har et medisinsk problem, men du fortsatt vil gå raftingVi anbefaler alltid at du først sjekker med legen din.

Det er ingen øvre aldersgrense for våre rafting turer - så lenge du er i fysisk form, er du velkommen ombord!

Vår naturskjønne tur er også en fantastisk opplevelse for alle som fremdeles ønsker å komme seg ut på elven, men ikke interessert i klasse III-stryk.

Plan "A" er alltid å være i båten, men tro det eller ei, mange mennesker elsker å falle ut av flåten. Det er spennende, men det kan være desorienterende og litt overveldende i begynnelsen. Mange har tatt flere turer og aldri falt i. Noen svømmer på sin første tur. Det hele er en del av raftingturen.

Før du drar på en tur, vil du få omfattende instruksjoner om hva du skal gjøre hvis du faller inn, og hvordan du kan være en smart svømmer. Følg guiden din, og din "svømmetur" kan være den mest spennende delen av turen og en flott historie å fortelle vennene dine etterpå!

Tips er ikke en vanlig ting i Norge som det er i USA. Guiden din jobber hardt for å sikre at du har en morsom, men likevel trygg raftingtur og er alltid forpliktet til Outdoor Norway høy standard på guidet turer

Tips er allment akseptert som bransjens norm; og tipping er alltid verdsatt, men aldri forventet. Det forblir helt etter eget skjønn.

Vi starter rafting så snart isen er utenfor elva, og opp til snøen faller! Dette er vanligvis mellom begynnelsen av mai og slutten av oktober. Alt avhenger av Moder Natur!

Kontakt oss hvis du har spørsmål

OPPMØTESTED

Summer Outdoor Shop adresse:
Evangervegen 14
5704 Voss
Norge

Finn oss ved sjøen, nær Voss gondolen, foran Fleischers hotell. 
Klikk her for google maps anvisninger.

Voss Outdoor

Leter du etter noe mer ekstremt? og med mer adrenalin?

OK, VI FÅR DEKK! Sjekk ut denne lenken TANDEMPADLING PÅ ELV tur er det mest ekstreme du kan gjøre på Voss, men likevel Gøy! For flere elveopplevelser, sjekk tilbudene våre nedenfor.

neve eventyr 13

Padle langs en vakker strekning av nydelig Raundal River på våre morsomme "Flow Canoes and Raft's". Ta hele familien eller vennene dine med på et avslappende og enestående eventyr!

neve eventyr 10

Naviger fantastiske stryk langs en vakker strekning av fin Raundalselva. Ta vennene dine for å nyte en morsom, utfordrende og enestående raftingtur i Voss. En må gjøre opplevelse om sommeren i Norge.

neve eventyr 19

The variety of technical and sweet flowy singletracks surrounded by alpine forest landscape makes this Mountain Bike tour perfect for both intermediate and advanced riders. The locals favourite ride!

Sommer 2021

20% avslag

Bare den 7. JULI.

Bruk kampanjekode: Summer2021